» »

Napihljivi masazni bazeni - izkusnje

Napihljivi masazni bazeni - izkusnje

1
2
»

hyuga ::

ka bon jaz s tem če gnojnica po pipi teče
bogi za hrbton sem duma

mat xxl ::

Vsi z izkušnjami, kak manjši bazen, naj nabavim nekako fi 180 cm cca , kaj je najbolje ? Jacuzzi imam že v notranjosti, bi pa še nekaj takega za razvajanje......

cuvaj ::

Pozdrav.
Zanima me, kaj naredite v primeru 7 dnevne odsotnosti z masažnim bazenom? Stalnega vkopa črpalke namreč ni mogoče imeti, ker se po 72 urah samodejno izklopi.
Kakšen nasvet?
Gre za bazen Lay-Z-Spa® Cancun AirJet
https://bestway.si/masazni-bazen-lay-z-...

Buggy ::

Zakaj bi pa imel stalno vklopljeno crpalko? Jaz jo laufam samo za vikende pa morda kdaj cez teden, ko je lepo vreme. Prizgem zjutraj in po potrebi vklopim se gretje. Bazen je seveda pokrit vodo menjam nekje na dva meseca, za dezinfekcijo in proti algam uporabljam nek otroski preparat ter klor po potrebi.
Ne vidim nekega problema, ce ti crpalka vode ne bo cirkulirala en teden.

c3p0 ::

Obujam temo...

Kako je pa s temi bazeni, ko je mrzlo, jeseni, pozimi? Recimo da je zunaj, pod streho. Ga moraš skoz gonit, da je voda ogreta nekje na 37?C? Koliko se shladi čez noč?

Si je kdo naredil kak izolacijski pokrov, oz. platformo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

ales85 ::

c3p0 je izjavil:

Obujam temo...

Kako je pa s temi bazeni, ko je mrzlo, jeseni, pozimi? Recimo da je zunaj, pod streho. Ga moraš skoz gonit, da je voda ogreta nekje na 37?C? Koliko se shladi čez noč?

Si je kdo naredil kak izolacijski pokrov, oz. platformo?

Črpalko poganjaš toliko, kolikor uporabljaš bazen. Če ga sploh ne, lahko tudi izključiš za nekaj časa. Če daljši čas sploh ne boš uporabljal pozimi, je smiselno pospraviti (ter dobro osušiti).

Če boš imel vodo stalno notri, imajo nekatere "zimske programe", da ohranjajo temperaturo nad zmrzaljo (ponavadi nekih 6 stopinj).

Letos prvic na terasi nisem postavil "napihljivca" in smo pac v vukojebini uporabljali fiksno zadevo. Ste vseeno postavljali se te sezonske "masazne" zadeve?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Magic1 ::

Pa ne boš se ukvarjal s temi đabarskimi zadevami, kupiš konkretno pol miljonsko literski bazen in ne gledaš na ceno>:D.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

salty user alert na mobilcu se trigal...je to zarad tega posta? AI je nasel referenco na sparanje na dopustu (HR) in stavko (pre)dobro placanih zdravstevih usluzbencev, ki zelijo se vec. Pol imamo pa zagrenjenca, ki zeli biti sarkasticen :))

Če bi mal manj pri hrčkih pustil, bi ostalo več za bazen. V glavnem poanta je samo ta, da se povsod špara. Vprašanje je le v kakšni meri. Če se kje pretirava, je za drugje manj.
Magic

...to je zgolj tvoje dojemanje zivljenja, pusti drugim da zivimo po svoje.

Dimnik ::

Hmmm aja petek je.... bugi daj si duška

Mal sem strelal mimo podobno kot ti;). Ne vem točno kaj si hotel s komentarjem povedat, ali vprašat. Načeloma je temo o:

Mal si filtriramo tukaj vsi po vrsti8-), vsaj nicka in spam teme ne delamo vsakih 5min.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Po 5 letih uporabe te "igracke" me je zanimalo, ce ima se kdo voljo to postavljat in/ali so se navelicali kot jaz. Ti si se navelical to postavljat in kupovat filtre ter jih menjat na tedenski bazi, tako kot vodo vsake dva meseca ter potem pospravljati na koncu sezone?

Ali si se samo malo pofockal kot salty pizdun, ki bi rad nekaj dopovedal, pa noben ne ve kaj?

Zgodovina sprememb…

Lepo, da si se izjasnil, kaj si hotel vprašat.
Ni nič drugače na "proper" bezenih. Dela imaš še več, samo stane vse mnogo več.
Magic

Magic1 je izjavil:

Lepo, da si se izjasnil, kaj si hotel vprašat.
Ni nič drugače na "proper" bezenih. Dela imaš še več, samo stane vse mnogo več.

huh...tnx za info...tega nebi vedel :D Moje vprasanje za nas z "napihljivci" po 5-tih letih, ko zacne ze marsikaj crkovati pa ostaja. Je to se smiselno vzdrzevat (replace pumpe je pol cene te igracke) al ste obupali in fuknemo stran, ker mogoce tega niste vec koristili kot ste mislili? 5 let je lahko ze tudi pri teh zadevah puscanje in s kamnom zabite sobe za masazo. Torej...vam zadeva se zmeraj fukcionira po 5-tih letih in imate se vedno voljo?

Zgodovina sprememb…

DarwiN ::

Jaz menjam filter na ~4 mesece (2 poletni sezoni).. 1x ali 2x na teden ga je treba samo umit z vrtno pištolo za zalivanje.. Nekateri jih celo umivajo v pralnem stroju na nizki temp.. Počakajo, da se jih nabere 5-10 umazanih kosov in dajo prat.

Moj še deluje po 5. letih.. Malo spušča, ker je bil preluknjan in očitno ni 100% poflikan.. Pač 1x na mesec dopolnim zrak.. Pa filter+mehurčki že dolgo časa ne delujeta istočasno, ker je nepovratni ventil nekaj zbugan, I think.. Ampak to je irelevantno. Skratka, vse štima. :D
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

meh sej to me bega. Ker imeti lovilec za komarje cez poletje pred spalnico me glih ne mika. Moja pumpa po 5-tih letih sumim, da ne deluje vec kewl, display je crknil ze dve leti nazaj, tako da odcitavam temperaturo v vodi rocno, posledicno to pomeni da v jesen tudi ni ustreznega ogrevaja vode, ko to zapase (stimam display na slepo). NWM...jaz sem obupal in se ne grem vec. Imam pa filtrov za ta tip mehurckarjev se cca 20 komadov, ce kdo rabi senkam.

Zgodovina sprememb…

Dimnik je izjavil:

Hmmm aja petek je.... bugi daj si duška

spet sem dobil retard alert na phonu...Raufnk, kaj konkretno si zelel doprinesti k temi al samo dokazujes svojo rumeno manjvrednost in etikiranje ?

Zgodovina sprememb…

ce kdo rabi pridi in vzemi: https://www.amazon.de/dp/B00PUZW3N2?ref...

ZS

Zgodovina sprememb…

1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vse o bazenu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža