» »

Logotipi za nokio 3330

Logotipi za nokio 3330

Caboose ::

No, torej najprej bom nadrl STteam da forum dela ultrapočasi. V času moje redne aktivnosti temu ni bilo tako >:D

K mojem problemu. Imam dva mobitela. nimam kabla. eden je 040 (no money) drug je 041 (naročnina), obstaja pinkponk.com, in s!olova starn, vendar vsaka nudi radost in veselje le njunim uporabnikom - jasno :\ Kako naj si iz pinkponka, posljem logo na 041 telefon in potem dalje iz tega na 040?

Se bolje bi bilo če bi kdo predobčil kak urejevalnik slikovnih sporočil*** (*** TO NI LOGO!), ne bom dolgovezil o razliki teh dveh, logo je loho operaterja (omrežja) slikovno sporočilo pa je nek skrin sejver. in točno to rabim. probal sem že z smartSMSjem pa ga ne znam upravljat oz. je TRD. nek pass in username pri kabelskem internetu? wtf? potem je tu še nokia logo creator (nekako tako) ki pa je za placat (bljak).

mogče ima kdo že kako naštudirano pot do logota. Lepo lepo prosim za pomoč, ker mi je default nokia SS že presedel ;)

LP hvala! :D
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.

V-i-p ::

Hja, težka bo, veš... najceneje je kabel, takrat si jih lahko zastonj pohaš na gsm kar te je volja. Ir ne pride v poštev, ker ga tvoja Nokia nima. Torej, samo plačljive storitve. pinkponk, simobil. Oba pa omogočata da si pošlješ logo na svoj gsm ali na drug gsm. Samo to sta dva logota, dvakrat plačaš in ni poceni... Lahko pa si naložiš Logomanager, za urejanje logotipov, ozadij, sličič in kar je tega... pošiljat pa spet brez kabla spet ne boš mogel. Tako da jst ti predlagam, da ga kupiš. Ko boš poslal ducat sličic, se ti bo denar povrnil... poglej recimo tu!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: V-i-p ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3GSM World Congress od danes v Barceloni

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
143770 (3426) TRIROG
»

vega in SmartSMS

Oddelek: Pomoč in nasveti