» »

Spletna trgovina 21run

Spletna trgovina 21run

Kleemen ::

Pozna kdo spletno trgovino www.21run.com? So zanesljivi in lahko naročim pri njih? Na spletu sem bral reviewe in je veliko različnih mnenj, eni jih ful hvalijo, drugi ful kritizirajo. Roba je pa ful poceni proti drugim trgovinam.

Groot ::

Sem že nekaj časa nazaj (cca. dobro leto oziroma dve) parkrat naročil pri njih in nimam nobenih pripomb. Dostava in vse je bila kot pričakovano. Sem pa nehal kupovati pri njih, ker nimajo spet tako odličnih cen oziroma se da tudi pri nas v kakšni akciji dobiti relativno podoben deal. Včasih so imeli res še veliko nižje cene. Poleg tega pa skorajda praviloma v raznih akcijah nimajo več nekih standardnih številk.

Kleemen ::

A res? Potem ni tok neznana trgovina očitno. Sem že mislil, da je kakšen nateg, ker berem reviewe in je veliko negativnih komentarjev. Sedaj imajo akcije -50% tako da se mi zdijo kar ugodne cene. Sem mislil kupt ene adidaske pri nas so znižane iz 140 na 95, pri njih so točno iste (upam da je original roba?) za 69,99 + 2eur poštnine. Verjetno bom "reskiral" in kar naročil.

Groot ::

Drugače je relativno dobro znana trgovina predvsem v tekaških krogih (prvotno so bili bolj usmerjeni samo v tekaško robo). Roba je original oziroma vsaj sam sem kar sem naročil definetivno dobil original.

Je še vedno zelo ugodna trgovina v času razprodaj, če seveda uspeš zadeti čevelj, kjer imajo tvojo številko.

Kleemen ::

Zanimivo. Ja sej pomoje Adidas se hitro vidi ali je original ali ne, tudi po etiketah in kvaliteti izdelave. No super, bom naročil in javim ko oz. če dobim. :D Piše da je rok dobave 1-2 dni, verjetno h nam kakšen dan več?

Groot ::

Za dostavni čas kolikor vem precej varira in ponavadi je tukaj največ kritik, ko kdo čaka malce dlje. SIcer pa če slučajno kupuješ tekaške čevlje poglej še na Wiggle in pa SportShoes (sicer je njihova stran malce fake na prvi pogled, ampak so ok trgovina).

Kleemen ::

Aha, sicer pa sem probal oddat naročilo in najprej mi izpiše poštnino 1,99eur, potem ko vpišem podatke o kartici pa 8eur. Tako da ni več 71eur, ampak 78eur, kar je samo 10eur razlike kot pri nas. :D Brezplačna poštnina je nad 150eur?

Groot ::

Kleemen je izjavil:

Aha, sicer pa sem probal oddat naročilo in najprej mi izpiše poštnino 1,99eur, potem ko vpišem podatke o kartici pa 8eur. Tako da ni več 71eur, ampak 78eur, kar je samo 10eur razlike kot pri nas. :D Brezplačna poštnina je nad 150eur?


https://www.21run.com/en/shipping/

Kleemen ::

Aha, 6eur poštnine in 2eur zavarovanje. Potem niti ni več tako ugodno. :D Vseeno, če ne dobim nikjer drugje boljše cene vzamem.

mkk20 ::

Na 21run sem že kupoval in ni bilo problema.

Se mi pa zdi tale še boljša:

https://www.runningwarehouse.eu/fpm.html

free shipping za celo EU nad 100 EUR. Dobr copat se giblje najmanj okoli te cene..., če manjka 10 ali 20 EUR pa vzameš zraven, kar še rabiš....nogavice, gate itd.
Kolega pravi tudi, da ni imel težav z menjavo.

edit: vidim, da je free shipping celo 75 EUR za Slovenijo:

https://www.runningwarehouse.eu/CustSer...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mkk20 ()

Kleemen ::

Sem prečekiral in žal nimajo teh ki gledam. Moji so 140eur redna cena, na 21run je -50% kar znese 69,90eur, žal pa ni brezplačna poštnina. Pri nas so isti 95eur tako da lih dosti se ne prišpara, ampak vseeno boljše kot nič. :)

Kleemen ::

Na 21run so razprodali, tako da gledam še kje drugje. Na Wiggle piše da so znižani iz 130 na 80eur + brezplačna poštnina v Slovenijo. So zaupanja vredna trgovina? :)

louser ::

Če si odprt še za kaj drugega, si lahko umisliš Kitajca. Copat pride tam 40eur + carinjenje + davek in si tam nekje 55eur.
So pa načeloma kar mehki.

