» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
168 / 168
»
»»

Ganon ::

Uradna prikolica za The Super Mario Galaxy Movie. Vau. :D

oo7 ::

Super trailer za Mariota :)

Kritiki na RT niso najbolj naklonjeni filmu trenutno 64% - https://www.rottentomatoes.com/m/the_ru...

kow ::

oo7 je izjavil:

One Battle After Another bo kot kaže kar hudo flopnil - 'One Battle After Another' Projected to Lose $100 Million

Vceraj gledal in je bil zabaven. Malostevilni gledalci so se hihitali kar velik del filma.

Ne bi rekel, da bo "hudo" flopnil. Taki filmi prinasajo dohodke se dolga leta. Definitivno pa ni uspeh.

kuglvinkl ::

kow je izjavil:

oo7 je izjavil:

One Battle After Another bo kot kaže kar hudo flopnil - 'One Battle After Another' Projected to Lose $100 Million

Vceraj gledal in je bil zabaven. Malostevilni gledalci so se hihitali kar velik del filma.

Ne bi rekel, da bo "hudo" flopnil. Taki filmi prinasajo dohodke se dolga leta. Definitivno pa ni uspeh.

Finančni. Ki ni edina metrika.
Your focus determines your reallity

Poglej naslov teme.

endelin ::

Niti di caprio ni presegel woke uroka :D

Film je satira in se dela norca iz "revolucionarjev".

kow je izjavil:

oo7 je izjavil:

Film naj bi imel okoli 100 mio $ minusa.

Leonardo DiCaprio’s ‘One Battle’ Projected To Lose $100 Million, Report Says
https://www.forbes.com/sites/timlammers...

delavec44 ::

oo7 je izjavil:

kow je izjavil:

oo7 je izjavil:

Hmm, že na travniku.

oo7 je izjavil:

Ja. Samo pomoje bo imel dobro gledanost na streaming servicih, Blu-Ray ipd.
Di Caprio je velika zvezda in bodo ljudje film verjetno gledali se veliko let.
Ce je definicija flopa, da film ne bo profitabilen in morda niti ne bo pokril stroskov, potem ja - flop. Ampak potem je polovica filmov taksnih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Ne smemo pozabiti, da je bil tudi najboljši film na lestvici imdb The Shawshank Redemption flop.

kow je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ja. Samo pomoje bo imel dobro gledanost na streaming servicih, Blu-Ray ipd.
Di Caprio je velika zvezda in bodo ljudje film verjetno gledali se veliko let.
Ce je definicija flopa, da film ne bo profitabilen in morda niti ne bo pokril stroskov, potem ja - flop. Ampak potem je polovica filmov taksnih.

Definicija flopa je, da film ne pokrije stroškov v času predvajanja v kinu.
Ne vem ali je pol, manj ali več ampak ogromno filmov vsako leto flopne.

delavec44 je izjavil:

Ne smemo pozabiti, da je bil tudi najboljši film na lestvici imdb The Shawshank Redemption flop.

Res je.
Je kar nekaj klasik katere so bile flop npr The Thing, Fight club, Citizen Kane, Blade Runner, The Big Lebowski...

brett ::

oo7 je izjavil:

Danes pogledal film Carry-On.
Nič posebnega a je za pogledat.
Nisem pa nikakor mogel sprejeti Jason Batemana kot negativca :)) čeprav je vredu odigral vlogo. Sem ga navajen bolj v komedijah.

Sem ga prejšnji teden začel gledati, po polovici zaključil. Me žal ni pritegnil. Preveč vse na prvo žogo. V realnosti hvala bogu temu ni tako. Sploh če človek pozna malo bolj sam sistem dela na letališču, je tole precej za lase privlečeno. Skratka, komu bo sedel kot večerna popestritev. Meni ni.

Ocene ne bom dajal, ker nisem pogledal do konca.

oo7 je izjavil:

Ravnokar pogledal film A House of Dynamite.

Film je zanimiv in napet na začetku potem pa gre navzdol.
V filmu povejo tri enake zgodbe s treh različnih kotov ampak napetost izgine že po prvem.
Film sploh nima nekega konca kaj šele razpleta.
Dobra igralska zasedba katere je pa škoda, da niso tole bolje skupaj zmetali.
Moja ocena 5/10

Sedaj pogledal film. Poznamo filme s tako narativo, in v tem aspektu tabni nič posebnega. Tehnično mi je brezhiben, ok odigran, scenarij, režija štimata. Kar mi ta film dela t.i. next level, je tema, ki jo obravnava. Ni nova, je pa zelooo aktualna in srhljivo nazorno prikazana. Čeprav sem vedel, da bo konec odprt, oz. ga ni, sem bil ves čas napet. Lahko rečem da kar pod stresom, če sem vmes na trenutke pomislil na real life on Earth right now. Grozljivka! Res srčno upam, da ne pride do potrebe po sprejemanju tovrstnih odločitev. In da kljub norim egom vseh "voditeljev", v sebi vedo, da je to pot brez povratka.

