Forum » Mobilne tehnologije » Kateri nizko cenovni telefon ki ga je mogoce rootat?
Kateri nizko cenovni telefon ki ga je mogoce rootat?
Tero ::
Pozdravljeni.
Ker sam redko menjujem telefone in sem zadovoljen z najcenejsimi android telefoni me zanima katerega nizkocenovca se danes da kupit pri slovenskih operaterjih in da ga je mogoce rootat?
Malo googlam in opazam da je dandanes to tezje oziroma nemogoce kot pred leti??
Hvala
Ker sam redko menjujem telefone in sem zadovoljen z najcenejsimi android telefoni me zanima katerega nizkocenovca se danes da kupit pri slovenskih operaterjih in da ga je mogoce rootat?
Malo googlam in opazam da je dandanes to tezje oziroma nemogoce kot pred leti??
Hvala
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Qcube ::
Mogoče poglej katere modele podpira LineageOS, na hitro vidim da je tudi samsung galaxy S9, xiaomi poco F1, ki sta novejša. https://download.lineageos.org
toplakd ::
Jaz sem ga (poco) ravno danes naročil iz HonorBuy.
Glede na GLS sledenje je pa bil odposlan iz KROMBERK-NOVA GORICA :)
Glede na GLS sledenje je pa bil odposlan iz KROMBERK-NOVA GORICA :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy A7 (2018) Hofer akcijaOddelek: Mobilne tehnologije | 1677 (1228) | GeForce_RTX |
» | Kateru telefon do 300 eur ima najboljšo kamero?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2199 (1761) | BorutO |
» | Rabljen Samsung Galaxy S6 ali nov Xiaomi?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5136 (4393) | klinker |
» | Nov telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11371 (9118) | matobeli |
» | Huawei p20 pro ali samsung s9+ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15638 (12976) | cordoba |