Forum » Pomoč in nasveti » Zunanja kamera prekomerno samodejno proženje
Zunanja kamera prekomerno samodejno proženje
KAVINSKY ::
Malo pomoči; za pogledati imam zunanjo kamero, katera občasno deluje, občasno pa posname 500+ slik v roku pol ure in potem neha snemati, četudi je gibanje pred njo. Gre za nek generični kitajski model, kakeršnega so pred leti imeli tudi v Hoferju. Ponastavil sem nastavitve, menjal baterije pa je še vedno isto.
Kartico sem formatiral v sami kameri, moram še na računalniku. Baterije so stare kakšen mesec (sicer zdržijo do pol leta). Je kdo imel kakšen podoben primer?
Kartico sem formatiral v sami kameri, moram še na računalniku. Baterije so stare kakšen mesec (sicer zdržijo do pol leta). Je kdo imel kakšen podoben primer?
TOP ::
Ja vrži kamero v smeti in kupi pravo kamero,ne tale Kitajska čunga lunga,sem mel podoben problem in sem ga elegantno rešu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ponudba Lidl (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 82774 (1409) | donvito |
» | Telefon do 350€ (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10517 (8355) | DeeCoy |
» | Apple pripravlja vlagatelje na nižjo prodajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 22513 (18056) | AgiZ |
» | Nov telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7563 (5800) | burek1 |