» »

Zmajeve črte v Sloveniji

Zmajeve črte v Sloveniji

bvt ::


Zmajski most, Ljubljana

Zmajeve črte naj bi bile energetske črte, ki obkoržajo celotno Zemljo. Na njih so zgrajene stavbe moči, ki se uporabljajo za obrede, rituale, obrede izvajanja moči, discipliniranje in zdravljenje. To so katedrale, cerkve, kraljevske palače, parlamenti, dvorci graščakov, kasarne, bolnice, psihiatrične bolnišnice, šole, zapori. Najdemo jih v vseh državah in v vseh predelih sveta.



kip zmajcka s Trubarjeve

Ljubljana naj bi bila pomembna prometnica te zmajeve crte. Ali ima kdo kaj vec znanja glede tega? Obmocje, kjer potekajo zmajeve crte naj bi bile zdravilne. Tudi prinasale uspeh. Menda je petrol gradil na tej crti. Tudi arhitekti naj bi v preteklosti gradili po tem. V ljubljani poteka crta denimo cez zmajski most, stevilne ljubljanske cerkve, parlament, bolnisnica - onkoloski del, zapore na povsetovi, zavarovalnica triglav, delo-va stolpnica, mestna hranilnica, institut za varovanje zdravja, prostore nekdanjega Centralnega komiteja zveze komunistov, posta, sib banka in gor simbol kadučejsko palico v roki, miklosiceva, trubarjeva, Čopova, mestna hranilnica, presernov trg, tovarna rog, piramida na zoisovi, cerkev in grobnica v stepanjcu z zmajskim simbolom, cerkev na jancah itd. Koliko od vas je ze slisalo za to?

Energijsko sredisce crt v ljubljani naj bi bila bivsa tovarna rog. Naj bi bilo zelo pomembno kaj bodo zgradili na tem mestu. Menda je od tega odvisna kakovost zivljenja v ljubljani v prihodnosti.

Zapornica na ljubljanici






Ljubljanski grb z zmajem



Ljubljanski grb
  • zaklenilo: zee ()

mlamat ::

1. Zmaji so mitološka bitja, ki nikoli niso obstajala
2. 'Energija' ki zdravi, vpliva na počutje v znanosti ne obstaja, se je ne da izmeriti.

illion ::

mlamat ful si pridodal k debati, bravo. Kako lahko trdis da ne obstaja, ker ne mormo izmerit, moznosti da se ne znamo pa ni? Samo dva primera:
- cca 2000 let smo rabil da smo 'resil' paradoks ahila in zelve
- do leta 1960 so zaradi boylovga zakona vedli, da clovek umre pri potopu pod 50m zaradi kolapsa pljuc, dokler ni Maiorca rekel ko vas jebe, sel globje in prisilil zdravnike v nadaljne raziskave, da so odkrili blood shift (potapljaski refleks) pri ljudeh.

mlamat ::

Daj ne seri, gre za tipično stvar, ko si je en mentalni nestabilnež leta 1924 nekaj izmislil, zdaj pa njegovi pripadniki hočejo, da jim vsi drugi dokažejo nasprotno

1. Izjemne trditve zahtevajo izjemne dokaze.
2. Ljubljana je bolana.

illion ::

sej vem, ta tema itak vodi v zaklep, @Kult90 odpri jo na kksnm drugm forumu, ST ni primern zanjo.

jype ::

Hvala bogu, kam pa pridemo, če bi še na slo-tech poslušali te psevdoznanstvenike.

zee ::

Zaklepam. Psevdoznanost = pravljice in bajke (ne nujno izpod Gorjancev).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenska zastava (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Loža
1117252253 (31405) D3m

Rog (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19836229 (29203) kuglvinkl
»

Trgovina MADNESS - a je še kje?

Oddelek: Loža
66154 (6046) Sergio

Več podobnih tem