Ocena: 8/10

brett je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ravnokar pogledal film A House of Dynamite.

Film je zanimiv in napet na začetku potem pa gre navzdol.
V filmu povejo tri enake zgodbe s treh različnih kotov ampak napetost izgine že po prvem.
Film sploh nima nekega konca kaj šele razpleta.
Dobra igralska zasedba katere je pa škoda, da niso tole bolje skupaj zmetali.
Moja ocena 5/10

Sedaj pogledal film. Poznamo filme s tako narativo, in v tem aspektu tabni nič posebnega. Tehnično mi je brezhiben, ok odigran, scenarij, režija štimata. Kar mi ta film dela t.i. next level, je tema, ki jo obravnava. Ni nova, je pa zelooo aktualna in srhljivo nazorno prikazana. Čeprav sem vedel, da bo konec odprt, oz. ga ni, sem bil ves čas napet. Lahko rečem da kar pod stresom, če sem vmes na trenutke pomislil na real life on Earth right now. Grozljivka! Res srčno upam, da ne pride do potrebe po sprejemanju tovrstnih odločitev. In da kljub norim egom vseh "voditeljev", v sebi vedo, da je to pot brez povratka.

Ocena: 8/10

Že. Samo če se gre predstavitve istega dogodka iz 3 zornih kotov, potem bi moral vsak nov zorni kot prinesti neko novo informacijo. Tu pa že v prve pol ure filma izveš vse kar lahko in je potem nadaljnja ura+ informacijsko gledano brez veze. Razen to, da gledaš dobre igralce.

Pa lepo, da si v naprej vedel, da ni konca. Mene je pa na koncu to bolj razočaralo.

Da ni konca sem vedel, ker spremljam to temo in sem pač prebral, ker ni bilo spoiler alert.
Res je kar praviš vsebine v časovnici. Prikaže pa akterje v živo in ne samo po telefonski linji + kopico novih stranskih likov: njihove odzive, čustva, itn. Preko telefona ne veš. In menim, da je to želela režiserka prikazati: ne sam dogodek in suhoparen politično vojaško formalističen odziv kot tak, temveč posameznike, njihovo doživljanje, dojemanje teh 17min. Njihove individualne osebne drame in stranskih likov ob njih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brett ()

Predsednik11 ::

Če bi bila res taka situacija in bi v 17 minutah priletela raketa, bi se res toliko časa ukvarjali s nekom kateri je na telefonu v gneči pa tudi če je Deputy National Security Advisor ?

Zgodovina sprememb…

DamijanD ::

oo7 je izjavil:

Ampak to bi verjetno morali spremeniti od kar se da tudi doma zelo dobro gledati filme... Oziroma drugače povedano filmi sedaj služijo tudi na druge načine, včasih je bil pa kino glavni vir prihodka.

yayo ::

Gregor459 je izjavil:

Prvič sem gledal film Flash Gordon :)) pa ne vem ali je to črna komedija ali kaj ? Flash je prav smešen lik, da ne govorim o kostumih. Saj tiste čase je lahko zgledalo dobro zdaj je pa prav smešno. Je pa soundtrack prva klasa.

Že ob izidu je film bil "campy", bizaren, tako slab, da je dober. Ni pa film niti zdaleč direktna transpozicija isoimenskega stripa. Je bolj humorna verzija, ki več dolguje francoskemu filmu Barbarella (Roger Vadim, z Jane Fonda) minus seks, kateri je v slednjemu še kako prisoten. Barbarella se je tudi rodila kot stripovski lik v zgodnjih šestdesetih in je z guštom odražala vrednote spolnega osvobajanja, ki se je takrat dogajalo na zahodu.
Drugače pa je tipično za ameriško stripovsko produkcijo kako se je vedno kradlo in izposojalo med raznimi založbami. Pisatelj Edgar Rice Burroughs, avtor med ostalim serije o Tarzanu je v drugem desetletju dvajsetega stoletja pisal serijo romanov o Johnu Carterju in njegovih avanturah na Marsu. Romani so bili navdih za znanstvenofantastični strip Buck Rogers od katerega je konkurenca ukradla idejo in ustvarila Flasha Gordona (v GB pa serijo Dan Dare). Film o Flashu Gordonu sta želela v mladosti posneti George Lucas in Steven Spielberg pa jima ni uspelo pridobiti licence. Zato sta strip uporabila kot navdih in ustvarila Vojno Zvezd.

delavec44 je izjavil:

oo7 je izjavil:

kow je izjavil:

oo7 je izjavil:

Hmm, že na travniku.

