Forum » Mobilne tehnologije » Huawei P Smart 2019 mnenja
Huawei P Smart 2019 mnenja
Golf_VR6 ::
Ali je Huawei P Smart 2019 dober nakup? Kupil bi ga v Sloveniji. Tujina odpade. Ali je dober za igre in emulatorje? Kamera? Brez Xiaomi, prosim.
- spremenil: Golf_VR6 ()
Sheteentz ::
To je kot ena Dacia Logan, dela relativno vredu, ne pričakuj pa presežkov. Da ne omenjam, da ima še vedno micro-usb, kot da smo v srednem veku...
Tukaj imaš review in se sam odloči.
https://www.gsmarena.com/huawei_p_smart...
Jaz bi raje vzel kakšen rabljen lanski (mogoče celo predlanski) flagship model, če že kupuješ v tem cenovnem razredu.
Tukaj imaš review in se sam odloči.
https://www.gsmarena.com/huawei_p_smart...
Jaz bi raje vzel kakšen rabljen lanski (mogoče celo predlanski) flagship model, če že kupuješ v tem cenovnem razredu.
gusto ::
A je kakšen pameten razlog, da se leta 2019 še vedno vgrajuje micro usb porte v telefone, namesto usb type c?
OP, sicer je pa ta telefon čisto ok za normalno uporabo. Sem ga preizkusil, dela tekoče, hitro, fotke solidne.
OP, sicer je pa ta telefon čisto ok za normalno uporabo. Sem ga preizkusil, dela tekoče, hitro, fotke solidne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gusto ()
gddr85 ::
AnjaNja ::
No, no. Z Dacio Logan res ne moreš primerjat....Prej Kia Ceed (z ročnim menjalnikom in brez radar tempomata). Odvisno je koliko zahtevaš od telefona. Ga imam dobre pol leta. Fotke naredi zelo solidne, spomina ima več kot dovolj, ram je zadosti povprečnemu uporabniku, zvok dober. Baterija bi za moje pojme lahko bila boljša, bolj vzdržljiva. Ampak, če telefon res dosti uporabljam (gps, navigacija, prenos podatkov) mi zdrži cel dan, potem pa rabi polnjenje.
Raje nov telefon z garancijo in kot se šika. Kot pa rabljen...moje mnenje.
Pogrešam tisti "fast charge" al kako se reče, ko telefon sam s hrbtom položiš gor in se polni, no tega žal nima.
Pogrešam tisti "fast charge" al kako se reče, ko telefon sam s hrbtom položiš gor in se polni, no tega žal nima.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AnjaNja ()
DeeCoy ::
No, no. Z Dacio Logan res ne moreš primerjat....Prej Kia Ceed (z ročnim menjalnikom in brez radar tempomata). Odvisno je koliko zahtevaš od telefona. Ga imam dobre pol leta. Fotke naredi zelo solidne, spomina ima več kot dovolj, ram je zadosti povprečnemu uporabniku, zvok dober. Baterija bi za moje pojme lahko bila boljša, bolj vzdržljiva. Ampak, če telefon res dosti uporabljam (gps, navigacija, prenos podatkov) mi zdrži cel dan, potem pa rabi polnjenje.
Ali je dober za igre in emulatorje?
Tole je bilo njegovo vprašanje. Odgovor je NE. Primerja se z Dacio, Huaweiev flagship (p30, p30 pro) pa z Kio..
Fastcharge in wireless charge sta dve različni zadevi. Fastcharge je "hitro polnjenje" preko kabla. Ta telefon je še na micro usb in ne na type C, zato ne more polniti tako hitro kot bi si človek želel.. Wireless charge je "brezžično polnjenje", pogojeno je s strojno opremo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropski poslanci želijo poenotenje polnilnikovOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 12500 (9488) | Lonsarg |
» | Lg G5 h850 pocasno polnjenje - pomocOddelek: Mobilne tehnologije | 1757 (1270) | DeeCoy |
» | USB-C kabli in polnilci (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19094 (9879) | rdecaluc |
» | Usb C kabel iz kitajskeOddelek: Pomoč in nasveti | 5518 (4391) | VIP58 |
» | Drag USB kabel upočasnjuje polnjenjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8527 (7716) | blindb |