» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
136 / 136
»
»»

oo7 ::

Trenutno pravijo New Goonies to ima lahko dva pomena. Ali je mišljeno samo kot novi film ali za moderno občinstvo.

Je pa originalni direktor filma Goonies Richard Donner umrl leta 2021.
V planu jei mel še film Smrtonosno orožje 5 ampak so tako dolgo čakali, da je žal bilo prepozno. Od četrtega filma Smrtonosno orožje je že 27 let.

oo7 je izjavil:

David Lynch znan po Twin Peaks je razkril, da ima Emfizem pljuč in, da se ne upa iti več ven iz hiše kar pomeni, da ne bo več mogel režirati filmov.

David Lynch Dead at 78: The World’s Most Influential Filmmaker Redefined Cinema

https://www.indiewire.com/news/obituary...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

delavec44 ::

Kaj ni Gibson rekel, da bo pa on prevzel režijo 5ke potem?

delavec44 je izjavil:

Kaj ni Gibson rekel, da bo pa on prevzel režijo 5ke potem?

Ja po smrti Donnerja bo režiral Gibson.

Ker smo že pri Mel Gibsonu.

Donald Trump Invents Job for Mel Gibson, Sylvester Stallone, and Jon Voight as "Special Ambassadors" to Save "Troubled" Hollywood

"It is my honor to announce Jon Voight, Mel Gibson, and Sylvester Stallone, to be Special Ambassadors to a great but very troubled place, Hollywood, California. They will serve as Special Envoys to me for the purpose of bringing Hollywood, which has lost much business over the last four years to Foreign Countries, BACK--BIGGER, BETTER, AND STRONGER THAN EVER BEFORE! These three very talented people will be my eyes and ears, and I will get done what they suggest. It will again be, like The United States of America itself, The Golden Age of Hollywood!"

https://movieweb.com/donald-trump-hires...

Najbolj uspešni filmi v BO ta vikend 17-19 januar ZDA/Kanada

One of Them Days $11.6M
Mufasa: The Lion King $11.5M
Wolf Man $10.6M
Sonic the Hedgehog 3 $8.6M
Den of Thieves 2: Pantera $6.6M

BaTeMaN ::

če mi nekdo plača karte, kokice in pijačo.. ne grem gledat nobenega od teh... never, ever
less then zero

Gregor P ::

oo7 je izjavil:

Filmu Captain America: Brave New World napovedujejo otvoritveni vikend na domačem trgu od 81-107 mio $.

Ravno zdaj ponovno pregledal CA-je in končujem serijo Falcon in WS in me kar naenkrat udari spoznanje, kakšni rasisti so tile pri Marvelu:P

Najprej vidim ta starega CA in njegovega zvestega oprodo "črnega" Falcona, potem gledam serijo in vidim novega CA z zvesto "črno" oprodo Lemarjem in potem se kar naenkrat spomnim Iron Men-a in njegovega zvestega spremljevalca War Machine-a, ki je prav tako "črn". Naključje?8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

BaTeMaN je izjavil:

če mi nekdo plača karte, kokice in pijačo.. ne grem gledat nobenega od teh... never, ever

Den of Thieves 2: Pantera bo za pogledat. Tudi Sonica precej pohvalijo drugače.

Ja,.. verjamem ampak ne. Zame ni. Kak izgleda je prvi film, k mi je vsaj malo mar zanj na sporedu šele maja... Mission: Impossible - The Final Reckoning
less then zero

Gregor P je izjavil:

oo7 je izjavil:

Filmu Captain America: Brave New World napovedujejo otvoritveni vikend na domačem trgu od 81-107 mio $.

