Forum » Pomoč in nasveti » Težave z LG 27UK650-W
Težave z LG 27UK650-W
mjolnir ::
Pozdravljeni,
včeraj sta se mi naključno na tem pol leta starem monitorju (LG 27UK650-W) pojavili dve črti, ena horizontalna črna in ena vertikalna svetlo modra. Najprej sem pomislil, da je težava v grafični in sem monitor testiral še na dveh drugih prenosnikih, vendar sta črti še vedno vidni. Tudi če je monitor izklopljen iz računalnika a prižgan, je črna črta še vedno vidna (preden se monitor avtomatsko ne ugasne). Poskusil sem tudi z drugimi kabli (hdmi, display port), a brez uspeha. Ima kdo mogoče kakšne iformacije, kaj bi lahko bilo oz. kako se to da odpraviti?
Slika problema
Hvala za informacije,
Lep pozdrav M
včeraj sta se mi naključno na tem pol leta starem monitorju (LG 27UK650-W) pojavili dve črti, ena horizontalna črna in ena vertikalna svetlo modra. Najprej sem pomislil, da je težava v grafični in sem monitor testiral še na dveh drugih prenosnikih, vendar sta črti še vedno vidni. Tudi če je monitor izklopljen iz računalnika a prižgan, je črna črta še vedno vidna (preden se monitor avtomatsko ne ugasne). Poskusil sem tudi z drugimi kabli (hdmi, display port), a brez uspeha. Ima kdo mogoče kakšne iformacije, kaj bi lahko bilo oz. kako se to da odpraviti?
Slika problema
Hvala za informacije,
Lep pozdrav M
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | POMOČ črta na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4828 (4156) | matobeli |
» | Spremembe na Slo-Tech forumu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 15659 (9882) | SuperVeloce |
» | Težave z zagonom prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1024 (902) | solatko |
» | lcd vs crtOddelek: Kaj kupiti | 1315 (1056) | CR |
» | Razlika med Natural Flat in Dyna Flat monitorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1842 (1468) | eland |