Forum » Loža » Anketa: Si želite kupiti nepremičnino/ste novopečeni lastnik?
Anketa: Si želite kupiti nepremičnino/ste novopečeni lastnik?
sparovcek2 ::
Da vidimo kakšno je stanje v praksi, krakta anketa(le 1 vprašanje):
link;
Anketa:Imate namen kupiti nepremičnino/Si jo že lastite...?
Cene padejo ko ponudba preseže povpraševanje oziroma ko zmanjka novih kupcev... Pa da vidimo kakšno je stanje/koliko je še prostora za rast, ali je morda kriza pred vrati.
Lahko tudi komentirate če poznate situacijo glede bližnjih/prijateljev/sorodnikov - tisti, ki so interesenti za nakup nepremičnine; so jo že kupili? Imajo namen kupiti v bližnji prihodnosti? ...
link;
Anketa:Imate namen kupiti nepremičnino/Si jo že lastite...?
Cene padejo ko ponudba preseže povpraševanje oziroma ko zmanjka novih kupcev... Pa da vidimo kakšno je stanje/koliko je še prostora za rast, ali je morda kriza pred vrati.
Lahko tudi komentirate če poznate situacijo glede bližnjih/prijateljev/sorodnikov - tisti, ki so interesenti za nakup nepremičnine; so jo že kupili? Imajo namen kupiti v bližnji prihodnosti? ...
- zaklenilo: zee ()
Aquafriend ::
sparovcek2=profdoktor=hipatija=qrctegleda=neverlucky=micho=valvoline=lamborđini=kriptopujsek=4native in se vsaj 10 drugih profilov.
Sem preprican, da sem vsaj 80-90% zadel, mogoce celo 100%. Pac poznam tipa se iz drugih forumov.
Sem preprican, da sem vsaj 80-90% zadel, mogoce celo 100%. Pac poznam tipa se iz drugih forumov.
zee ::
Ena tema o tem je več kot dovolj.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj pogledati pri nakupu hise,,,Oddelek: Loža | 4733 (3079) | SmotaniJanez |
» | Razvoj pametnega gospodinjskega aparataOddelek: Loža | 2494 (1702) | nejcek74 |
» | Kmalu: HTC Desire HD oz. Ace (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9354 (6147) | Ciklamen |
» | Microsoft zavaja s prodajnimi številkamiOddelek: Novice / Rezultati | 4117 (3016) | Poldi112 |
» | Evolucija iiyame 450pro v 451proOddelek: Zvok in slika | 1433 (1202) | gas24 |