Forum » Programska oprema » Kateri organizator slik - z označevanjem oseb
Kateri organizator slik - z označevanjem oseb
franci0 ::
Zdravo,
imam cca 100 000 slik, skratka 25 let mojega življenja.
Vse imam preprosto "nametane" oz. neorganizirane na nekaj TB diskovja.
Sedaj bi si rad naredil red - predvsem si želim, da bi lahko označič osebe na sliki.
Moj željen cilj, ko končam z organiziranjem slik oz označevanjem oseb : da bo lahko kadarkoli
rekel: Janez Novak, in bo mi program oz organizator slik pokazal vse slike, kjer se nahaja Janez Novak.
Če bo mi ta software omogočil še iskanjem / brisanje duplikatov, pa še toliko bolje.
Torej, kakšni predlogi? Hvala :)
imam cca 100 000 slik, skratka 25 let mojega življenja.
Vse imam preprosto "nametane" oz. neorganizirane na nekaj TB diskovja.
Sedaj bi si rad naredil red - predvsem si želim, da bi lahko označič osebe na sliki.
Moj željen cilj, ko končam z organiziranjem slik oz označevanjem oseb : da bo lahko kadarkoli
rekel: Janez Novak, in bo mi program oz organizator slik pokazal vse slike, kjer se nahaja Janez Novak.
Če bo mi ta software omogočil še iskanjem / brisanje duplikatov, pa še toliko bolje.
Torej, kakšni predlogi? Hvala :)
mared ::
včasih je vse to znala google picasa. a jo je google nehal ponujati/razvijati. se pa še vseeno najde stara verzija!
Mohimm ::
Google photos: omogoča še več avtomatizacije in avto-funkcionalnosti kot picassa, z neomejeno količino prostora. Je pa res da googlu daš dušo podatke :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail in preveranti: pike so pomembne (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23418 (17135) | AštiriL |
» | Program brisanje duplikatov slikOddelek: Programska oprema | 2922 (2559) | franci0 |
» | Orodje za iskanje podvojenih slikOddelek: Pomoč in nasveti | 4824 (2860) | SloBiscuit |
» | Slike s Facebooka bolnico stale bolniškega nadomestilaOddelek: Novice / Zasebnost | 5741 (4067) | techfreak :) |
» | Wordpress multiple authorsOddelek: Izdelava spletišč | 834 (747) | poweroff |