Forum » Operacijski sistemi » WinXP, Linux in PM8
WinXP, Linux in PM8
4DFX ::
Težava:
Na računalniku imam dva sistema. Windowse XP in RedHat Linuxa 9, ki sem ga inštaliral pred kratkim. Oba sistema delujeta pravilno. Problem je pri Partition Magicu 8, s katerim sem želel povečati particijo linuxa. Takoj ko ga zaženem, javi napako:
Init Failed: Error 117.
Partition's drive letter cannot be identified
Sklepam da PM8 ni dovolj pameten, da bi prepoznal ext2 (oz.ext3) particijo.
Ali ima kdo kakšno idejo kako se problemu izogniti?
Že vnaprej hvala.
Na računalniku imam dva sistema. Windowse XP in RedHat Linuxa 9, ki sem ga inštaliral pred kratkim. Oba sistema delujeta pravilno. Problem je pri Partition Magicu 8, s katerim sem želel povečati particijo linuxa. Takoj ko ga zaženem, javi napako:
Init Failed: Error 117.
Partition's drive letter cannot be identified
Sklepam da PM8 ni dovolj pameten, da bi prepoznal ext2 (oz.ext3) particijo.
Ali ima kdo kakšno idejo kako se problemu izogniti?
Že vnaprej hvala.
Lith ::
jaz imam tole Acronis Partitionexpert zakon stvar, najdeš kjer hočeš samo googlaj
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7491 (5911) | thebaloh |
» | Kako v WinPe (vista pe) uspešno klonirati linux (programi ipd)Oddelek: Operacijski sistemi | 1725 (1423) | Daedalus |
» | Ne igrajte se s particijami!Oddelek: Operacijski sistemi | 2740 (1912) | drejc |
» | Prenos sistema na drug diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1349 (1248) | gumby |
» | Partition Magic ... prosim za par nasvetovOddelek: Programska oprema | 1237 (1101) | Ch4N93 |