Pogledal. Predolg, dolgočasen, glavni protagonist (ali je antagonist) pa nesposoben.
Se pa to dogaja v neki vzporedni Ameriki zgleda kjer ima vojska pooblastila za policijsko delo in za preiskavo stanovanj ne rabi naloga. Prav tako nimajo težav z eksekucijami.

brett je izjavil:

oo7 je izjavil:

Danes pogledal film Carry-On.
Nič posebnega a je za pogledat.
Nisem pa nikakor mogel sprejeti Jason Batemana kot negativca :)) čeprav je vredu odigral vlogo. Sem ga navajen bolj v komedijah.

Sem ga prejšnji teden začel gledati, po polovici zaključil. Me žal ni pritegnil. Preveč vse na prvo žogo. V realnosti hvala bogu temu ni tako. Sploh če človek pozna malo bolj sam sistem dela na letališču, je tole precej za lase privlečeno. Skratka, komu bo sedel kot večerna popestritev. Meni ni.

Ocene ne bom dajal, ker nisem pogledal do konca.

No ja saj konec je še najbolj za lase privlečen :)

DamijanD je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ampak to bi verjetno morali spremeniti od kar se da tudi doma zelo dobro gledati filme... Oziroma drugače povedano filmi sedaj služijo tudi na druge načine, včasih je bil pa kino glavni vir prihodka.

To pa res ne vem kako stojijo filmi na dolgi rok. Ali imajo čez toliko let profit.
Včasih je bil kino in DVD. Sedaj DVDji niso več toliko, ker jih je nadomestil internet.
Npr Netflix filmi tam verjetno uspešnost merijo koliko minut ali ur je bil gledan film na njihovi platformi ? Sicer pa spet film kateri izide na Netflixu verjetno ni tako drag kot tisti kateri izide v kinu, ker film na Netflixu ima samo produkcijski proračun tisti kateri izide v kinu ima še stroške marketinga, najem kino dvoran...

Malo prehitevam ampak OK :)

Čez 5 dni bo film One Flew Over the Cuckoo's Nest star 50 let.

Budget $4.4 mio
Box office $163.3 mio

Velja omeniti, da so ob obletnici izdali 4K Dolby Vision blu-ray, izšel je pred dnevi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

Star trek gre v reboot. Jar Jar Abramsov Kelvin je končan.

Najnovejša novica je, da sta bila Jonathan Goldstein in John Francis Daley izbrana za producenta, pisca zgodbe in režijo filma.

Ta novi film bo nekaj čisto novega in ne bo imel nobene povezave s prejšnjimi filmi ali TV serijami.

Kdaj bodo začeli snemati in kdaj izide film trenutno še ni znano.

Enaplusdva ::

Se pravi je to tretji rebot Star treka ?

Snemanje Zelde na Novi Zelandiji.

https://www.youtube.com/shorts/mWOsGGlI...

Ta vikend 14-16 november najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Now You See Me: Now You Don't $21.3M
The Running Man $17.0M
Predator: Badlands $13.0M
Regretting You $4.0M
Black Phone 2 $2.7M

Now You See Me: Now You Don't v 3 dneh - $75,500,000

The Running Man v 3 dneh - $28,200,000 (proračun filma 100 mio $ kot kaže bo kar težak flop ?? )

Predator: Badlands v 10 dneh - $136,304,860

Gregor459 ::

Kakšen je film Room ? Včeraj sem ga videl na Planetu ampak ga nisem uspel pogledati.

Bodo Saudijci kupili Warner Bros ?

Saudis Buying Warner Bros. Discovery Is 'One Signature Away' Says Hollywood Producer

https://cosmicbook.news/saudis-one-sign...

Caligiuri notes that Saudi Arabia's push into global entertainment is accelerating. The country has been aggressively expanding through its Public Investment Fund, buying EA Sports, investing in LIV Golf, and pumping billions into film, television, sports and tourism.

He says that after spending time in Saudi Arabia only three weeks ago, it's clear the nation is going "all in on media" and sees Hollywood assets as long-term future investments.

Zelda Movie Gets First Official Set Photos Following Leak

Avatar: Fire and Ash - Official 'Igniting the Next Chapter' Featurette (2025) Zoe Salda?a

19 december 2025

Tom Cruise po štirih desetletjih uspešne kariere prejel častnega oskarja

https://www.24ur.com/popin/film_tv/tom-...

Kot kaže se je Disney začel malo zdravit ? :P

Disney Drops Woke 'Diversity' and 'DEI' From Annual Report: First Time In Years
https://cosmicbook.news/disney-removes-...

David Zucker originalni režiser filma Gola Pištola je skritiziral reboot filma gola Pištola 2025.

Original Naked Gun filmmaker David Zucker says reboot misses the mark: 'You can't replace Leslie Nielsen...'
https://www.cinemaexpress.com/english/n...

BT52 ::

Liam Neesen je bil povsem ok, Tole je starina, ki je zavistna.

Disney je mrtev...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Nekaterih stvari se ne obuja. Gola pištola to je.

Predsednik11 ::

Ja Liam je bil čisto vredu sicer pa je igral njegovega sina in ne originalnega Frenka.
««
168 / 168
»
»»