Forum » Sedem umetnosti » Box Office - zaslužek filmov
Box Office - zaslužek filmov
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
Ta vikend 31 oktober - 2 november najbolj uspešni filmi v BO ZDA / Kanada
Regretting You $8.1M
Black Phone 2 $8.0M
Chainsaw Man - The Movie: Reze Arc $6.0M
KPop Demon Hunters $5.3M
Bugonia $4.8M
Black phone 2 v 17 dneh - $104,709,710
Tron Ares v 24 dneh - $133,894,660
One Battle After Another v 38 dneh - $190,757,827
Regretting You $8.1M
Black Phone 2 $8.0M
Chainsaw Man - The Movie: Reze Arc $6.0M
KPop Demon Hunters $5.3M
Bugonia $4.8M
Black phone 2 v 17 dneh - $104,709,710
Tron Ares v 24 dneh - $133,894,660
One Battle After Another v 38 dneh - $190,757,827
Predsednik11 ::
The Long Walk. Razočaran. Sprememb napram knjigi je res, res veliko. Od prepolovljenega števila tekmovalcev, ozadij likov, v knjigi je bilo ogromno gledalcev, ki so bili praktično lik zase, od navijanja, stav, pobiranja ostankov umrlih (tudi dreka) za spominek, konec je povsem drugačen ... Raje vzemite v roke knjigo in preberite zgodbo, kot si jo je zamislil King, ne filmski scenaristi.
A Kinga nič ne moti, da tako spreminjaho njegove zgodbe ?
Gregor P ::
Ne, ustvarjalna svoboda (dodaten denar) ga načeloma ne moti.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
brett ::
Sedajle pogledal film The Order. Posnet po resničnih dogodkih. Filmu nimam kaj očitati. Vse klapa: vsebina (scenarij), igra, vzdušje, tehnikalije.
Nisem pa vedel, da so ti dogodki botrovali po eni strani preučevanju tovrstnih ekstremistov, terorizma in spopadanje z njimi. Kot po drugi strani posnemanje kasnejših "pacientov".
Vedno pa me "fascinirajo" osebki, ki mislijo da lahko kar tako vržejo oblast in svojo evangelij širijo brez posledic. Res so fanatično zaverovani vase in svoja prepričanja. Ne glede na raso, vero!
Ocena: 8,5/10
David Mayer ::
Upam, da se hecata glede Dinamita
?
- zaključek je bil 'surrender' saj menda ni tako težko ugotoviti glede na implicirane 'okoliščine' in avtobuse
?
mAXTER ::
mAXTER ::
Aha, hvala za objasnilo. Meni je bil filmski konec top zadeva, na koncu filma sem ostal odprtih ust in z malce grenkobe v ustih, ampak svaka jim čast za pogum, da niso zaključili kot 99% hollywoodske produkcije.
David Mayer je izjavil:
Upam, da se hecata glede Dinamita
- zaključek je bil 'surrender' saj menda ni tako težko ugotoviti glede na implicirane 'okoliščine' in avtobuse
?
Zakaj ?
Aha, hvala za objasnilo. Meni je bil filmski konec top zadeva, na koncu filma sem ostal odprtih ust in z malce grenkobe v ustih, ampak svaka jim čast za pogum, da niso zaključili kot 99% hollywoodske produkcije.
Ja tisto je res brutalen konec filma.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Godzilla Minus Zero - Official Title Reveal Announcement
Teaser za film Godzilla Minus Zero nadaljevanje filma iz leta 2023 Godzilla Minus One.
Teaser za film Godzilla Minus Zero nadaljevanje filma iz leta 2023 Godzilla Minus One.
Tudi Caddo Lake kar ok - Shymalan tip filma - ponekod zoprno, je vredno pogledati do konca.
Za ljubitelje potovanj/teleportacij skozi čas in 'predestination' paradoksa.
:D oo7 ::
David Mayer je izjavil:
Tudi Caddo Lake kar ok - Shymalan tip filma - ponekod zoprno, je vredno pogledati do konca.
Za ljubitelje potovanj/teleportacij skozi čas in 'predestination' paradoksa.:D
Neki v stilu tv serije Dark.
Enaplusdva ::
Posneli bodo film Mumija 4. V filmu naj bi zaigrala Brendan Fraser in Rachel Weisz.
