Forum » Programska oprema » Muzika in mikrofon vzporedno v WinAmpu
Muzika in mikrofon vzporedno v WinAmpu
go_kyu ::
Pozdravljeni!
Zanima me ce je to sploh mogoce. Ali obstaja kaksen plugin v katerem bi lahko nastavil, da mi muzika in mikrofon delata vzporedno v winampu. Ce kdo karkoli najde naj mi prosim pove.
Hvala!
Zanima me ce je to sploh mogoce. Ali obstaja kaksen plugin v katerem bi lahko nastavil, da mi muzika in mikrofon delata vzporedno v winampu. Ce kdo karkoli najde naj mi prosim pove.
Hvala!
Life is life...
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
Spajky ::
sej muzika dela preko WinAmpa, pol pa v win mixerju vštekaj gain in dvigni volume (da ni mute) in mora ti delat, če maš vkloplen mikrofon; meni dela, ni secer v WinAmpu skupaj ma dela ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
go_kyu ::
Jah ja sam jz rabm to prek Winampa ker oddajam radio pa to.. pa mi tisto neki serje kar je pr unmu pluginu. Edin ce kdo ve kaj je narobe oz ve kaj mislim in narobe delam
;)
;)
Life is life...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27469 (18446) | Hayabusa |
» | Daljinski upravljalnik za PCOddelek: Pomoč in nasveti | 5647 (4308) | Bramac ^^ |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4050 (3496) | Davidenko |
» | Zajem zvoka .mp3 iz .avi formataOddelek: Zvok in slika | 1641 (1549) | Worst Idea |
» | On line radioOddelek: Omrežja in internet | 875 (794) | mwrave |