Forum » Loža » Izkušnje z barvanjem (sprejanjem) lesenih površin
Izkušnje z barvanjem (sprejanjem) lesenih površin
Bezukhoff ::
Živijo,
Se odločam, da se poknem med domače mojstre, in malce obnovim oz. restavriram eno leseno komodo, ki se mi svaljka nekje, me pa zanima kakšne so vaše izkušnje z uporabo teh barv v sprejih, ste zadovoljni with end result, ter, nenazadnje, katere piksne oz. produkte priporočate, a?
Se odločam, da se poknem med domače mojstre, in malce obnovim oz. restavriram eno leseno komodo, ki se mi svaljka nekje, me pa zanima kakšne so vaše izkušnje z uporabo teh barv v sprejih, ste zadovoljni with end result, ter, nenazadnje, katere piksne oz. produkte priporočate, a?
Invictus ::
Za barvanje lesa imaš lesne barve, ki se vpijejo v sam les.
Z vsemi naborom barv proti črvom, ki znajo biti tam v lesu .
Spreji so zanič, razen če boš takoj po sprejanju še vse enkrat premazal z gobico ali čopičem....
Z vsemi naborom barv proti črvom, ki znajo biti tam v lesu .
Spreji so zanič, razen če boš takoj po sprejanju še vse enkrat premazal z gobico ali čopičem....
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
Daliborg ::
Za domačega mojstra tudi moj glas za klasičen penzl/čopič in barvo, seveda po brušenju.
Spreji niso poceni in če nisi vešč je hitro lahko samo zmazek. Malce bolje gre s pištolo za barvanje ampak tudi pri tem moraš biti vešč.
lp.
Spreji niso poceni in če nisi vešč je hitro lahko samo zmazek. Malce bolje gre s pištolo za barvanje ampak tudi pri tem moraš biti vešč.
lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Bezukhoff ::
Je opravilo prevzel stric, ki se ukvarja z restavriranjem lesenega pohištva, bo kar v odtenku izvirnega lesa, seveda lepo premazanega in zaščitenega, s spreji in barvami se mi ni dalo ukvarjati, predvsem zaradi tega, ker sem na tem področju laik, in bi probably fuck everything up.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poliranje vetrobranskega steklaOddelek: Na cesti | 25612 (11410) | Smartydug |
» | barvanje kovinOddelek: Loža | 10981 (10065) | Camlek13 |
» | Ohišje iz naravnih materialovOddelek: Novice / Modifikacije | 2864 (2864) | njok |
» | S čim pofarbat ohišje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3224 (2849) | nikonezna |
» | Sketcheva slikicaOddelek: Loža | 1652 (1314) | b4d |