Forum » Loža » restavracije Lj-šiška in okolica
restavracije Lj-šiška in okolica
5tra ::
lahko predlagate kakšne dobre reatavracije v Ljubljani v šiški ali bližnji okolici.
Da je dobra hrana.
Da niso cene visoke.
da je blizu.
Všeč mi je npr. Portal v Mostah.
Spar v BTCju.
Boccacio v šiški je ok.
Mehiška v šiški, kino.
V eni restavraciji v šiški so se baje včeraj streljali, ne vem katera, ampak tja ne bi sla.
Še kaj? lahko je tudi bežigrad, vič itd... pogoj je da se da parkirati in da po možnosti ni treba v center čez gužvo..
vem da so v centru, ampak nočem iskat parkirisca in plačevat se zanj in rinit v guzvo..
hvala
lp
Da je dobra hrana.
Da niso cene visoke.
da je blizu.
Všeč mi je npr. Portal v Mostah.
Spar v BTCju.
Boccacio v šiški je ok.
Mehiška v šiški, kino.
V eni restavraciji v šiški so se baje včeraj streljali, ne vem katera, ampak tja ne bi sla.
Še kaj? lahko je tudi bežigrad, vič itd... pogoj je da se da parkirati in da po možnosti ni treba v center čez gužvo..
vem da so v centru, ampak nočem iskat parkirisca in plačevat se zanj in rinit v guzvo..
hvala
lp
korenje3 ::
klopčič je "šolska menza" kjer strežejo večinoma ocvrto hrano.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
SimplyMiha ::
Če samo dunajca naročaš, to še ne pomeni, da ne strežejo drugega. Poglej njihovo ponudbo.
koyotee ::
klopčič je "šolska menza" kjer strežejo večinoma ocvrto hrano.
Če kolesariš gre vse ven.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
jype ::
Majo tut riž pa sarme pa bograč, je pa res, da je kvaliteta dunajca in pomfrija konsistentna, ostalih jedi pa ne tako zelo.
Pa za 3 evre se zares naješ. No, mogoče so že kaj podražili, že dolgo me ni bilo.
Pa za 3 evre se zares naješ. No, mogoče so že kaj podražili, že dolgo me ni bilo.
Groot ::
Menza Dobra hiša (v industrijski coni) ;) kosila, skupaj s sladico/solato do nekje max 6,50 EUR. Sicer pa tudi precej malic za okrog 5 EUR. Dobra hrana in res zadovoljive porcije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam na malico, manjše menze ali večje trgovske centre (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16063 (8126) | fosil |
» | Študentske menzeOddelek: Šola | 5704 (4864) | žana |
» | Ljubljana: kje jesti kot študent? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13076 (8881) | suntrace1 |
» | spisek najprivlačnejših slovenskih restavracij (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16510 (15091) | hendriks |
» | Prehranjevanje z boniOddelek: Šola | 3579 (2803) | Red_Mamba |