Forum » Mobilne tehnologije » Poceni vzdrževanje mobilne številke
Poceni vzdrževanje mobilne številke
dussan ::
Iščem poceni možnost naročnine oziroma paketa s katerim bi samo "vzdrževal" številko. Potrebujem pa možnost avtomatskega polnjenja oziroma plačevanja računa (beri trajnik, direktno obremenitev, karkoli, samo da nastavim & pozabim) in možnost preusmeritve klicev na drugo številko.
zee ::
Hot, Bob,...
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Samael ::
Za Bob ne vem, ampak Hot ni opcija za to. Ker moraš na vsake 3 mesece (če želiš aktivno številko) ali 9 mesecev (predno neaktivna cifra dokončno zapade) naložiti novih 5 eur. Tako se nalaga, nalaga, nalaga ...
Telekom ima napr. opcijo, da za nekaj malega (tam okoli eur pa pol, če se prav spomnim) sim kartico na vsake tri oziroma devet mesecev "podaljuješ" iz že naloženega dobroimetja. Ni optimalno, je pa še vseeno "ceneje", če želiš številko zgolj ohranjati pri življenju.
(ja vem, da v moj predlog niso vključeni vsi željeni kriteriji, navajam zgolj kot opcijo).
Telekom ima napr. opcijo, da za nekaj malega (tam okoli eur pa pol, če se prav spomnim) sim kartico na vsake tri oziroma devet mesecev "podaljuješ" iz že naloženega dobroimetja. Ni optimalno, je pa še vseeno "ceneje", če želiš številko zgolj ohranjati pri življenju.
(ja vem, da v moj predlog niso vključeni vsi željeni kriteriji, navajam zgolj kot opcijo).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
jakan123 ::
Jaz imam Bob 4 cente paket za eno številko, katera je namenjena samo preusmerjanju klicev.
Tilen ::
A1 ima to možnost. Plačuješ 0 EUR in imaš hkrati naročnino, da ne rabiš vsake toliko na silo polniti. V primeru, da imaš porabo, dobiš račun. Lahko tudi na trajnik.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
starfotr ::
Kot je Tilen povedal, A1 ima simpl na račun. 0.15 eur ima tarifo. A1 ima tudi low cost ponudbo; že omenjeni bob 4 cente, kjer je tarifa 0,04 eur.
tikitoki ::
Iščem poceni možnost naročnine oziroma paketa s katerim bi samo "vzdrževal" številko. Potrebujem pa možnost avtomatskega polnjenja oziroma plačevanja računa (beri trajnik, direktno obremenitev, karkoli, samo da nastavim & pozabim) in možnost preusmeritve klicev na drugo številko.
Simboil ima narocnisko stevilko, kjer placas zgolj po porabi.
bauci ::
Jaz imam bob 4c za alarm na vikendu. Plačam 10€ in pozabim za celo leto. Fino je ker lahko preplačaš prvi račun in ti potem dajo mir dokler ne porabiš celega preplačila.
mzakelj ::
Tud t-2 ima take paket.
Ganon ::
Tukaj sploh ni dileme, Bob 4 cente je idealen paket. Če ne porabiš nič, ne plačaš nič, številka pa je vedno aktivna.
dussan ::
Tud t-2 ima take paket.
Kateri paket? Sprašujem, ker sem imel pri T-2 paket XS, ki so ga spremenili v oranžni mini. Sem gledal na njihovih straneh pa ne najdem nobenega paketa, ki bi bil brez naročnine in bi plačeval le porabo...
tabasco ::
mzakelj je včeraj ob 18:49:01 izjavil:
tikitoki je včeraj ob 17:34:26 izjavil:
Tud t-2 ima take paket.
Kateri paket? Sprašujem, ker sem imel pri T-2 paket XS, ki so ga spremenili v oranžni mini. Sem gledal na njihovih straneh pa ne najdem nobenega paketa, ki bi bil brez naročnine in bi plačeval le porabo...
T-2 ima paket mobilni top, račun po porabi največ 10 € za vsako storitev
https://www.t-2.net/mobilni-top
tikitoki je včeraj ob 17:34:26 izjavil:
Tud t-2 ima take paket.
T-2 ima paket mobilni top, račun po porabi največ 10 € za vsako storitev
https://www.t-2.net/mobilni-top
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1346715 (2582) | Ganon |
» | SIM/paket brez narocnine ki ne poteče?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6077 (3108) | XS!D3 |
» | Hofer bo postal mobilni operaterOddelek: Novice / Omrežja / internet | 16184 (11426) | HOT FAN CLUB |
» | Naročnina če malo kličeš?Oddelek: Mobilne tehnologije | 11295 (10197) | sejmon |
» | Najcenejše naročniško razmerjeOddelek: Loža | 3458 (2711) | mojca |