Kleemen ::

Ne ne sem imel do sedaj adidas terrex in ne menjam za nič samo za isti čevelj in isti model. :)

Kleemen ::

Naročeno iz Wiggla, brezplačna poštnina, plačal pa sem za sigurno 2,41eur za pošiljko s sledenjem, tako da se ne kje izgubi po poti, pa še skoraj en teden prej pride kot navadna pošiljka, tako da najkasneje v petek naj bi bila že tukaj. Kar sem bral reviewe po spletu vsi hvalijo to trgovino, tako da upam da ne bo nobenih problemov, ker cena je proti nam kar ugodna.

Skyman ::

Porocaj kako se kaj odnese wiggle trgovina,prej sem kupoval tekaske cevlje na 21 run je bilo vse VREDU,sedaj ko rabim nove tekaske cevlje številke ni samo 40,5 :( takoj sem gledal wiggle pa sem malo bral da naj nebi bila slaba trgovina,vrjetno bom kar tukaj vzel ker so take cevlje okol 150€ pri nam wiggle 100€.

Kleemen ::

Kje piše da je slaba trgovina? Na večini reviewov po spletu jih vsi hvalijo. Za 21run so pa različna mnenja kar sem bral, ampak večina jih kritizira zato, ker rabijo kakšen teden ali dva za dostavo paketa. Če so pri nas 100eur in na Wiggle 100eur se vsekakor splača to je 1/3 nižja cena. Moji so pri nas 95-100 na Wiggle 80 in s popustom za nove člane 70eur + brezplačna poštnina. Bom poročal.

Groot ::

Wiggle preverjeno ok trgovina. Sicer praviloma dražja kot 21run (vsaj v preteklosti je bilo tako), ampak je pa tako ali tako vedno odvisno od konkretne situacije. Zato je vedno dobro preveriti več strani hkrati.

Kleemen ::

Za moje adidaske bi bila ista cena kot na 21run s tem da sem pokoristil bon za prvi nakup 10eur tako da sem dobil ceneje in verjetno nikjer na svetu ne bi dobil tako ugodne cene. Sedaj upam, da pride paket in bo vse ok. Kar se tiče originalov verjetno ni dvoma?

Furbo ::

Jaz že leta kupujem pri njih (21run) brez težav. Nimajo pa vsega in številke znajo biti problem. Definitivno se pa kupi, samo ko je kaka akcija (vsakih par dni). Pa malo se igraj s količinami, pri neki meji je potem brezplačna poštnina pa to..
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Furbo ()

Kleemen ::

Sem videl ja. Na 21run žal niso meli več cifre, potem sem naročil na Wiggle za še 10eur ceneje kot na 21run tako da sreča. :)

Kleemen ::

Danes prejel omenjene čevlje iz spletne trgovine Wiggle, vse tip top, tako da pohvale za to trgovino. Žal pa sem naročil eno številko premajhne, tako da jih moram žal prodati naprej, saj se mi vračilo nazaj v Anglijo ne splača.

Furbo ::

Ja svoje številke moraš pa imeti pogruntane ja. Saj ni tako težko. :)
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

Kleemen ::

Imam imam, nikoli ni bilo problema, ampak ta je očitno malo manjši model in niso kot uliti. Med hojo predvidevam, da bi se še malo razširili, ampak vseeno bi raje pol številke večje. Mislim, da ne bo problem prodat pri nas, glede na to da je za par eur bolj ugodna cena s tem da so novi. Kar se tiče trgovine pa odlično in priporočam še kdaj.

Groot ::

Zato pa je vedno najprej treba it v eno izmed trgovin pri nas, poizkusiti številke in nato naročiti.

Alamar ::

Vračilo ni tako drago. Priporočeno pismo do 2kg je 11 EUR, če se ne motim. Par copat pa bi verjetno spravil pod 1 kg tako, da je poštnina še cenejša.

Pri Adidas športnih copat moraš vzeti številko večje, saj je večina njihovih modelov ožjih in krajših od standarda.

Kleemen ::

Katera športna spletna trgovina je še podobna kot Wiggle in 21run? Da še malo pregledam in primerjam cene. Če ne bom vzel preko Amazona, ki pošilja iz trgovine SportShoes.com, ampak je skoraj enaka cena kot pri nas. Na Wiggle in 21run je dosti ceneje, ampak žal nimajo več številke.

cekr ::

Za tistih par € razlike, si se pripravljen zafrkavat.
Veliko dobiš že pri nas, samo malo poglej. Lanski modeli imajo čisto primerljive cene.
https://www.prva-liga.si/
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Kleemen ::

Je že kdo vračal izdelek (čevlje) nazaj v Anglijo v spletno trgovino Wiggle?

gusto ::

Kleemen je izjavil:

Je že kdo vračal izdelek (čevlje) nazaj v Anglijo v spletno trgovino Wiggle?

