» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
125 / 130
»»

oo7 ::

D3m je izjavil:

Kakšen poster za Crow je pa to?

Kot kaže tak kot film SLAB :)

DejchSLO ::

oo7 je izjavil:

Borderlands otvoritveni vikend (3 dnevi ) - $8,800,000 (proračun 120 mio $ kar pomeni, da bo hud flop)

zdej bomo vidl, da bo telltelova epizodnica boljša kakor ta multimiljonski film z precenjenimi igralci lol. Borderlands men osebno nikol ni bila dobra igra, sprobal parkrat in je nikol nism vzljubil, mi je pa všeč bla epizodnica od telltale.

Gregor P ::

opeter je izjavil:

Ker bo Disneyeva Sneguljčica kmalu v kinih, je zanimivo spremljati še dogajanje okoli alternativnega filma, ki nastaja za otroški/mladinski VOD servis Bentkey podjetja DailyWire:

To sem videl, ampak bojda je to neka skupina ameriških krščanskih desničarjev, ki dela te filme. Tako kot npr. Kevin Sorbo (aka Heraklej). Nimam pa pojma, kako dobri so njihovi filmi.

Od te skupine ljudi, naj bil bil tudi film Sound of Freedom, ki ima dokaj dobre ocene.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

DejchSLO je izjavil:

oo7 je izjavil:

Borderlands otvoritveni vikend (3 dnevi ) - $8,800,000 (proračun 120 mio $ kar pomeni, da bo hud flop)

zdej bomo vidl, da bo telltelova epizodnica boljša kakor ta multimiljonski film z precenjenimi igralci lol. Borderlands men osebno nikol ni bila dobra igra, sprobal parkrat in je nikol nism vzljubil, mi je pa všeč bla epizodnica od telltale.

Će misliš na Tales from the Borderlands se strinjam. Men tudi niso bile nikoli preveč všeč igre Borderlands.

Ta vikend 23-25 avgust najbolj uspešni filmi v BO ZDA/ Kanada

Deadpool & Wolverine $18.3M
Alien: Romulus $16.2M
It Ends with Us $11.9M
Blink Twice $7.3M
The Forge $6.6M

Crow je nov film in ni prišel niti med top 5.

The Crow otvoritveni vikend $4,600,000

Alien Romulus (9 dni) $225,439,383

It Ends with Us (16 dni) $242,624,077 ( proračun filma 25 mio $ kar pomeni, da je finančno zelo uspešen film)

Deadpool & Wolverine (30 dni) $1,211,303,366

mAXTER ::

Čez vikend probal gledat slovenski film Gepack (že na travniku blizu vas). Nočem šinfat, ker vem da so imeli fantje omejen budget in to, ampak meni je bil film tako cringe, da nisem zdržal več kot 30 minut zraven.
Ne vem zakaj ampak veliko slovenske produkcije se me dotakne na enak način. Ali so notri profi slo. igralci in se jim vidi oz. pozna, da 99% svoje igre oddigrajo po gledališčih. Ali pa so to amaterski igralci, ki pa po drugi strani nekako večinoma (vsaj meni) delujejo tako...nesproščeni pri igri oz. zategnjeni.

Mogoče sem pa samo jst tak čuden kerlc, ne vem :D

mAXTER je izjavil:

Čez vikend probal gledat slovenski film Gepack (že na travniku blizu vas). Nočem šinfat, ker vem da so imeli fantje omejen budget in to, ampak meni je bil film tako cringe, da nisem zdržal več kot 30 minut zraven.
Ne vem zakaj ampak veliko slovenske produkcije se me dotakne na enak način. Ali so notri profi slo. igralci in se jim vidi oz. pozna, da 99% svoje igre oddigrajo po gledališčih. Ali pa so to amaterski igralci, ki pa po drugi strani nekako večinoma (vsaj meni) delujejo tako...nesproščeni pri igri oz. zategnjeni.

Zadnjič po televiziji sem videl trailer pa se mi že trailer ni zdel nič posebnega.

kuglvinkl ::

oo7 je izjavil:

mAXTER je izjavil:

Zadnjič po televiziji sem videl trailer pa se mi že trailer ni zdel nič posebnega.

ma dej, trailer je prow kul...
Your focus determines your reallity

kuglvinkl je izjavil:

oo7 je izjavil:

mAXTER je izjavil:

ma dej, trailer je prow kul...

Saj nisem rekel, da je slab ampak nič posebnega ;)

Nekaj za naše ta male

BaTeMaN ::

Untitled Road House Sequel/Amazon Project :)
less then zero

BaTeMaN je izjavil:

Untitled Road House Sequel/Amazon Project :)

Drug teden izide nov film Tim Burtona Beetlejuice Beetlejuice. V glavnih vlogah Michael Keaton in Winona Ryder.

Gre za sequel filma Beetlejuice iz leta 1988.

