Forum » Sedem umetnosti » Box Office - zaslužek filmov
Box Office - zaslužek filmov
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
A smo kako rekli o novem Superman-u :) Milly Alcock ima kanček vloge in pa Nicholas Hoult kot Lex Luthor
Gledam mal upocomming movies in me prav zanima kako se bo Karl Urban obnesel kot Johnny Cage; celo nov FInal Destination,... velik vsega ampak zopet sem videl da prihaja The Accountant 2 (meni je prvi del ful dober).
Novi Superman prva slika katero je delil režiser James Gunn ni bila ravno dobro sprejeta. Tudi kostum ni najboljši. Milly kot Supergirl po moje bo vredu. Nicolas Hoult kot Lex Luthor slabše kot Jesse Eisenberg ne more biti. Saj je vredu igralec samo slab Lex Luthor.
Tudi mene zanima kakšen bo Karl Urban kot Johnny Cage. V vlogi Dredd je bil zakon.
Ja sem že pisal enkrart ali dvakrat o filmu računovodja 2 v tej temi. Prvi film je bil dober.
Gregor P ::
Tudi kot Butcher se je več kot izkazal
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
DejchSLO ::
The Crow po 9 dneh - $13,204,167
Alien: Romulus (16 dni ) $285,651,631
It Ends with Us (23 dni ) $285,818,800
Deadpool & Wolverine (37 dni) $1,262,208,117
Twisters (44 dni) $358,321,935
A je samo meni Twisters zanič? Jaz to nism mogu gledat 20 min. Spet neki naduvani mladi znanstveniki, kvazi neka ljubezen in vse skupaj tok sirasto, da bi lahk naredu sirov burek. Zbrisal iz diska takoj
Najbrž ga ravno iz enakega razloga vsi gledajo, ker je čista pop corn za možgane neobvezujoča zabava
BaTeMaN ::
Edgar Wright je men tak en special "director", tako da se dejansko veselim njegove verzije Stephen Kingovega The Running Man-a, kljub temu da Glen Powell še ni igral neke normalne vloge.
less then zero
Sem malo pobrskal... no Tarantino je preklical svoj 10 film Movie critic. Je pa rekel, da je pravilo 10 filmov brez veze tako,da je Tarantino v bistvu potrdil, da 10 film ne bo njegov zadnji
Mogoče posname tudi njegov sanjski projekt Star Trek ali pa celo Kill Bill 3...
Mogoče posname tudi njegov sanjski projekt Star Trek ali pa celo Kill Bill 3...
Če ti ne veš, po moje nobeden ne da :D
Nekaj bolj znanih filmov kateri pridejo e letos v kino dvorane.
6 september
13 september
20 september
27 september
4 oktober
11 oktober
25 oktober
31 oktober
15 november
13 december
20 december
25 december
6 september
13 september
20 september
27 september
4 oktober
11 oktober
25 oktober
31 oktober
15 november
13 december
20 december
25 december
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
delavec44 ::
Ne pozabi na The Wicked, 24. novembra
https://www.imdb.com/title/tt1262426/
Diši po BO bombici :)
Majo pa že posnet tudi 2. del.
Ja samo zato ker imajo skupaj za 3 ure posnetka. Ampak tudi sam pričakujem totalen polom. Morda nas pa presenetijo
Ne pozabi na The Wicked, 24. novembra
https://www.imdb.com/title/tt1262426/
Diši po BO bombici :)
Majo pa že posnet tudi 2. del.
Proračun obeh filmov skupaj 310 mio $.
Lahko se zgodi kot s Costnerjevim westernom prvi del BO flop in potem diretkno na VOD. Ali pa tudi ne.
In the Grey (2025)
https://www.imdb.com/title/tt27681354/?...
Zanimivo.
Dobra igralska zasedba sicer pa ne vem o čem se gre :)
Scorpy84 ::
Sem vceraj pogledal prvi del beetlejuice. Je vsecen film. Ce bi samo naredili kopijo z danasnjim cgi, bi bil vrhunski. Pri dvojki se bojim, da bojo spet zajebali, kot vse danasnje. Nekako stil 80-90ih z vec pozitivne energije, manjka danasnjim filmom. Ziher bojo spet kaksni razvleceni dialogi, prizori...
Ta vikend 6-8 september najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada
Beetlejuice Beetlejuice $110.0M
Deadpool & Wolverine $7.2M
Reagan $5.2M
Alien: Romulus $3.9M
It Ends with Us $3.8M
Beetlejuice Beetlejuice $110.0M
Deadpool & Wolverine $7.2M
Reagan $5.2M
Alien: Romulus $3.9M
It Ends with Us $3.8M
Beetlejuice Beetlejuice ( 3 dnevi) $145,400,000
The Crow (16 dni) $18,665,978
Alien: Romulus (23 dni) $314,399,286
It Ends with Us (30 dni) $309,367,042 (proračun filma 25 mio $)
Deadpool & Wolverine (44 dni) $1,287,237,740
The Crow (16 dni) $18,665,978
Alien: Romulus (23 dni) $314,399,286
It Ends with Us (30 dni) $309,367,042 (proračun filma 25 mio $)
Deadpool & Wolverine (44 dni) $1,287,237,740
Danes pogledal the death day oba dela, oba sta tudi na skyshowtime. Prvi del je bil super in je bila grozljivka, drugi del nekoliko manj in je slo v cisto drugo smer in sicer na znastveno fantastiko. Prvi del je imel zasluzek 125 miljonov €, proracun 5 miljonov €. Drugi je imel 2x vec proracuna, ampak tudi pol manjsi zasluzek. Zaradi tega noben studio noce prevzeti snemanje tretjega dela, ceprav ze dolgo imajo pripravljen scenarij. Menda pa so letos vse to resili in bo slo na pretocne vsebine, tako, da se pripravljajo za snemanje tretjega dela. Meni sta oba dela bila vsecna.