Ravno zdaj ponovno pregledal CA-je in končujem serijo Falcon in WS in me kar naenkrat udari spoznanje, kakšni rasisti so tile pri Marvelu:P

Najprej vidim ta starega CA in njegovega zvestega oprodo "črnega" Falcona, potem gledam serijo in vidim novega CA z zvesto "črno" oprodo Lemarjem in potem se kar naenkrat spomnim Iron Men-a in njegovega zvestega spremljevalca War Machine-a, ki je prav tako "črn". Naključje?8-)

Men ni uspelo pogledati Falcona in Ws, do konca pa ima samo koliko 6 epizod. Sploh pa so reveža takoj ustavili policaji, ker je črn in v banki ni dobil posojila spet ena uboga žrtev... ;((

BaTeMaN je izjavil:

Ja,.. verjamem ampak ne. Zame ni. Kak izgleda je prvi film, k mi je vsaj malo mar zanj na sporedu šele maja... Mission: Impossible - The Final Reckoning

Ja pa je res bolj ubogi začetek leta 2025.

delavec44 je izjavil:

BaTeMaN je izjavil:

Den of Thieves 2: Pantera bo za pogledat. Tudi Sonica precej pohvalijo drugače.

Prvi del je bil kar dober.

OK, prepričala sta me.. bom pogledal :) čeprav,.. ko vidim.. 50C... + R akcija... :) se mi zdi, da bo kot FAST AND F.... ko se not pojavi Rock (ali naprimer po Paul Walkerju..)

kritiki.. imenujejo tole kot HEAT on steroids....
less then zero

BaTeMaN je izjavil:

OK, prepričala sta me.. bom pogledal :) čeprav,.. ko vidim.. 50C... + R akcija... :) se mi zdi, da bo kot FAST AND F.... ko se not pojavi Rock (ali naprimer po Paul Walkerju..)

kritiki.. imenujejo tole kot HEAT on steroids....

Ah ta film je daleč od F&F :)

Animirani film Moana 2 presegel 1 miljardo v BO.

udget $150 mio
Box office $1.012 mil

Naslednji film Robert Eggers-a je film Werwulf.

Trenutno ni veliko znanega o filmu razen tega, da izide leta 2026 na božični dan in bo šlo za triler. Film se bo dogajal v Angliji v 13 stoletju in v filmu bodo govorili v stari angleščini.

Eggers je znan po filmih Svetilnik, Northman, Nosferatu.

Budget $50 mio
Box office $156.3 mio

Studio Focus Features je zadovoljen z BO filma Nosferatu zato so že napovedali nov film Werwulf.

Ryan Gosling v pogovorih, da nastopi v filmu Star Wars.

Tole ...

... pa močno spominja na tole
https://www.imdb.com/title/tt33208092/

Itak je pa film po knjigi.

Gregor P je izjavil:

Tole ...

... pa močno spominja na tole
https://www.imdb.com/title/tt33208092/

Itak je pa film po knjigi.

Zanimivo film ima R rating. Pa ne zgleda iz trailerja ?

A Substance je kdo gledal?
less then zero

BaTeMaN je izjavil:

Nisem še gledal. Je pa menda kar dober.

Ti si gledal ?

oo7 je izjavil:

Kaj se dogaja s filmom Horizon: Part 2 ? A ne bi ta film moral izi že 2024 ?

According to The Hollywood Reporter, Horizon: An American Saga – Chapter 2 will finally be seen on U.S. soil at the Santa Barbara International Film Festival on February 7.

oo7 je izjavil:

BaTeMaN je izjavil:

Ti si gledal ?

Je za pogledat.
Še nikoli mi ni bila zadeva sexy in ogabna hkrati :D

Tudi nominacije za oskarja ima.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

delavec44 je izjavil:

oo7 je izjavil:

BaTeMaN je izjavil:

Ti si gledal ?

Je za pogledat.
Še nikoli mi ni bila zadeva sexy in ogabna hkrati :D

Tudi nominacije za oskarja ima.

Saj je že poster ogaben :|

Nisem še... sem dal skinit me je zanimal malo vaše mnenje... :) ta weekend mam plan :)
less then zero

oo7 je izjavil:

Režiser filma Nosferatu Robert Eggers... njegov naslednji film bi lahko bil remake filma Labyrinth.

Film Labyrinth je izšel leta 1986

Budget $25 mio
Box office $34 mio

Robert Eggers je podpisal pogodbo, da bo spisal zgodbo in režiral film Labyrinth 2.