Jaz sem pred dvema mesecema vračal kolesarsko čelado. Greš v zgodovino naročil, označiš kateri izdelek vračaš, ti naračuna poštnino (cca 10EUR), plačaš s PayPal in natisneš nalepko. To prilepiš na paket, neseš na pošto, tam ti samo poskenira, nič ne plačaš in to je to. Je pa trajalo kakšne tri tedne, da sem dobil denar nazaj na kartico.

PS: Vidim da se je debatiralo o trgovini Wiggle, jaz lahko samo pohvalim, v zadnje pol leta 5 naročil, vse OK, razen za čelado sem si sam kriv, ker sem naročil neustrezno. Vračilo pa simpl, tudi tu pohvale.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gusto ()

Kleemen ::

Super, hvala za info. Ni poceni (10eur), ampak če ne gre prodat v Sloveniji ne gre drugače kot vrniti. Drugače pa s trgovino sem zadovoljen, poslali kar sem naročil, vse ok, samo številka mi je žal premajhna.

7tom1ja ::

Kupil prvič pri 21 run in izkušnja katastrofa. 10 dni je minilo od naročila in še vedno niso niti procesirali naročila. Dobivam pa samo auto reply na vprašanja kaj se dogaja
Na nas leži naloga, da naprej razvijamo našo samoupravno socialistično družbo,
da jo gradimo na revolucionarnih temeljih, temeljih marksizma.
Brigada AVNOJ 77;Komisar Ivan Janša

s1m0n ::

Ne vem kaj se s njimi dogaja :)
Jaz sem na eno naročila čakal mesec+ ker en artikel ni več dobavljiv.
Pa 2x so že poslali napačen artikel. In to v roku istega meseca.

Kona77 ::

in izločli iz ponudbe Mizuno šuhe. ve kdo za prodajo Mizuno superg online, free shiping?

7tom1ja ::

Danes sem končno dobil odgovor, da izdelka nimajo, kljub temu, da ga še vedno prodajajo na internetni strani. Sedaj se bo pa začela kalvarija kako dobiti denar nazaj, glede na komentarje po internetu.
Berem, da je to njihova stalna praksa; ta trgovina je natega.
Na nas leži naloga, da naprej razvijamo našo samoupravno socialistično družbo,
da jo gradimo na revolucionarnih temeljih, temeljih marksizma.
Brigada AVNOJ 77;Komisar Ivan Janša

7tom1ja ::

Kona77 je izjavil:

in izločli iz ponudbe Mizuno šuhe. ve kdo za prodajo Mizuno superg online, free shiping?


sportdirect jim ima samo ni free shipping
Na nas leži naloga, da naprej razvijamo našo samoupravno socialistično družbo,
da jo gradimo na revolucionarnih temeljih, temeljih marksizma.
Brigada AVNOJ 77;Komisar Ivan Janša

7tom1ja ::

Nadaljujem mojo zgodbo; so mi rekli, da dobim denar nazaj v 6-8 dneh. Takoj po tem pa dobim tole na mail:

Dear

the time has come: 21RUN will close its doors forever. We hope you have covered yourself well in the last few weeks.
The good news: With All4sportsBV a shopper was found for the webshop, which has many years of experience in the field of running and continues the webshop! After a short-term revision of the website, you will therefore have access to a competent contact person for inquiries about products as well as for the handling of warranty questions. Click here for more information on the planned data transfer and your possibility of contradiction.

Keep on running!
Your 21RUN team

na srečo sem plačal s paypal, ali mislite, da je najbolje, da kar kontaktiram paypal naj reši zadevo in ne čakam na teh 8 dni ?
Na nas leži naloga, da naprej razvijamo našo samoupravno socialistično družbo,
da jo gradimo na revolucionarnih temeljih, temeljih marksizma.
Brigada AVNOJ 77;Komisar Ivan Janša

bluefish ::

Glede na to, da lahko na PayPal-u odpreš dispute 180 dni od plačila, teh 8 dni ne bi smelo biti problematičnih.

https://www.paypal.com/si/webapps/mpp/p...

7tom1ja ::

ja na srečo sem plačal s paypal
Na nas leži naloga, da naprej razvijamo našo samoupravno socialistično družbo,
da jo gradimo na revolucionarnih temeljih, temeljih marksizma.
Brigada AVNOJ 77;Komisar Ivan Janša


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kolesarske trgovine

Oddelek: Loža
123489 (1185) Urtew1
»

Športni čevlji

Oddelek: Loža
4410895 (8137) krepki
»

Najmehkejši tekaški copati (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
8315977 (13928) m0LN4r
»

INTERSPORT težave z reklamacijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7715698 (13785) maco-maco
»

Nakup superg ali kako se prebiti skozi goste izločke oddelka za marketing

Oddelek: Loža
266806 (5988) Penderecki

Več podobnih tem