» »

FE Robotika iz FRI

FE Robotika iz FRI

dolinahribu ::

Zdravo,

sem študent FRI, trenutno zadnji letnik. Žal se je izkazalo tako, da me bolj kot magisterij računalništva zanima robotika, ki pa se predava na FE. Zanima me, če ima kdo izkušnje s prehodom na magisterij FE iz drugih dodiplomskih programov, kako zelo je problematično to, da nimaš prej 3 let prve stopnje FE, etc, je bilo zahtevno opraviti sprejemni izpit, iz kje ste se učili za tisto, etc. Seveda dobrodošlo mnenje tudi tistih, ki ste šli na magisterij robotike iz FE-ja, kakšen se vam zdi študij, etc.

Lep pozdrav

Andrejpan ::

Hey,
jaz sem štiri leta nazaj šel iz IŠRM-ja na robotiko. Glede same birokracije takrat ni bilo posebnih problemov, verjentno na spletni strani piše kaj moreš oddati. Glede pomanjkanja same bolonjske stopnje iz FE-ja, načeloma nisem opazil posebnih problemov. Jaz sem se držal bolj programiranja in matematike, pri parih štromarskih predmetih so mi kolegi pomagali. Pri enem predmetu sem pobral šestico, je kar je. Sprejemani izpit je bil malo trn v peti, takrat sem ene dva štromarska kolega pocukal za rokav, pa so mi malo razložili zadeve. Čeprav "angleški" Google bi tudi našel rešitve. Pa še manjša anekdota, če bi se takrat samo podpisal in nič rešil, bi prišel skozi, ker so se napačni odgovori šteli negativno :)

Drugače pa mislim, da so študenti ravno sredi organizacije DIR-a 2019 [1] in če imaš čas, se jim lahko pridružiš na kakšnem tedenskem sestanku. Piši jim na kontaktni obrazec.

[1] http://dnevirobotike.si/

lp A


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izbira faksa uni ali vsš FE (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
8215647 (10589) mr_chai
»

Smiselnost podiplomskega študija

Oddelek: Šola
205141 (4121) bajsibajsi
»

Zaposlitev s prvo bolonjsko stopnjo

Oddelek: Šola
283944 (2467) Smurf
»

Fakulteta za strojništvo ali elektrotehniko??? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šola
16449901 (28412) Unknown_001
»

Studiranje iz VI na magisterij

Oddelek: Šola
209219 (8577) Isotropic

Več podobnih tem