Danes pogledal the death day oba dela, oba sta tudi na skyshowtime. Prvi del je bil super in je bila grozljivka, drugi del nekoliko manj in je slo v cisto drugo smer in sicer na znastveno fantastiko. Prvi del je imel zasluzek 125 miljonov €, proracun 5 miljonov €. Drugi je imel 2x vec proracuna, ampak tudi pol manjsi zasluzek. Zaradi tega noben studio noce prevzeti snemanje tretjega dela, ceprav ze dolgo imajo pripravljen scenarij. Menda pa so letos vse to resili in bo slo na pretocne vsebine, tako, da se pripravljajo za snemanje tretjega dela. Meni sta oba dela bila vsecna.
Sem že slišal za ta film gledal ga pa še nisem.
BaTeMaN ::
Se prav spomnim da sem se ga bal kot otrok zaradi https://www.imdb.com/title/tt0082198/ch... :)
less then zero
Na srečo se je dal še prej posneti za UI.
Škoda prostora na disku.
mAXTER ::
Filmu Beetlejuice Beetlejuice se obeta dober otvoritveni vikend. Še boljši kot so sprva kazale napovedi. Jutri zvečer bodo bolj točne številke.
Proračun filma je 100 mio $.
Kot zanimivost...lik Beetlejuice se v originalnem filmu pojavi na zaslonu vsega skupaj za 14 minut filma, v nadaljevanju pa za celih 15 minut Škoda da niso lika še malce bolj pomolzli glede na to da je Keaton res dober v tej vlogi.
Filmu Beetlejuice Beetlejuice se obeta dober otvoritveni vikend. Še boljši kot so sprva kazale napovedi. Jutri zvečer bodo bolj točne številke.
Kot zanimivost...lik Beetlejuice se v originalnem filmu pojavi na zaslonu vsega skupaj za 14 minut filma, v nadaljevanju pa za celih 15 minut Škoda da niso lika še malce bolj pomolzli glede na to da je Keaton res dober v tej vlogi.
Prvi del sem gledal ampak zelo zelo dolgo nazaj.
Bolj mi je v spominu ostala risanka The Nightmare Before Christmas :)
Clint Eastwood-ov zadnji film s naslovom Juror No. 2 izide 27 oktobra letos. Potem pa gre možakar v pokoj pri 94 letih.
Filmu Joker: Folie ? Deux zgodnje napovedi na domačem trgu ZDA/Kanada kažejo okoli 70 mio $. To je 26 mio $ manj kot prvi Joker film iz leta 2019.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Ja in ne, ko se osredotocajo na en lik, pol filma postane dolgocasen, pac ves cas eno in isto. Ce jih vec sodeluje, nekako pride do izraza ali finale prizora. Zato danes recemo, da ce pogledas trailer, da si vse videl.
'Joker: Folie ? Deux's' Opening Weekend Box Office Tracking Drops 44% Following Mixed Reviews And Poor Early Pre-Sales
https://thatparkplace.com/joker-folie-a...
Kot kaže ne bo nič s borbo med filmoma z R ratingom Deadpool in Wolverine vs Joker 2.
https://thatparkplace.com/joker-folie-a...
Kot kaže ne bo nič s borbo med filmoma z R ratingom Deadpool in Wolverine vs Joker 2.
Za pogledat menda bo Joker 2.
Jaz sem se včeraj žrtvoval in gledal film Crow 2024. Na sredi filma sem zaspal zato sem ga danes zjutraj pogledal, do konca. Film je res slab.
Jaz sem se včeraj žrtvoval in gledal film Crow 2024. Na sredi filma sem zaspal zato sem ga danes zjutraj pogledal, do konca. Film je res slab.
Pa le s(m)o ti povedal
Ta vikend 13-15 september najbolj uspšni filmmi v BO ZDA/Kanada
Beetlejuice Beetlejuice $51.6M
Speak No Evil $11.5M
Deadpool & Wolverine $5.2M
Am I Racist? $4.8M
Reagan $3.0M
Beetlejuice Beetlejuice $51.6M
Speak No Evil $11.5M
Deadpool & Wolverine $5.2M
Am I Racist? $4.8M
Reagan $3.0M
James Cameron je trenutno zaposlen z Avatar filmi.
Danes poročajo, da bo James Cameron po izidu filma Avatar 5 posnel prvi ne Avatar film z naslovom Last Train from Hiroshima.
Danes poročajo, da bo James Cameron po izidu filma Avatar 5 posnel prvi ne Avatar film z naslovom Last Train from Hiroshima.
Okapi ::
The Union, ki je bil sneman tudi v Piranu. Ga lahko mirne duse obvozite in pogledate kaj bolj koristnega. Halle Berry je tako slabo odigrala, no ob taki slabi produkciji, bi vsak slabo odigral. Mark, pa kot vseh vlogah eno in isto, na koncu bo vedno superjunak pa naj igra storastega cloveka, enostavno ne zna nic drugega igrati, kot biti super spreten. Pa se bi lahko nasteval, da nima smisla, konec koncev je spet to Netflixov film, kjer ne pride veliko dobrega.
Sicer bolj ubog film, ampak proti koncu je kakšnih 10 minut akcije v Piranu, kar ga naredi za silo zanimivega.