Zaradi Keatona bi ta film celo lahko bil dober, brez njega pa bi zagotov bil katastrofa.

Ista ekipa kot pred 36 leti.

mAXTER ::

Pa še, upam da, malo Burtonove magije in film bi lahko celo bil poseben 8-)

BT52 ::

Wiona je tudi dobra, če ocenim Stranger Things.

Tudi Danny Cedevito je v filmu :)

Napoleon director s cut je zunaj ampak ni dolg 4 ure.

Director s cut doda 48 minut se pravi je dolžina director cut-a 3 ure in 26 minut.

Ganon ::

Se splača čakati. 8-)

As Napoleon gets a surprise 3.5 hour director's cut, Ridley Scott says people may prefer it, "I think I do"

https://www.gamesradar.com/entertainmen...

On je še posebej znan po kasnejših izdajah, kot si jih je prvotno zamislil. Žal se je za kinematografe potrebno prilagoditi množicam. Če je film predolg, bodo vihali nosove.

Sem mislil, da obstaja podaljšana različica Prometheusa, ampak je rekel, da ne bi ničesar spremenil.

Ganon je izjavil:

On je še posebej znan po kasnejših izdajah, kot si jih je prvotno zamislil. Žal se je za kinematografe potrebno prilagoditi množicam. Če je film predolg, bodo vihali nosove.

Sem mislil, da obstaja podaljšana različica Prometheusa, ampak je rekel, da ne bi ničesar spremenil.

Prometej ima kar nekaj zbrisanih scen. Škoda.

Pravijo, da bi lahko posneli film Tropic Thunder 2 :))

Men je zelo dobra komedija sploh pa Robert downey Jr in Tom Cruise :)

Tropic Thunder je izšel leta 2008 takrat film ni bil sporen. Potem kasneje čez več let, ko se je razpasla woke mafija pa so celo prišli po Robert Dovney Juniroja in ga hoteli skenslati zato, ker je v filmu imel black face.

oo7 je izjavil:

Pravijo, da bi lahko posneli film Tropic Thunder 2 :))

Men je zelo dobra komedija sploh pa Robert downey Jr in Tom Cruise :)

Tropic Thunder je izšel leta 2008 takrat film ni bil sporen. Potem kasneje čez več let, ko se je razpasla woke mafija pa so celo prišli po Robert Dovney Juniroja in ga hoteli skenslati zato, ker je v filmu imel black face.

Če pa to uspe... pol pa imam novo upanje. To je top film :)

Še celo Tom Cruise preseneti do konca...
less then zero

kuglvinkl ::

Ideja o Tropic Thunder 2 je full retard. Never go full retard.
Your focus determines your reallity

kuglvinkl je izjavil:

Ideja o Tropic Thunder 2 je full retard. Never go full retard.

...hahah :) saj pomoje ni šans, nemogoče se mi zdi v tem svetu...

ker zdaj je vsak užaljen ne glede kaj rečeš nekdo bo,.. and thats not good :D
less then zero

Fake trailerji so zakon na začetku. Bi raje videli Satans Alley, huh? hahahah

"What u mean you people!!"
"I know who i m "
"For 400 years world keeps us down"

Zakon pa še in še zakon izjav heheh

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Tom Cruise je bil tudi odličen kot Les Grossman. V bistvu lahko bi naredili spin off film o Les Grossmanu :))

Dokumentarec o Cristopher Reeeve Supermanu.

Super/Man: The Christopher Reeve Story | Official Trailer

21-25 septembra v kinih.

Malo sem raziskoval Cageovo kariero, ker zadnje čase posname precej filmov in prišel do Erica Robertsa, očeta Emme Roberts, tudi nominiranca za oskarja in zlati globus, ki ima trenutno v delu, reci piši, 94 filmov. V karieri se je pojavil v 738 filmih. :))

https://www.imdb.com/name/nm0000616/

Scorpy84 ::

Ganon je izjavil:

Malo sem raziskoval Cageovo kariero, ker zadnje čase posname precej filmov in prišel do Erica Robertsa, očeta Emme Roberts, tudi nominiranca za oskarja in zlati globus, ki ima trenutno v delu, reci piši, 94 filmov. V karieri se je pojavil v 738 filmih. :))

On je brat od Julie Roberts. Če se dober spomnim, je zavozil svojo karireo in družino, zaradi odvisnosti. Julia noče imeti stike, v preteklosti se je boril za skrbnistvo Emme.

opeter ::

Saj Emma Roberts ima tudi težave ... Julia Robert se je borila za skrbništvo, a so očetovi odvetniki na koncu le dobili bitko.

Eric Roberts je sicer v skoraj vsakem drugem The Asylum filmu.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

meho7 ::

Ganon je izjavil:

Best of the best je legendaren. Kdor je odrascal v 90ih je verjetno videl vsaj en njegov film.

