Forum » Pomoč in nasveti » Placilo na ebayu
Placilo na ebayu
simone ::
Zdravo.narocil bi en izdelek in me zanima ko prides do placila imam mbills kartico s katero lahko pkacujes preko neta gor imam sredstva jaz moram dati stevilko svojega racuna ko pride do tam ali kako dabom seveda placal izdelek...
kixs ::
Odpri si PayPal. Na eBayu drugace niti ne bi placeval - varnost nakupa in eBay garancija nakupa.
Machete ::
Potem pa vtipkaj st racuna in placaj.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Magic1 ::
So ti povedali. Če hočeš imeti kakšno varnost pri nakupu preko ebaya, si uredi paypal. Drugače ne sprašuj več in naredi, kar želiš.
Magic
Petrol Slo ::
Zdravo.narocil bi en izdelek in me zanima ko prides do placila imam mbills kartico s katero lahko pkacujes preko neta gor imam sredstva jaz moram dati stevilko svojega racuna ko pride do tam ali kako dabom seveda placal izdelek...
Spoštovani,
plačevanje z debetno kartico mBills Mastercard je popolnoma varno. V aplikaciji lahko kadarkoli preprosto in v trenutku blokirate kartico ter omogočate, ali onemogočate plačila izven EU, kar še dodatno poveča varnost. Preprosto je tudi spreminjanje limita za plačevanje prek spleta, za vsako plačilo pa prejmete še takojšnje obvestilo na svoj telefon.
Več informacij lahko najdete tudi na naši spletni strani.
Lep pozdrav,
Matic Žmuc
MBILLS d.o.o.
Mare2 ::
Petrol Slo je izjavil:
aplikaciji lahko kadarkoli preprosto in v trenutku blokirate kartico ter omogočate, ali onemogočate plačila izven EU, kar še dodatno poveča varnost. Preprosto je tudi spreminjanje limita za plačevanje prek spleta, za vsako plačilo pa prejmete še takojšnje obvestilo na svoj telefon.
MIslim, da vi pri Mbills preveč nabijate... Zakaj neki bi imel kartico blokirano, če imam paypal? In kaj je to zaena kartica, če jo moram imeti blokirano? Saj vem, varnost, samo ne mi s takimi. :)
Tudi tam na FB sem videl, ste napisali, da lahko vsakomur nakažete denar kar na SMS. Spet ena bosa. Samo lepo prosim, ne mi spet razlagat, kako je to res. Valjda mora ta človeki imeti ali odpreti Mbills. Prosim, če se malo pomirite.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mBills v praksi (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 131506 (8908) | ideep |
» | Placevanje s telefonom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46574 (19146) | Excavator |
» | Katera predplacniska karticaOddelek: Loža | 6113 (3941) | Map |
» | Petrol po novem zaračunal 70 centov za papirnato položnico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21781 (18844) | opeter |
» | Hrvaška dobila Google Pay (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 19244 (14559) | Jerry000 |