Forum » Sedem umetnosti » 28 Months Later
28 Months Later
Temo vidijo: vsi
2dark ::
Drugi del je imel novega režiserja in scenarista. Popolnoma novi igralci. Edino režiser je bil udeležen kot producent.
In film je bil kar soliden.
In res je, težko je ponoviti uspeh, razen če nadaljevanje že prej ni bilo zamišljeno kot serija filmov, ampak se nadaljevanja snemajo samo zaradi uspeha prvega filma.
Sedaj sta tako režiser kakor scenarist ista. Na kratko naj bi se celo pojavil glavni igralec prvega dela.
To nima veze, da je režiser isti. Naredit gledljiv film z zombiji je prava umetnost. ZDaj pa mi povej, kdaj je bil na zadnje narejen res zanimiv in gledljiv film z zombiji. .
Sam bi rekel da 2016 - Train to Busan
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
arnecan1 ::
Boyle praktično ni posnel negledljivega filma. Pravaprav so vsi vsaj solidni, nekateri tudi zelo dobri, kašen celo kulten.
Alex Garland je eden boljših scenaristov za filme z znanstveno in apokaliptično ter postapokaliptično domišljisko vsebino. Zadnje čase se je dokazal tudi kot režiser.
Igralci so A klasa, izgleda, da bo tudi denarja dovolj. Jaz sem optimističen.
Gledljiv film je bil tudi World War Z iz leta 2013 z Brad Pittom. Zanimiv mogoče glih ne, ker ni bil izviren, ampak recimo dobro narejen obrtniški film z zvezdniki.
Zanimiv film je bil tudi korejski The Wailing iz leta 2016. Ne vem, če je bil glih zelo gledljiv za vsakogar, je pa bil vsekakor zanimiv pristop. Pa tudi zombiji so bili precej postranska stvar.
P.S.: Glede tega, da bo nadaljevanje preseglo prvi del je previsoko postavljanje letvice. Film je namreč začel novo zombijado, katera traja do danes, čeprav so zadnje desetletje posneli le par solidnih zombie filmov. Če bo film na ravni Train to Busan je zame že dosežek. Pa bo po moje boljši. Predvsem pa bo mračnejši.
Alex Garland je eden boljših scenaristov za filme z znanstveno in apokaliptično ter postapokaliptično domišljisko vsebino. Zadnje čase se je dokazal tudi kot režiser.
Gledljiv film je bil tudi World War Z iz leta 2013 z Brad Pittom. Zanimiv mogoče glih ne, ker ni bil izviren, ampak recimo dobro narejen obrtniški film z zvezdniki.
Zanimiv film je bil tudi korejski The Wailing iz leta 2016. Ne vem, če je bil glih zelo gledljiv za vsakogar, je pa bil vsekakor zanimiv pristop. Pa tudi zombiji so bili precej postranska stvar.
P.S.: Glede tega, da bo nadaljevanje preseglo prvi del je previsoko postavljanje letvice. Film je namreč začel novo zombijado, katera traja do danes, čeprav so zadnje desetletje posneli le par solidnih zombie filmov. Če bo film na ravni Train to Busan je zame že dosežek. Pa bo po moje boljši. Predvsem pa bo mračnejši.
Aja, pa mogoče še film The cured iz leta 2017 https://www.imdb.com/title/tt3463106/?r...
Ni na ravni Busana, ampak je za pogledati. Zanimiva zgodba in solidno posnet film.
Ni na ravni Busana, ampak je za pogledati. Zanimiva zgodba in solidno posnet film.
2dark ::
Saj pravim. Zadnjih 6 let ni nobenega res dobrega ZOmbie filma.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
kuglvinkl ::
Boyle praktično ni posnel negledljivega filma. Pravaprav so vsi vsaj solidni, nekateri tudi zelo dobri, kašen celo kulten.
Whailing nima veze z zombiji, pac pa s hudicem, če se prav spomnim. In je faking masterpiece.
Your focus determines your reallity
Glavni antagonist je v resnici hudič, oz. demon, ampak njegove žrtve se spremenijo po IMDB v undead-nemrtve, po wikipediji pa v zombije.
Tako sem tudi jaz razumel, čeprav v filmu beseda zombie ni omenjena. Sicer pa, to je izsek iz filma, pa si lahko vsak sam ustvari mnenje. Nenazadnje tudi v 28 dni pozneje okuženi niso klasični zombiji.
https://www.dailymotion.com/video/x7xio...
Tako sem tudi jaz razumel, čeprav v filmu beseda zombie ni omenjena. Sicer pa, to je izsek iz filma, pa si lahko vsak sam ustvari mnenje. Nenazadnje tudi v 28 dni pozneje okuženi niso klasični zombiji.
https://www.dailymotion.com/video/x7xio...
oo7 ::
Zaključili so s produkcijo filma 28 Years Later. Sedaj bodo začeli delati že na drugem filmu v triologiji.
Ralph Fiennes o filmu 28 Years Later
It's three films, of which two have been shot. Britain is 28 years into this terrible plague of infected people who are violent, rabid humans with a few pockets of uninfected communities. And it centers on a young boy who wants to find a doctor to help his dying mother. He leads his mother through this beautiful northern English terrain. But of course, around them hiding in forests and hills and woods are the infected. But he finds a doctor who is a man we might think is going to be weird and odd, but actually is a force for good.
It's three films, of which two have been shot. Britain is 28 years into this terrible plague of infected people who are violent, rabid humans with a few pockets of uninfected communities. And it centers on a young boy who wants to find a doctor to help his dying mother. He leads his mother through this beautiful northern English terrain. But of course, around them hiding in forests and hills and woods are the infected. But he finds a doctor who is a man we might think is going to be weird and odd, but actually is a force for good.
28 Years Later Part II: The Bone Temple film tudi že posnet.
Prvi film v triologiji je režiral Danny Boyle reižer originalnega filma.
Drugi del v triologiji pa Nia DaCosta nazadnje je režirala film The Marvels.
Prvi film v triologiji je režiral Danny Boyle reižer originalnega filma.
Drugi del v triologiji pa Nia DaCosta nazadnje je režirala film The Marvels.
Ja, to sem tudi jaz prečital.
Ampak drugače pa je zelo malo informacij o tme drugem delu trilogije.
Ampak drugače pa je zelo malo informacij o tme drugem delu trilogije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RoboCop (Sequel to 1987 Original) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11303 (441) | c3p0 |
» | World War Z (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9754 (1692) | oo7 |
» | Sci-fi predlogi (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10421 (3148) | Apofis |
» | Zombie movies (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 21573 (7559) | Outcast |
» | Post-apokaliptični filmi/risanke/serijeOddelek: Sedem umetnosti | 11793 (9716) | VaeVictis |