Forum » Mobilne tehnologije » Telefon-hrvaška
Telefon-hrvaška
leo876 ::
Pozdravljeni! Zanima me, če bi telefon delal normalno, če bi ga kupil na Hrvaškem (nov ali pa rabljen-mislim, da je vseeno). Je v tem primeru odklenjen na slovensko omrežje ali ne?
Hvala in lep pozdrav.
Hvala in lep pozdrav.
Ales ::
Če ga kupuješ v prosti prodaji in ni iz kakega sivega uvoza, potem ti bo normalno deloval tudi v Sloveniji.
Če pa ga ne kupuješ v prosti prodaji, pa nimamo ravno kristalne krogle, da bi vedeli. A je tako težko napisat točno kateri telefon in kje kupuješ?
Če pa ga ne kupuješ v prosti prodaji, pa nimamo ravno kristalne krogle, da bi vedeli. A je tako težko napisat točno kateri telefon in kje kupuješ?
leo876 ::
Gledal sem npr. iPhone 7 plus na Njuškalu, ampak sem tako ali tako ugotovil, da ni nič cenejši kot v Sloveniji. Konec koncev je pa kakšna nova informacija več. Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visoke cene telefonov Simobil/Telekom et al. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12980 (11022) | tomy5 |
» | Nerazumljive (oz. sumljive? )ponudbe telefonskih operaterjevOddelek: Mobilne tehnologije | 3038 (1852) | ivanuscha |
» | Pomoč pri nakupu mobitelaOddelek: Mobilne tehnologije | 1060 (775) | Pro_moted |
» | Apple klecnil pod navalom prednaročil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 34849 (31620) | thezerox |
» | Itak DžabestOddelek: Mobilne tehnologije | 9731 (7965) | WaterBoy |