Forum » Sedem umetnosti » NSQ & Josipa!
NSQ & Josipa!
BigWhale ::
Vceraj na gradu Vurberg.
Stiri ure trajajoci maraton, z odlicnim New Swing Quartetom in po deset minutni pavzi se z babico Josipo, ki zna se vedno 'razturat'. :)
Malo slabse ozvocenje, se slabsi sedezi, prepolno grajsko dvorisce ampak obcutek vseeno dober.
Je bil kdo tam? :)
Stiri ure trajajoci maraton, z odlicnim New Swing Quartetom in po deset minutni pavzi se z babico Josipo, ki zna se vedno 'razturat'. :)
Malo slabse ozvocenje, se slabsi sedezi, prepolno grajsko dvorisce ampak obcutek vseeno dober.
Je bil kdo tam? :)
DoloresJane ::
Želim si, da bi za tole lahko izvedela prej - potem bi se tudi jaz drenjala na grajskem dvorišču. Hočemo reportažo!
BigWhale ::
Jaz sem izvedel dan prej, potem je punca dobila karte naslednji dan in sva sla pogledat.
Hm, kolega mi je v roke porinil en fotoparat in sem naredil nekaj fotk, ko bodo razvite lahko kako objavim.
Josipa je spet, jasno na nek svojevrsten nacin, izstopala. Se posebaj fenomenalna pa je bila ketna, ki ji je visela z levega zapestja in se je neprestano zapletala v stojalo od mikrofona. hehe.
Hm, kolega mi je v roke porinil en fotoparat in sem naredil nekaj fotk, ko bodo razvite lahko kako objavim.
Josipa je spet, jasno na nek svojevrsten nacin, izstopala. Se posebaj fenomenalna pa je bila ketna, ki ji je visela z levega zapestja in se je neprestano zapletala v stojalo od mikrofona. hehe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mavic mini za fotkanje?Oddelek: Loža | 5494 (4219) | cordoba |
» | Zmenek na klopcah, LjubljanaOddelek: Loža | 13111 (10528) | Smurf |
» | delni sončev mrkOddelek: Znanost in tehnologija | 3422 (2621) | Thomas |