Labyrinth 2 ? Se pravi bo šlo za sequel in ne za remake.

Eggers bo prvo posnel film Werfulf kateri izide božiča 2026 se pravi bodo L2 začeli snemati šele 2027. Bi rekel, da bo L2 izšel za božič 2028.

Ta vikend 24-26 januar najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada

Flight Risk $12.0M
Mufasa: The Lion King $8.7M
One of Them Days $8.0M
Sonic the Hedgehog 3 $5.5M
Moana 2 $4.3M

V izdelavi nov reboot Resident Evil.

Zach Cregger to Tackle 'Resident Evil' Reboot, Igniting Bidding War

https://www.hollywoodreporter.com/movie...

Gregor459 ::

Kakšen je film Nosferatu ? Nekateri pravijo, da je dober drugi, da je dolgočasen ? Je že kdo gledal ?

Gregor459 je izjavil:

Kakšen je film Nosferatu ? Nekateri pravijo, da je dober drugi, da je dolgočasen ? Je že kdo gledal ?

Imam na ključu ampak nisem še uspel pogledati.

Quentinu Tarantinu se ne mudi z zadnjim filmom: raje se posveča dramatiki
V gledališču "ljudje plačajo cel kup klinčevega denarja, da dobijo sedež. Nihče ne snema, ni telefonov"

"Ta hip se mi ne mudi s produkcijo novega filma, to sem počel zadnjih trideset let," je povedal Quentin Tarantino, ki se je ustavil na festivalu Sundance. "Najraje se filma, kateri koli pač že bo, ne bi lotil, dokler moj sin ne bo star šest let."

https://www.rtvslo.si/kultura/film-in-t...

dronyx ::

Gregor459 je izjavil:

Gledal v kinu. Meni se je zdel dober. Sicer zgodba se mi zdi kot Dracula. Očitno gre za neko franšizo. :)

Anthony Mackie faces backlash for saying Captain America doesn't 'represent' America: 'Strange take'

https://nypost.com/2025/01/28/entertain...

Ker bumbar. To gre govoriti pred izidom filma :))

No pa saj Captain America je itak bolj junak sam za ZDA gledalce, tako da pač v filmu razčiščujejo njihove (zgodovinske) težave (suženjstvo ipd.). Za nas tu je to manj zanimivo.

BT52 ::

Edino kako pozabiš na suženjstvo je tako, da pozabiš, da je tole sploh obstajalo... Tako pa se vrtijo v krogu vsi tam na zahodu.

Reč ti to profesorjem rimskega prava :P

Gregor459 ::

dronyx je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Gledal v kinu. Meni se je zdel dober. Sicer zgodba se mi zdi kot Dracula. Očitno gre za neko franšizo. :)

Veliko akcije ? Je bolj kot Lightbouse ali Northman ?

SambaShare ::

Gregor459 je izjavil:

Veliko akcije ? Je bolj kot Lightbouse ali Northman ?

Ni veliko akcije. Je pa bolj mainstream kot Lighthouse/Northman. Vseeno zelo gledljiv, kljub temu, da zgodbo tako že poznaš.

James Bond Reboot Reportedly Planning Divisive Move to Appeal To Younger Audiences

"Here's what we know so far. First, everybody I talk to -- agents, actors, analysts -- believes we are due a return to a Bond of quips and camp, a shift away from the Shakespearean heft of Craig. More traditional yet easier to sell via memes to Amazon's younger demographic."

https://movieweb.com/james-bond-reboot-...

Kot kaže kar poka med Barbaro Brocolli in Amazonom.

Amazon Executives Infuriate James Bond Producer by Declaring 007 is 'Not a Hero', Future Bond Movies at Risk as Producers Label Amazon Brass 'F-ing Idiots'

The world's most famous spy may be able to escape death traps and outwit megalomaniacs, but James Bond has met his match in Amazon and Hollywood's most dangerous game--woke corporate politics.