Brenden Fraser je igral v vseh treh Mumija filmih se pravi Mumija 1999, Mummy Returns (2001) in The Mummy:Tomb of the Dragon Emperor (2008) Rachel Weisz pa je igrala v prvih dveh.
Samo, da ne bodo nadaljevali Mumije s Tom Cruzom pa je ok.
Trailer za film o Michael Jacksonu
Michael (2026) Official Teaser - Jaafar Jackson
24 april 2026.
Michael (2026) Official Teaser - Jaafar Jackson
24 april 2026.
The Legend of Zelda Live-Action Film Begins Production in New Zealand, Synopsis Revealed
"The Legend of Zelda follows Link, a young warrior destined to protect the magical kingdom of Hyrule from the forces of darkness. The land is under threat from Ganon, a ruthless warlord who seeks the Triforce--an ancient relic said to grant limitless power. To stop him, Link must embark on a perilous journey, battling monstrous creatures, exploring treacherous dungeons, and solving intricate puzzles to uncover sacred artifacts that can aid him in his quest."
Zelda in Link
https://twistedvoxel.com/the-legend-of-...
"The Legend of Zelda follows Link, a young warrior destined to protect the magical kingdom of Hyrule from the forces of darkness. The land is under threat from Ganon, a ruthless warlord who seeks the Triforce--an ancient relic said to grant limitless power. To stop him, Link must embark on a perilous journey, battling monstrous creatures, exploring treacherous dungeons, and solving intricate puzzles to uncover sacred artifacts that can aid him in his quest."
Zelda in Link
https://twistedvoxel.com/the-legend-of-...
Napovedani filmi kateri bodo posneti po video igrah.
Five Nights at Freddy’s 2 (December 5, 2025)
Return to Silent Hill (January 26, 2026)
The Super Mario Galaxy Movie (April 3, 2026)
Mortal Kombat 2 (May 15, 2026)
Resident Evil (September 18, 2026)
Street Fighter (October 16, 2026)
The Angry Birds Movie 3 (January 29, 2027)
Sonic the Hedgehog 4 (March 19, 2027)
The Legend of Zelda (May 7, 2027)
A Minecraft Movie 2 (July 23, 2027)
Elden Ring (TBA)
Call of Duty (TBA)
Clair Obscur: Expedition 33 (TBA)
Ghost of Tsushima (TBA)
Horizon Zero Dawn (TBA)
Grow a Garden from Roblox (TBA)
Helldivers 2 (TBA)
The Sims (TBA)
Martha Is Dead (TBA)
Riders Republic (TBA)
Gears of War (TBA)
Sleeping Dogs (TBA)
Phasmophobia (TBA)
Death Stranding (TBA)
Death Stranding: Mosquito (TBA)
Days Gone (TBA)
Dredge (TBA)
Pokemon: Detective Pikachu 2 (TBA)
Stray (TBA)
BioShock (TBA)
El Paso, Elsewhere (TBA)
Split Fiction (TBA)
Space Channel 5 (TBA)
Comix Zone (TBA)
Watch Dogs (TBA)
Five Nights at Freddy’s 2 (December 5, 2025)
Return to Silent Hill (January 26, 2026)
The Super Mario Galaxy Movie (April 3, 2026)
Mortal Kombat 2 (May 15, 2026)
Resident Evil (September 18, 2026)
Street Fighter (October 16, 2026)
The Angry Birds Movie 3 (January 29, 2027)
Sonic the Hedgehog 4 (March 19, 2027)
The Legend of Zelda (May 7, 2027)
A Minecraft Movie 2 (July 23, 2027)
Elden Ring (TBA)
Call of Duty (TBA)
Clair Obscur: Expedition 33 (TBA)
Ghost of Tsushima (TBA)
Horizon Zero Dawn (TBA)
Grow a Garden from Roblox (TBA)
Helldivers 2 (TBA)
The Sims (TBA)
Martha Is Dead (TBA)
Riders Republic (TBA)
Gears of War (TBA)
Sleeping Dogs (TBA)
Phasmophobia (TBA)
Death Stranding (TBA)
Death Stranding: Mosquito (TBA)
Days Gone (TBA)
Dredge (TBA)
Pokemon: Detective Pikachu 2 (TBA)
Stray (TBA)
BioShock (TBA)
El Paso, Elsewhere (TBA)
Split Fiction (TBA)
Space Channel 5 (TBA)
Comix Zone (TBA)
Watch Dogs (TBA)
BT52 ::
Se vidi, da kreativnost pada.
