» »

znižanja na Mimovrste

znižanja na Mimovrste

Temo vidijo: vsi

Jagoda32 ::

Na mimovrste sem prejšnji teden kupil televizor za 1200€. Zdaj vidim da je znižan na 900€ enak televizor. Ali je kakšen način da mi mimovrste povrne razliko v ceni?

JH84 ::

ja nazaj ga pošlji, pa znižanega vzemi.

Matevz96 ::

Kot je že predhodnik napisal, v 14 dneh ga lahko brez razloga vrneš. Morda pa jih kar pokličeš in jim razložiš svojo namero, in jim razložiš da če ti kar takoj vrnejo 300€ ne bodo imeli dela z ponovnim pošiljanjem pa še odprtega TV ne bodo dobili nazaj :D.

https://www.mimovrste.com/vracilo-blaga

Matevz96 je izjavil:

Kot je že predhodnik napisal, v 14 dneh ga lahko brez razloga vrneš. Morda pa jih kar pokličeš in jim razložiš svojo namero. Poveš jim da če ti kar takoj vrnejo 300€ ne bodo imeli dela z ponovnim pošiljanjem pa še odprtega TV ne bodo dobili nazaj :D.

https://www.mimovrste.com/vracilo-blaga
#hooldthedoor

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matevz96 ()

@JH84 sem mislil bolj v smislu, da brez da ga moram s stene dol dat pa v škatlo jih ga poslat pol pa čakat kaka 2 tedna (ob koncu leta majo gužvo in zamudo) da pride isti nazaj

Furbo ::

Ja kupi takoj še enega, potem pa prvega vrni, ko bo novi že zmontiran.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

starfotr ::

Januarja bo pa 799.

scipascapa ::

aprila 749
julija 699
itd itd

scipascapa naslednjo leto pa bo brezplačen, ane?

roCkY ::

Kakih 50% trenutne cene, če bo sploh še za dobiti. Najverjetneje bo zapakiran pod novo oznako za kakih 75% trenutne cene.

edi45 ::

Brez problema se vrne, lahko počakaš cca 1 teden da ti vrnejo kupnino na TRR ali pa takoj kupiš istega in čakaš da dobiš kupnino če se ne mudi.

roCkY ::

Kupiš isti model drugje ceneje.
Dvomim, da je bil MM v trenutnku nakupa ugoden za ta TV, če je šel sedaj toliko niže. Možno je seveda, da gre za akcijo proizvajalca in je cena povsod padla ravno v tem terminu.
Koliko ponudb je bilo v igri, da je MM zmagal? MM mi nikoli ni deloval kot ugoden za ta segment.
Je tajna za kateri ekran gre?

kuglvinkl ::

svinja, ne svinjaj toliko.
Your focus determines your reallity

TOP ::

To kar nas tukaj sprašuješ je brez predmetno vsak ti po svoje pove,zato kliči in se probaj zmenit,pomoje ti ne bodo kar vrnili razliko denarja,ampak boš moral TV vrniti in naročit novega.Obstaja pa še ena značilna finta, mimovrste, ko boš naroču ga ne bo na zalogi, ali pa boš čakal kak mesec.

edi45 ::

Vrni ga in tisti teden ko čakaš na vračilo kupnine na TRR poglej po netu če je kje cenejši. Za kateri tv pa gre?

SaXsIm ::

Kupi še enega in sproži postopek za vračilo trenutnega. Nato jim vrni novega namesto starega.
SaXsIm

shadeX ::

Zagotovo se da vse zmenit, če pokličeš. Sicer je res, da denarja (verjetno) ne bodo vračali, lahko pa dajo dobropis.

Podoben primer sem imel jaz ko sem kupil neko zadevo za 95EUR, nato se je cena čez 10 minut prepolovila (ravno tisti čas začela tedenska akcija določenih artiklov). Dejansko sem se počutil ogoljufanega, zato sem pisal podpori, ki so mi brez problema odobrili razliko v dobropisu.

Ne ni šlo za Mimovrste ampak verjetno je zadeva podobna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

juroz ::

Tudi sam sem imel podoben primer kot shadex in sem pisal na support mail da se počutim kot da sem naredil slab nakup in da prosim ali vračilo v denarju ali pa dobropis. Šlo se je za artikel ki je imel dobavni rok 14dni, znižali so pa ceno cca 1 teden po nakupu tako da artikla sploh še nisem prejel.
Dali so mi dobropis brez težav, katerega sem že ponucal. In tudi v prihodnje bom kupoval pri njih.
Tudi ni bil mimovrste ampak rosebikes.de

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: juroz ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vračilo blaga kupljenega preko interneta? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
22758896 (7083) Groot
»

Logitech miš M705 zamrzne zaslon?

Oddelek: Pomoč in nasveti
233362 (2065) hotig
»

Mimovrste vračilo mobilnika

Oddelek: Mobilne tehnologije
142981 (2199) Mare2
»

Nov Lenovo laptop zelo slaba grafika pri filmih