» »

Katere brezžične slušalke za televizor kupiti do cene okrog 80 EUR

Katere brezžične slušalke za televizor kupiti do cene okrog 80 EUR

easyrider3 ::

Po nekem iskanju po internetu sem opazil nekaj slušalk samo za enkrat se mi zdijo za to ceno in za poslušanje iz TV edino tele SONY MDR-RF895RK za 80 EUR na mimovrste.https://www.mimovrste.com/naglavne-slus...

V tem cenovnem razredu dosti omenjajo tudi Sennheiser RS 120 samo kar nekaj ljudi je na internetu omenilo,da so bili zelo razočaranih nad slušalkami zato sem jih preskočil. Več kot 80 Eur ne bi dal za slušalke tako,da to je to.

SONY MDR-RF895RK

SONY MDR-RF895RK

louser ::

Če že imaš slušlke na kabel, kupiš zgolj prenosni DAC

krepki ::

A je sploh možno preko bluetootha priklopit slušalke na tv,ker kol je meni znano tega ne podpirajo vsi tv ji vsaj Philips se mi zdi da ne.

louser je izjavil:

Če že imaš slušlke na kabel, kupiš zgolj prenosni DAC

Nimam še nobenih slušalk na kabel razen to kar je za mobitel.

krepki je izjavil:

A je sploh možno preko bluetootha priklopit slušalke na tv,ker kol je meni znano tega ne podpirajo vsi tv ji vsaj Philips se mi zdi da ne.

Verjetno je res tako kot si rekel čeprav sem jaz poprej lahko na Samsung televizorju imel preko bluetootha slušalke priključene samo slabo je pa bilo to,da sem lahko glasnost večal samo z gumbom na slušalkah ker z televizorjem ni bilo mogoče.
Zato pa jaz mislim vzeti WIRELESS brezične slušalke kateere se preko dac postaje priključijo direkt na televizijski audio izhod preko audio priključka in potem se lahko tu glasnost regulira

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Brezžične slušalke za TV

Oddelek: Zvok in slika
153695 (2004) easyrider3
»

Priklop slušalk na LCD TV

Oddelek: Zvok in slika
82096 (2016) Seljak
»