Res neverjetno veliko filmov ima Eric Roberts zgleda sprejme čisto vsako vlogo. Je pa eden redkih kateri se lahko pohvali s filmom na IMDB kateri ima oceno 9 ali več. Takih filmov je trenutno samo 7.

Scorpy84 ::

Samo ce pogledas njegove vloge so stranske. Vprasanje koliko casa se pojavi v filmu. Ce na snemanju porabi 3-7 dni, ce sploh, pol ni problem toliko posneti. Nicolas Cage ima vsaj glavne ali vidno stransko vlogo. Tak da ga on zmaga.

Glede na to koliko filmov posname so večina stranske vloge ja.

Drugače pa mi je dober film Runaway train iz leta 1985.

On ima itak zelo redke vloge, ki jih je dobro odigral, ostalo je pa krš B kategorije. Zanimivo po svoje,

Ta vikend 30 avgust - 1 september najbolj uspešni filmi v BO Zda / Kanada

Deadpool & Wolverine $15.2M
Alien: Romulus $9.3M
It Ends with Us $7.4M
Reagan $7.4M
Twisters $7.2M

The Crow po 9 dneh - $13,204,167

Alien: Romulus (16 dni ) $285,651,631

It Ends with Us (23 dni ) $285,818,800

Deadpool & Wolverine (37 dni) $1,262,208,117

Twisters (44 dni) $358,321,935

Letos zaenkrat najbolj uspešni filmi v BO

Top 10

1 Inside Out 2 $1,667,354,541

2 Deadpool & Wolverine $1,262,208,117

3 Despicable Me 4 $915,307,490

4 Dune: Part Two $711,844,358

5 Godzilla x Kong: The New Empire $567,650,016

6 Kung Fu Panda 4 $548,326,927

7 Bad Boys: Ride or Die $402,529,640

8 Kingdom of the Planet of the Apes $397,378,150

9 Twisters $358,321,935

10 It Ends with Us $285,818,800

the CROW :) eno je flop,.. nekaj povsem drugega pa tole.... The Crow po 9 dneh - $13,204,167

Box office
As of September 1, 2024, The Crow has grossed $8.6 million in the United States and Canada, and $4.6 million in other territories, for a worldwide total of $13.2 million.

IMDB Ocena: 4,7/10

99% folka je tole napovedal, že ko so nakazali v katero smer mislijo it z novih filmov... ampak je treba it all the way :)
less then zero

Magic1 ::

Go full retard. Nima to glih veze s Crow, samo če pomislimo, Disney ima top 2, skoraj 3 miljarde. Pač si lahko privoščijo it full retard na 90% brez da so v minusu. Sam mi ni jasno kaj lastniki kadijo, da to dopuščajo.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Če vsaj glavni lik ne bi zgledal kot neka emo maškara bi bilo precej boljše.

Magic1 je izjavil:

Go full retard. Nima to glih veze s Crow, samo če pomislimo, Disney ima top 2, skoraj 3 miljarde. Pač si lahko privoščijo it full retard na 90% brez da so v minusu. Sam mi ni jasno kaj lastniki kadijo, da to dopuščajo.

Komaj čakam na Sneguljčico in Rachel Zegler... da naučijo milenijci (generacija Y) pravilno vzgajat svoje hčerke kako in kaj :) pa seveda tud starše, sinovi so tako seme zla... in ovira uspešnih žensk
less then zero

BaTeMaN je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Komaj čakam na Sneguljčico in Rachel Zegler... da naučijo milenijci (generacija Y) pravilno vzgajat svoje hčerke kako in kaj :) pa seveda tud starše, sinovi so tako seme zla... in ovira uspešnih žensk

To bo še en hud flop. Proračun 209 mio $ čeprav po moje bo še narasel, ker so veliko popravljali in dodatno snemali.

... ne vem, ker to je nek tak "barbi" vzorec zopet, sicer nisem gledal barbi in nikoli ne bom

Samo naslov SNOW WHITE... bo zvlekel mlade familije v kino... ne glede, če Snegulja išče job v Applu zdaj, da bo bla uspešna namesto da išče ljubezen na pinky kozorogu.

Vseeno me ful zanima, ker zdaj se je malo stanje pomirilo, ampak bila je tole že zelo vroča tema.
less then zero

Je prišel ven leak clip iz te ta a nove sneguljčice, kak jih ona komandira paljčkom, kak naj čistijo bajto. Pa to potem ki se jim je sama naselila v njihovo hiško in je zastonj njihovo hrano.... Oni pa delajo v rudniku še... Ni kaj lepo sporočilo za mlade punce.

A smo kako rekli o novem Superman-u :) Milly Alcock ima kanček vloge in pa Nicholas Hoult kot Lex Luthor

Gledam mal upocomming movies in me prav zanima kako se bo Karl Urban obnesel kot Johnny Cage; celo nov FInal Destination,... velik vsega ampak zopet sem videl da prihaja The Accountant 2 (meni je prvi del ful dober).
less then zero
««
125 / 130
»»