The next installment of the 007 franchise is reportedly stalled due to a brewing battle between longtime Bond producer Barbara Broccoli (daughter of James Bond's original producer Albert R. Broccoli) and the executives at Amazon Prime Video, who appear to view the character as problematic for their so-called "modern audience."

Broccoli, the fiercely protective steward of her father's legacy, has been at odds with Amazon ever since the tech giant acquired James Bond distributor MGM for $6.5 billion in 2022. She has since reportedly referred to Amazon executives as "f*ing idiots."

But the latest roadblock seems to go beyond just studio politics--it's ideological.

https://thatparkplace.com/james-bond-he...

Morda glede na to, da je tudi Bezos kuševal rit Trumpu, se bi to lahko v prihodnosti kaj spremenilo >:D

Respect za Brocollijevo. Denar ne more kupiti vsega.

Pa zakaj "modern audience", ne hodi pol gledat te zmazke, ki se snemajo zanje?
less then zero

BT52 ::

So bile neke ankete da se gen Z poistovetijo kot nonbinary v 6%. Kam to vodi? Ne vem, ampak Bond je vedno bil vedno skuliran tip.

... oz. je bil, dokler niso izbrali "pristaniškega delavca" Craiga :-)

Polda ::

delavec44 je izjavil:

Ja ampak mi niso čisto jasne te pravice. Amazon je kupil IP Bond ampak Brocolli ima zadnjo besedo ?

Polda je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Ja ampak mi niso čisto jasne te pravice. Amazon je kupil IP Bond ampak Brocolli ima zadnjo besedo ?

IP za Jamesa Bonda deluje nekoliko drugače kot pri večini drugih filmskih franšiz, ker ga nadzoruje EON Productions, ki ga vodita Barbara Broccoli in Michael G. Wilson. To podjetje ima ekskluzivne filmske pravice za Jamesa Bonda že od prvega filma Dr. No (1962).

Kako delujejo pravice za Jamesa Bonda?
Literarne pravice: James Bond kot lik izhaja iz knjig Iana Fleminga. Po njegovi smrti je večino teh pravic kupilo podjetje Danjaq, LLC, ki ga obvladuje družina Broccoli.
Filmske pravice: Danjaq, LLC je lastnik EON Productions, ki je edini producent uradnih Bond filmov.
Distribucija: Čeprav so v preteklosti različni studii (United Artists, MGM, Sony, Universal) distribuirali Bondove filme, EON vedno obdrži kreativni nadzor.
Kaj če Amazon kupi MGM?
Ko je Amazon leta 2022 kupil MGM, je pridobil katalog preteklih Bond filmov in soudeležbo pri distribuciji prihodnjih filmov. Vendar:

Družina Broccoli še vedno nadzoruje produkcijo novih filmov.
Amazon ne more odločati, kdo bo novi Bond ali kakšna bo zgodba.
Če se Broccoli ne strinjata, se film ne bo zgodil – kar pomeni, da Amazon ne more kar tako narediti Bond serije ali filma brez njihove odobritve.
Zakaj imajo Broccoli takšno moč?
Ko sta Albert R. "Cubby" Broccoli in Harry Saltzman pridobila pravice za snemanje Bond filmov v 60-ih, sta ustanovila Danjaq, LLC, ki še danes ima ključne pravice. Čeprav so različni studii financirali in distribuirali filme, EON nikoli ni prodal svojega kreativnega nadzora.

Kaj bi se moralo zgoditi, da bi Amazon imel popoln nadzor?
Edina možnost bi bila, da bi Amazon kupil EON Productions, kar pa se verjetno ne bo zgodilo, saj je Barbara Broccoli že večkrat izjavila, da ne namerava prodati franšize.

Skratka, Amazon lahko pomaga pri distribuciji in financiranju, a zadnjo besedo ima še vedno družina Broccoli.

delavec44 je izjavil:

a zadnjo besedo ima še vedno družina Broccoli.

Hvala bogu, da je tako drugače bi že imeli bog ve kakšnega Bonda.
««
136 / 136
»
»»