Na zahodu. Se razumemo.
Na zahodu. Se razumemo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()
Gregor459 ::
Prvič sem gledal film Flash Gordon
pa ne vem ali je to črna komedija ali kaj ? Flash je prav smešen lik, da ne govorim o kostumih. Saj tiste čase je lahko zgledalo dobro zdaj je pa prav smešno. Je pa soundtrack prva klasa.
BT52 ::
Baje je vrhunski, kritično priznan (od pravih kritikov ne plačancev z imbdja in gnilega paradajza).
Polda ::
Frankenstein je dober ampak men osebno body horror ne paše in v tem filmu je nekaj takih prizorov.
Ta vikend 7-9 november najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada
Predator: Badlands $40.0M
Regretting You $7.1M
Black Phone 2 $5.3M
Sarah's Oil $4.5M
Nuremberg $4.1M
Predator: Badlands $40.0M
Regretting You $7.1M
Black Phone 2 $5.3M
Sarah's Oil $4.5M
Nuremberg $4.1M
Frankenstein Del Toro je kar super, Oscar že tako skoči pri vsakem grmu - pa ni tako zelo body horror, mogoče kakšno truplo, ud in kangla krvi tu in tam. Dobro je še, ker je tudi Torrentio od nedavnega 'oživljen', dogodka posrečeno sovpadata :D
David Mayer je izjavil:
Frankenstein Del Toro je kar super, Oscar že tako skoči pri vsakem grmu - pa ni tako zelo body horror, mogoče kakšno truplo, ud in kangla krvi tu in tam. Dobro je še, ker je tudi Torrentio od nedavnega 'oživljen', dogodka posrečeno sovpadata :D
Če ga vsi hvalite potem ga pa danes pogledam :)
Sem pogledal novega Frankensteina. Dober film priporočam.
Nisem pa vedel, da je že kar 56 Frankenstein filmov https://www.imdb.com/list/ls029538138/
Nisem pa vedel, da je že kar 56 Frankenstein filmov https://www.imdb.com/list/ls029538138/
Guillermo je legenda - na tem seznamu izgledajo res vse Frankenstein variante, tudi risanke in parodije. Ta film glejte le, če res ni kaj drugega, res nisem zahteven ampak parkrat je moralo iti na delay, ni to Neo ali Baba Jag...
David Mayer je izjavil:
Ta film glejte le, če res ni kaj drugega, res nisem zahteven ampak parkrat je moralo iti na delay, ni to Neo ali Baba Jag...
A je tako dolgočasen ?
delavec44 ::
David Mayer je izjavil:
Ta film glejte le, če res ni kaj drugega, res nisem zahteven ampak parkrat je moralo iti na delay, ni to Neo ali Baba Jag...
A je tako dolgočasen ?
Ni, kar poglej. Keanu je vedno ok.
Eh, se hecaš ali kaj? Meni je škoda za čas, da sem ga gledal, brez heca, 2x sem dal na delay, ker je bilo tečno, na koncu pa še ffwd, da je bilo konec muke. Podobno kot ta.
Posneli bodo sequel filma Lord of War.
Nicolas Cage bo spet zaigral v vlogi Yuri Orlov-a. V filmu bo zaigral tudi Bill Skarsg?rd v vlogi Anton-a kateri je sin Yurija.
Film bo v bistvu oče vs sin oba prekupčevalca z orožjem.
Film začnejo snemati enkrat ta mesec. Snemali bodo v Belgiji in Maroku.
Prvi del sem gledal v kinu je mi je bil zelo dober.
delavec44 ::
David Mayer je izjavil:
Eh, se hecaš ali kaj? Meni je škoda za čas, da sem ga gledal, brez heca, 2x sem dal na delay, ker je bilo tečno, na koncu pa še ffwd, da je bilo konec muke. Podobno kot ta.
Kaj si pa to eno sraje prilimal?
Glede na pomanjkanje komedij mi je bil Good Fortune za pogledat. Ocena na imdb je realna.
Mogoče ti tole bolj sede?