Forum » Pomoč in nasveti » Slovenska verzija Litscape.com
Slovenska verzija Litscape.com
dope1337 ::
Ali obstaja kje na netu slovenska inačica generatorja besed iz SSKJ, glede na podan nabor črk?
Vkolikor ne, ali obstaja kakšna knjižnica z naborom besed iz SSKJ za npr Javo, Python, C# ali kaj podobnega?
Namreč, moja nonstop igra "WOW" na svoji Android napravi, pa ko ji zašteka, mi žnara, da ji jz rešim manjkajoče besede - pa se mi ne da glih xD Rad bi ji v bodoče pred nos vrgel rezultate oz. ji spisal en programček, pa naj se s tem špila.
Hvala že vnaprej za pomoč
Vkolikor ne, ali obstaja kakšna knjižnica z naborom besed iz SSKJ za npr Javo, Python, C# ali kaj podobnega?
Namreč, moja nonstop igra "WOW" na svoji Android napravi, pa ko ji zašteka, mi žnara, da ji jz rešim manjkajoče besede - pa se mi ne da glih xD Rad bi ji v bodoče pred nos vrgel rezultate oz. ji spisal en programček, pa naj se s tem špila.
Hvala že vnaprej za pomoč
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Scrabble pomočOddelek: Loža | 2349 (1969) | _simon_ |
» | Končno mogoča pósoda knjig na KindluOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10596 (9218) | matejdro |
» | Milijonar z Jonasom (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9767 (5923) | BigWhale |
» | HD DVD v prednosti napram Blu-rayuOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4833 (3615) | Stepni Volk |
» | Ime firmeOddelek: Loža | 4025 (3489) | Tic |