» »

Udemy

Udemy

BorutO ::

Pozdravljeni. Zanima me, če je kdo že kupoval videe iz Udemya? Gre za plačljive video vodiče, ki so zelo lepo in natančno prikazani od začetnika pa vse tja do profesionalnega ustvarjanja. Vsaj tako piše.

Če je kdo kupil že kakšen video, bi bil zelo vesel njegovega mnenja.

Rabil bi tutoriale za After Effects, Autodesk Maya in ZBrush.

YouTube je bolj tak … rabiš kar iskati iz videa do videa, da najdeš kar pač tisti hip rabiš vedeti. Vzame ogromno časa.

PH03N1X ::

Sem našel nekaj te vsebine (Maya,ZB ter Unity) na travniku. Ni vredno niti ko je v akciji oz. obljubljajo nekaj bajnega, je tak bolj bogo. Bi bilo smiselno zbrskati/compilati seznam YouTube kanalov z rednim upload schedulom in bi bolje skoz prišel, kot pa dati denar, razen če si začetnik potem je vredno reskirati za tiste akcije.

BorutO ::

After Effects kar dobro obvladam, saj znam kar dokaj zakomplicirano 3D animacijo narediti brez, da bi šel kam kaj pogooglat. Problem nastane, ko nekaj novega vnašam in vem, da se da.

Za Mayo znam samo osnove in kako kakšen predmet obrniti, duplicirati, obe strani naenkrat premikati in oblikovati itd ... ne znam pa delati profesionalno, tako da sem za Mayo in ZBrush čisti amater. :) Bi pa rad nekako združeval te izdelke z vsemi temi omenjenimi programi, tako, da bi na koncu nastala ena dolga 3D animacija oz. video, recimo 10 minut.

PH03N1X ::

Pač neke dedicated strani so imo boljše. Sam znam npr. programirati, pa vseeno je en chapter, če ne dva o samih osnovah v Udemy kursu, kar je preveč. Sam tudi iščem kaj pametnega za Mayo in Zbrush (za enostavno modeliranje objektov/karakterjev in animiranje. Sicer ima Autodesk nek uradni kurs, je pa že tudi outdated, pa tudi. Če bi pogledal Blender imaš kul kanal Blender Guru.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PH03N1X ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3D oblikovanje in animacija - Max, Maya, Softimage, Blender... (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Zvok in slika
589184287 (24552) Machete
»

Sestava najbolj optimalnega računalnika

Oddelek: Strojna oprema
253525 (2728) klinker
»

After Effects - ideja za efekt

Oddelek: Programska oprema
271885 (1097) #000000
»

Povejte mi kaj o modelirnih programih