» »

Spletne trgovine

Spletne trgovine

Boomerang ::

Zanima me, na katerih CMS-jih tečejo naše znane spletne trgovine, kot so mimovrste.com, enaa.com, bigbang.si... mogoče še kakšna podobna.
Imajo te trgovine katerega od opensource CMS-jev (prestashop, shopify) ali imajo svoj custom CMS in ekipo programerjev?

Sprašujem, da zgolj iz zanimanja, ker sem o tem že večkrat razmišljal.

chrush ::

Nobena od naštetih ne uporablja opensource rešitev.

Stari89 ::

Če se ne motim, je mimovrste.com na sistemu Magento, ki je open source.
BigBang.si majo baje nek CMS na ASP .NET stacku, ne vem kateri.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Stari89 ()

ron_g ::

čisto odvisno ... top shop oz. ene njihove trgovine laufajo na magentu, en del je rešen po meri.

donstojko1 ::

Iscem pomoč pri izdelavi spletne trgovine. Dodal bi zavihek k že obstoječi internet strani narejeni v wordpressu. V tem novem zavihku bi bila spletna trgovina in sicer prodaja izdelkov čebelarja. Kot naprimer: med, propolis itd.. do 10 artiklov, Sem čebelar iz Maribora, lp alen

Vuli ::

woocommerce pluugin dej gor
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

rozman ::

EDIT: eh sm vidu da je tema stara 3 leta pa je samo eno sporocilo novejse. No post bom se vseen pustil za zanimivost

BigBang in Spar online store uporabljata cBBIS od RCL za vodenje zaloge, kreiranja naročil, poštnine, plačevanja z nakazilom na TRR, davčnega potrjevanja.
Zelo verjetno je, da podatke črpajo iz cBBIS in ga shranjujejo v neko njihovo custom rešitev, ker je počasen ko hudič. Vem ker sem implementiral cBBIS za neko drugo spletno trgovino, pa imajo identicno strukturo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: rozman ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Trgovine na black friday

Oddelek: Zvok in slika
247746 (4912) Matej_K
»

Piškotki - kako je to mogoče

Oddelek: Programiranje