Forum » Pomoč in nasveti » Snemanje DIGITALLY IMPORTED radia , kako?
Snemanje DIGITALLY IMPORTED radia , kako?
Mamaplata ::
Pozdravljeni !
Sem iskal podobno temo pa nič našel se opravičujem ,če slučajno že obstaja podobna tema.
Torej kot že naslov pove bi rad snemal na disk glasbo z internetnega radia DIGITALLY IMPORTED .Ali obstaja kakšen program za to?
Poizkusil sem tako ,da sem kabel iz zvočne priklopil na line in pa mi noče snemat samo nekaj klika.
Hvala za odgovore.
Sem iskal podobno temo pa nič našel se opravičujem ,če slučajno že obstaja podobna tema.
Torej kot že naslov pove bi rad snemal na disk glasbo z internetnega radia DIGITALLY IMPORTED .Ali obstaja kakšen program za to?
Poizkusil sem tako ,da sem kabel iz zvočne priklopil na line in pa mi noče snemat samo nekaj klika.
Hvala za odgovore.
Mamaplata ::
Sem še enkrat poizkusil tokrat na mikrofonskem vhodu in snema , vendar bi jaz vseeno rad snemal s kakim programom direktno ,ker se pri mikrofon varianti posname zraven tudi malo šuma ane.Torej ,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za snemanje muskeOddelek: Programska oprema | 3086 (2410) | ajdina |
» | itunes in snemanjeOddelek: Zvok in slika | 948 (884) | fahrenGONE |
» | snemanje internet radiaOddelek: Zvok in slika | 1398 (1202) | HerrBaron |
» | snemanje internet radiov/streamovOddelek: Zvok in slika | 1831 (1761) | DeLuX |
» | Snemanje glasbe z radia na internetuOddelek: Omrežja in internet | 2458 (2343) | Tr0n |