» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
136 / 136
»
»»

oo7 ::

Trenutno pravijo New Goonies to ima lahko dva pomena. Ali je mišljeno samo kot novi film ali za moderno občinstvo.

Je pa originalni direktor filma Goonies Richard Donner umrl leta 2021.
V planu jei mel še film Smrtonosno orožje 5 ampak so tako dolgo čakali, da je žal bilo prepozno. Od četrtega filma Smrtonosno orožje je že 27 let.

oo7 je izjavil:

David Lynch znan po Twin Peaks je razkril, da ima Emfizem pljuč in, da se ne upa iti več ven iz hiše kar pomeni, da ne bo več mogel režirati filmov.

David Lynch Dead at 78: The World’s Most Influential Filmmaker Redefined Cinema

https://www.indiewire.com/news/obituary...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

delavec44 ::

Kaj ni Gibson rekel, da bo pa on prevzel režijo 5ke potem?

delavec44 je izjavil:

Kaj ni Gibson rekel, da bo pa on prevzel režijo 5ke potem?

Ja po smrti Donnerja bo režiral Gibson.

Ker smo že pri Mel Gibsonu.

Donald Trump Invents Job for Mel Gibson, Sylvester Stallone, and Jon Voight as "Special Ambassadors" to Save "Troubled" Hollywood

"It is my honor to announce Jon Voight, Mel Gibson, and Sylvester Stallone, to be Special Ambassadors to a great but very troubled place, Hollywood, California. They will serve as Special Envoys to me for the purpose of bringing Hollywood, which has lost much business over the last four years to Foreign Countries, BACK--BIGGER, BETTER, AND STRONGER THAN EVER BEFORE! These three very talented people will be my eyes and ears, and I will get done what they suggest. It will again be, like The United States of America itself, The Golden Age of Hollywood!"

https://movieweb.com/donald-trump-hires...

Najbolj uspešni filmi v BO ta vikend 17-19 januar ZDA/Kanada

One of Them Days $11.6M
Mufasa: The Lion King $11.5M
Wolf Man $10.6M
Sonic the Hedgehog 3 $8.6M
Den of Thieves 2: Pantera $6.6M

BaTeMaN ::

če mi nekdo plača karte, kokice in pijačo.. ne grem gledat nobenega od teh... never, ever
less then zero

Gregor P ::

oo7 je izjavil:

Filmu Captain America: Brave New World napovedujejo otvoritveni vikend na domačem trgu od 81-107 mio $.

Ravno zdaj ponovno pregledal CA-je in končujem serijo Falcon in WS in me kar naenkrat udari spoznanje, kakšni rasisti so tile pri Marvelu:P

Najprej vidim ta starega CA in njegovega zvestega oprodo "črnega" Falcona, potem gledam serijo in vidim novega CA z zvesto "črno" oprodo Lemarjem in potem se kar naenkrat spomnim Iron Men-a in njegovega zvestega spremljevalca War Machine-a, ki je prav tako "črn". Naključje?8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

delavec44 ::

BaTeMaN je izjavil:

če mi nekdo plača karte, kokice in pijačo.. ne grem gledat nobenega od teh... never, ever

Den of Thieves 2: Pantera bo za pogledat. Tudi Sonica precej pohvalijo drugače.

Ja,.. verjamem ampak ne. Zame ni. Kak izgleda je prvi film, k mi je vsaj malo mar zanj na sporedu šele maja... Mission: Impossible - The Final Reckoning
less then zero

Gregor P je izjavil:

oo7 je izjavil:

Filmu Captain America: Brave New World napovedujejo otvoritveni vikend na domačem trgu od 81-107 mio $.

Ravno zdaj ponovno pregledal CA-je in končujem serijo Falcon in WS in me kar naenkrat udari spoznanje, kakšni rasisti so tile pri Marvelu:P

Najprej vidim ta starega CA in njegovega zvestega oprodo "črnega" Falcona, potem gledam serijo in vidim novega CA z zvesto "črno" oprodo Lemarjem in potem se kar naenkrat spomnim Iron Men-a in njegovega zvestega spremljevalca War Machine-a, ki je prav tako "črn". Naključje?8-)

Men ni uspelo pogledati Falcona in Ws, do konca pa ima samo koliko 6 epizod. Sploh pa so reveža takoj ustavili policaji, ker je črn in v banki ni dobil posojila spet ena uboga žrtev... ;((

BaTeMaN je izjavil:

Ja,.. verjamem ampak ne. Zame ni. Kak izgleda je prvi film, k mi je vsaj malo mar zanj na sporedu šele maja... Mission: Impossible - The Final Reckoning

Ja pa je res bolj ubogi začetek leta 2025.

delavec44 je izjavil:

BaTeMaN je izjavil:

Den of Thieves 2: Pantera bo za pogledat. Tudi Sonica precej pohvalijo drugače.

Prvi del je bil kar dober.

OK, prepričala sta me.. bom pogledal :) čeprav,.. ko vidim.. 50C... + R akcija... :) se mi zdi, da bo kot FAST AND F.... ko se not pojavi Rock (ali naprimer po Paul Walkerju..)

kritiki.. imenujejo tole kot HEAT on steroids....
less then zero

BaTeMaN je izjavil:

OK, prepričala sta me.. bom pogledal :) čeprav,.. ko vidim.. 50C... + R akcija... :) se mi zdi, da bo kot FAST AND F.... ko se not pojavi Rock (ali naprimer po Paul Walkerju..)

kritiki.. imenujejo tole kot HEAT on steroids....

Ah ta film je daleč od F&F :)

Animirani film Moana 2 presegel 1 miljardo v BO.

udget $150 mio
Box office $1.012 mil
««
136 / 136
»
»»