Forum » Pomoč in nasveti » DOS!
DOS!
Jana ::
Ojla vsem!
Ali mi lahko nekdo prosim pove kako lahko odprem DOS datoteko v XP in pa kako sploh prit do DOSA v Xp?Poskusila sem v Command Prompt in mi negre?Hvala!
Ali mi lahko nekdo prosim pove kako lahko odprem DOS datoteko v XP in pa kako sploh prit do DOSA v Xp?Poskusila sem v Command Prompt in mi negre?Hvala!
ank ::
Najbolj enostavno je da si narediš zagonsko disketo. Ko zaženeš sistem iz nje ti naloži dos namesto windowsow.
The Yankee ::
Zdravo!
Jest mislm, da morš nardit zagonsko MS-DOS disketo. To pa nardiš tako da greš na Moj Računalnik, z desnim klikom na disketo ter izbereš formatiraj, potem pa izbereš ustvari zagonsko MS-DOS disketo. Windowse ponovno zaženeš (moraš seveda imeti vstavljeno disketo in nastavljeno v biosu kot first boot device = FLOPPY) in se ti dos avtomatsko zažene.
LP Miha
Jest mislm, da morš nardit zagonsko MS-DOS disketo. To pa nardiš tako da greš na Moj Računalnik, z desnim klikom na disketo ter izbereš formatiraj, potem pa izbereš ustvari zagonsko MS-DOS disketo. Windowse ponovno zaženeš (moraš seveda imeti vstavljeno disketo in nastavljeno v biosu kot first boot device = FLOPPY) in se ti dos avtomatsko zažene.
LP Miha
Fury ::
jest bi pod dos datoteka definiru program, napisan za cisti dos, ki ne deluje pod winxp emulacijo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bios upgrade brez diskete ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2408 (2033) | kekz |
» | Iz WinXP--na Win98Oddelek: Pomoč in nasveti | 1214 (1104) | Airskull |
» | Ne že spet ta tema...rabim pomoč pri fleshanju karticeOddelek: Navijanje | 1625 (1355) | Caligula |
» | windows XP in DOS prosim pomoč nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1164 (1086) | 1966 |
» | win me podpora za ms dosOddelek: Programska oprema | 1086 (982) | Klemenn |