» »

script kiddy? overflow.

script kiddy? overflow.

iskratel ::

elow!

Spet sem brcnil v temo in imam vprasanje za vas Slo-Techarje. Pa kr preidimo k vprasanju.>:D
Ker seveda ircam in ti ze vsak mali script kiddy? tezi na netu me zanima kako prekriti pravi local IP/host. Uporabljam Linux Rdecekljubucni? z kernelom 2.4.20-19.9 in mislim da IPTABLES kot firewall. Za chatanje preko IRCa uporabljam BitchX in XChat sedaj pa me zanima kje bi dobu listo delujocih proxyev in katere IRC serverje bi podpirali seveda IRCNet. Slisal sem ze za PROXY scaner.wem tudi kaj je PROXY sam moje znanje je malo povrsno in tega ne znam. V Xchatu sem gledal tudi pod Preferences in settings in sem nasel samo da je treba nekaj upisat. Nekaj sem ze sprobaval ampak ni mi uspelo. Vpisal sem proxy host vendar connecta ni bilo. Zanima me tudi kater TYPE proxy morem nastavit saj imam WINGATE, SOCKS 4 in 5 ter HTTP. Ko vpisem host Proxya bi se moralo konnectat na proxy ali kako vendar? Ali bi slo tudi z "/server proxy:port" Prosim ce mi lahko to poweste kajti dandanes je IRC ukuzen z vse vec script kiddyi ki dokazujejo svojo skriptarsko? moc :D

aja BTW kako bi naredu da bi v XChatu lahko kopiru iz aktivnega okna.
:P
[:D] Abuse me baby! [:D]

BigWhale ::

> Ker seveda ircam in ti ze vsak mali script kiddy? tezi na netu me
> zanima kako prekriti pravi local IP/host.

Ne mores, ne bluzi. Ne kazi kolk mas dolcga na ircu pa ti bodo ljudje dali mir...

;>

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cisco Soho 851 router in msn messenger ne dela

Oddelek: Omrežja in internet
112023 (1861) bacho
»

Surfanje pod Anonimnim IP

Oddelek: Omrežja in internet
122117 (1470) KoMar-