Forum » Omrežja in internet » Dva računalnika na netu
Dva računalnika na netu
McHregec ::
Torej jst mam en računalnik INTEL 486/100 z modemom USR 33.6k in pa INTEL PENTIUM II 400 z modemom USR 56k Voice Win. Oba sta prmen doma 486 ma moja sestra jst pa pentiuma. No in zdej bi jst rad da sva loh oba na netu naenkrat. Medtem ko jst prebiram Slo-Tech moja sestra išče po Altavisti, kako bi se dal to nardit razen da postavim mrežo.
Destroyer Of The Worlds.
Dax ::
Brez mreže? Dokaj težko..
Lohk kupiš še en modem in isdn linijo :))..
Najcenej te pride, če si kupiš dve mrežni in uporabiš Wingate al pa Sygate.
Lohk kupiš še en modem in isdn linijo :))..
Najcenej te pride, če si kupiš dve mrežni in uporabiš Wingate al pa Sygate.
Elemen_T ::
Verjetno ne...še nikoli nisem poskusil pa vseeno - ali bi lahko bila dva PCja na netu z eno linijo? Tako da bi se pač povezal z enim PCjom z drugim pa le zagnal browser ...?
lp
lp
srale ::
edino kar ti sotane je da preko isdn-ja ima vsak svoj kanal..kar pa po moje ni pametno..ali pač...odvisno od $
Lara-K ::
To pa ne bi blo najbolj pocen ISDN pa dve liniji. Nabav si mrežno, sej so čist pocen.
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu
PaJo ::
Jop...
Najbolse in najceneje te pide mreza, za dva kompak okli 7-8 jurjev z kablom vred, potle pac na enega(verjetno na tvojega) instaliras program, ki shara tvojo intrent povezavo in lahko oba sufrata nenkrat, samo si pac delita hitrost
Najbolse in najceneje te pide mreza, za dva kompak okli 7-8 jurjev z kablom vred, potle pac na enega(verjetno na tvojega) instaliras program, ki shara tvojo intrent povezavo in lahko oba sufrata nenkrat, samo si pac delita hitrost
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet v rovtah=) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6812 (4611) | Duke Nukem |
» | ClarkConnect problem z mrežoOddelek: Operacijski sistemi | 1469 (1443) | @ljash |
» | Mreza za 1 tedenOddelek: Pomoč in nasveti | 1641 (1407) | ToniT |
» | Mrežni razdelilecOddelek: Kaj kupiti | 4120 (3903) | Tomi |
» | Kateri ISDN modem!Oddelek: Kaj kupiti | 1106 (1006) | matic |