Forum » Omrežja in internet » Email naslov ob zamenjavi ponudnika
Email naslov ob zamenjavi ponudnika
ropo009 ::
Hi,
načrtujem zamenjavo internetnega ponudnika in imam
vprašanje glede maila.
Ali ponudniki (konkretno A1) omogočajo da obdržiš
njihov email naslov, ko odpoveš naročnino (seveda
proti plačilu).
Ali se lahko zgodi, da če ti ukinejo mail naslov,
kdaj kasneje lahko dajo tvoj email naslov novemu
naročniku (z enakim imenom)?
Lp.
načrtujem zamenjavo internetnega ponudnika in imam
vprašanje glede maila.
Ali ponudniki (konkretno A1) omogočajo da obdržiš
njihov email naslov, ko odpoveš naročnino (seveda
proti plačilu).
Ali se lahko zgodi, da če ti ukinejo mail naslov,
kdaj kasneje lahko dajo tvoj email naslov novemu
naročniku (z enakim imenom)?
Lp.
Ezoterik ::
pomoje pri vseh ponudnikih lahko obdržiš mail proti plačilu. Sicer ne štekam dobro zakaj uporabljaš mail od ponudnika, ker se pol pripetijo točno take stvari kot so se ti. Priporočam ti, da si pač zaenkrat plačuješ mail, nato pa postopoma prestopiš na nek neodvisen mail.
marvin42 ::
po možnosti "neodvisen" tako kot je gmail. Ni fer, da vsebino mailov deliš samo s ponudnikom, deli jo širše :)
Mostly Harmless
Uporabnik ::
protonmail.com če ne želiš deliti vsebine, razen s naslovnikom ... no če je naslovnik na gmail, pol vemo kako se deli naprej :)
ropo009 ::
Mail imam že od vsega začetka/obstoja ponudnika. Uporabljam (sem ga) za oba namena.
Verjetno bom šel v začasno plačljivost, če bo mogoča.
Gmail in podobni pa imajo moj ime.priimek že zaseden, tako da imam še tukaj majhen problem kaj uporabit...
Ali kdo ve ali mail reciklirajo (ga kdaj pozneje dajo drugemu z enakim imenom)? Je to mogoče zakonsko na kakšen način opredeljeno?
Verjetno bom šel v začasno plačljivost, če bo mogoča.
Gmail in podobni pa imajo moj ime.priimek že zaseden, tako da imam še tukaj majhen problem kaj uporabit...
Ali kdo ve ali mail reciklirajo (ga kdaj pozneje dajo drugemu z enakim imenom)? Je to mogoče zakonsko na kakšen način opredeljeno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ropo009 ()
marvin42 ::
Ali kdo ve ali mail reciklirajo (ga kdaj pozneje dajo drugemu z enakim imenom)?
Zakaj pa se mora nekdo imenovat Janez Novak, da dobi mail janez.novak@domena?
Jaz sem pred leti zaradi selitve bil pol leta brez interneta. In sem skenslal naročnino. Po pol leta sem šel nazaj k istemu ponudniku. Prav noro koliko časa in energije je šlo, da sem lahko dobil nazaj svoj email. Danes nikoli ne bi šel ponovno čez vse to.
Mostly Harmless
Cr00k ::
Registriraš domeno in neko najcenejše gostovanje... pa imaš ime.priimek@domena.si
Ni nek strošek, sploh če še ostalim družinskim članom naštimaš nove, "lepše" emaile :)
Ni nek strošek, sploh če še ostalim družinskim članom naštimaš nove, "lepše" emaile :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pika v poštnih naslovih ?Oddelek: Informacijska varnost | 2132 (1440) | kunigunda |
» | Gmail in preveranti: pike so pomembne (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23326 (17043) | AštiriL |
» | Gmail in nestriktnost pri emailihOddelek: Pomoč in nasveti | 4950 (4053) | Rešpetlin |
» | Hotmail uvaja aliase (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20160 (18549) | kitara8 |
» | Ne vpišite pravega e-maila na mimovrste.comOddelek: Kaj kupiti | 4977 (3281) | mimovrste=) |