Forum » Kaj kupiti » Kateri papir za inkjet barvni in za barvni laser (clp 310 samsung)?
Kateri papir za inkjet barvni in za barvni laser (clp 310 samsung)?
Abraham ::
Zdaj imam en "navaden" print/fax/copy papir z lokalne papirnice.
Čisto, po filingu se mi zdi, kot da bi bil papir malo mikromilimetrsko perforiran in je tisti filing, kot da bi s flomastri pisal po risalnem listu. A veste kaj mislim? Npr če s flomastri pišeš po tistem gladkem papirju 100x bolj teče in imaš filing da se flomaster sploh ne obrablja, medtem če pa pišeš s kakšnim pisalom po površini, ki ni optimalna za to pisalo kar vidiš kako pisalo "trpi".
Kakšen papir mora bit za barvni laser in za inkjet laser? Vseeno mi je 2 do 5 eurov razlike na zavoj papirjev, ker tiskam bolj malo.
Čisto, po filingu se mi zdi, kot da bi bil papir malo mikromilimetrsko perforiran in je tisti filing, kot da bi s flomastri pisal po risalnem listu. A veste kaj mislim? Npr če s flomastri pišeš po tistem gladkem papirju 100x bolj teče in imaš filing da se flomaster sploh ne obrablja, medtem če pa pišeš s kakšnim pisalom po površini, ki ni optimalna za to pisalo kar vidiš kako pisalo "trpi".
Kakšen papir mora bit za barvni laser in za inkjet laser? Vseeno mi je 2 do 5 eurov razlike na zavoj papirjev, ker tiskam bolj malo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Barvni laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2485 (786) | T-I-N |
» | Pisala za telefon oz. telefoni s pisali.Oddelek: Mobilne tehnologije | 1593 (1368) | Netrunner |
» | Barvni laserski tiskalnikiOddelek: Kaj kupiti | 3727 (2809) | Pina |
» | PS3 ne bo dopuščal izposojanja iger?Oddelek: Novice / Igre | 6777 (5183) | Crimson_Shadow |
» | Slo-Techov avtoOddelek: Novice / Obvestila | 2662 (2662) | Tr0n |