» »

Program za karaoke

Program za karaoke

nightbird ::

Pozdravljeni,

iščem kak zanimiv program za windows za karaoke v katerega bi lahko uvozil tudi slovenske pesmi. Uporabljeno bi bilo za popestritev praznovanja rojstnega dne. Mi lahko kdo kaj pametnega priporoči?

Sam sem našel par stvari na Partisu ampak so večinoma vse stare zadeve. Ima kdo kakršnekoli izkušnje s tem?

Hvaležen bom za kakršenkoli namig :)

LP, nightbird

Bwaze6 ::

Ultrastar?

Matek ::

Kaj si predstavljaš pod "uvoz slovenske pesmi"? Če imaš samo mp3 originalnega komada, ti ne bo noben softver čudežno pričaral karaoke verzije. V najboljšem primeru boš dobil kak filter, ki bo porezal določene frekvence, da se bo slišalo manj vokalov.

Če hočeš tekst, ki se ustrezno barva v skladu z glasbo, boš moral nekje dobiti datoteke v formatu za nek karaoke softver, kjer je nekdo že pripravil podlago + tekst z metapodatki (približno tako kot podnapise za film). Ravno zato so verjetno na Partisu stare zadeve.

Še najbolj trotl-ziher alternativa je na jutubu iskati "naslov komada karaoke". Najdeš tudi kaj slovenskega, mogoče narediš playlisto vnaprej, pa je.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Matek je izjavil:

Kaj si predstavljaš pod "uvoz slovenske pesmi"? Če imaš samo mp3 originalnega komada, ti ne bo noben softver čudežno pričaral karaoke verzije. V najboljšem primeru boš dobil kak filter, ki bo porezal določene frekvence, da se bo slišalo manj vokalov.

Če hočeš tekst, ki se ustrezno barva v skladu z glasbo, boš moral nekje dobiti datoteke v formatu za nek karaoke softver, kjer je nekdo že pripravil podlago + tekst z metapodatki (približno tako kot podnapise za film). Ravno zato so verjetno na Partisu stare zadeve.

Še najbolj trotl-ziher alternativa je na jutubu iskati "naslov komada karaoke". Najdeš tudi kaj slovenskega, mogoče narediš playlisto vnaprej, pa je.

Predstavljal sem si, da uvozim recimo v Ultrastar Deluxe uvozim mp3 komade s slikami, da je lep interface za izbiro in potem lyrcse na listih. KOmadom bi vokale odstranil z Audacityem in potem bi teoretično lahko delovalo :) Pač zadevanje intonacij pač ne more delovati in prikazovanje besedila tudi ne, ker pač nikjer ne bi dobil primernih datotek. Sam pa ne znam tega pripraviti.

Imaš mogoče kak boljši predlog? V končni fazi bo vsak predvajalnik vedel predvajati te pesmi, ampak sem mislil zaradi same izkušnje nek bolj karaokast program uporabiti...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odstranitev vokalov

Oddelek: Zvok in slika
61418 (981) jorgos
»

KAraoke - specifično kateri program za snemanje vokala na obstoječ mp4.

111214 (1041) Matev
»

Ločevanje muske in vokalov

Oddelek: Loža
81091 (928) LeBron James
»

matrica komada

61986 (1840) Spc

Več podobnih tem