Forum » Pomoč in nasveti » Outlook spreminja POP3 naslov vhodne pošte. Je to virus?
Outlook spreminja POP3 naslov vhodne pošte. Je to virus?
Gill ::
V Outlook Expres mi ob vsakem vklopu spremeni vhodno pošto (POP3) iz naprimer: pop.email.si v localhost. Ime računa pa iz naprimer: ime v ime/pop.email.si . Ko v računu popravim lahko preberem pošto. Outlook Express izklopim in nazaj vklopim, pa mi zopet naredi isto. Le kje je ta črv, ki mi nagaja?
ali3n ::
To ti spreminja antivirusni program (verjetno PC Cillin?); kar pusti.. je ok...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
PC-cillin sem pa res namestil pred dvemi dnevi, ko sem odstranjeval virus Welchi (WORM_MSBLAST.D). Hvala za odgovor. Torej problema ni!
Sedaj se mi pa dogaja, da včasih prebere pošto, včasih pa ne. Napiše: The connection to the server has failed. Account: 'xx ', Server: 'localhost', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10061, Error Number: 0x800CCC0E . Le kaj mu ne paše?
ali3n ::
ne vem če bo tole pomagalo, a vendar Na koncu govori o problemih z AV... možno da AV kej sračka, al so pa problemi na strani email.si...
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri pošiljanu z Qutlook ExpressomOddelek: Programska oprema | 2652 (2582) | BikeFan |
» | email.si SPETOddelek: Omrežja in internet | 1721 (1468) | P@VLI |
» | Server email.siOddelek: Omrežja in internet | 3214 (3042) | Gh0st |
» | Email.si problemiOddelek: Omrežja in internet | 2555 (2446) | W|ndKiller |
» | Email.siOddelek: Programska oprema | 6495 (6283) | hanuman |