» »

Slovenski računovodski servisi

Slovenski računovodski servisi

terryww ::

Ne vem če imam sam tako srečo ali se taki komični pripetljaji dogajajo tudi ostalim. Kako lahko tak folk preživi na trgu s tako nizko kvaliteto dejavnosti in takim odnosom do strank?

Moje izkušnje za 30 prejetih in 1-5 izdanih računovo:
    Pro-fin iz Slovenske Bistrice: 270/mesec, 5 let niso opazli preplačila Tehnološkemu parku za 1k€, nedostopni, ob pregledu drugo računovodstvo opazilo neke čudne stvari

    Klavora suport iz Bohinjske Bele: računovodstva nisem imel še tam, ura svetovanja 160€, glavni nasvet je bil se posvetovat z doktorjem davčnih utaj

    Moj-računovodja.eu: 190/mesec, iz poslovalnice v Lj se po začetnem sestanku vodja poslovalnice sploh ne javi, v poslovalnici v Škofji Loki napačno odpravljene rezervacije, napačno izračunana božičnica, sam je potrebno iti skozi bančne izpiske in jim javit kaj je bilo z gotovino plačano, plačilni nalogi manjkajo itd. Slab review na Google Maps itak zbrisan še isti dan

    Data d.o.o.: 150/mesec, sicer še nisem imel pri njih računovodstva, ampak samo svetovalno uro: vztrajali, da račun plača pred svetovanjem (zdaj vem zakaj), 2x2m soba, umazane stene, davčni svetovalec dejansko nek računovodja, urna postavka itak 100/h


Priporoča kdo kak kvaliteten računovodski servis, da se ni potrebno računovodstva učit in jim gledat čez ramo ter vse preverjat?

simpatija ::

Jaz sem z mojim zelo zadovoljna, delamo z njimi ze 6 let. marko@racunovodstvo-jeraj.si Plačujemo 75eur/mesec + ddv (mini doo). Racune sicer jaz izdajam in tudi dolocene druge reci jaz porocam, ker smo tako zmenjeni in ker meni tako ustreza. Verjetno pa se da vse dogovoriti.

Zanj smo se odločili, ker nam je na prvem posvetu brez ovinkarjenja odgovoril glede vseh vprašanj, ki smo jih imeli pri odpiranju in svetoval glede določenih zadev. Prvi posvet je bil brezplacen in brez obveznosti.

chikitoka ::

Priporočam AS računovodstvo, hitro dostopni za vse informacije in predloge, izračun mesečnega stroška je popolnoma odvisen od vseh specifikacij tvojega posla. So dosegljivi sicer preko maila: info@asracunovodstvo.si, predlagam pa kar direkten kontakt preko telefona 040/886-220.

terryww ::

JAVNO OPRAVIČILO:
Na pobudo omenjenih v postu o vprašanju o računovodstvih, se javno opravičujem, da sem zaradi nepoznavanja računovodskih standardov, nebranja računovodskih listin, napak v komunikaciji ipd. narobe interpretiral nekatere dogodke z mojimi (bivšimi) poslovnimi partnerji.

Tudi nedosegljivost sem si narobe razlagal (je določena v pogodbah), torej vsi partnerji so bili vedno dosegljivi in vse je bilo narejeno po standardih. Napačni opisi dogodkov pa so posledica mojega neznanja računovodstva, napačno interpretiranih komunikacij in pikolovstva.

Namen te diskusije ni bilo blatenje nobenega od vpletenih, tako ne njihovih podjetij kot ne njih osebno.

Še posebej se opravičujem g. Editi Golob iz Pro-fin d.o.o., ki me je na nepravilnosti takoj korektno opozorila in jo že zaradi uporabe MiniMaxa toplo priporočam.

Objavo tudi umikam iz javne razprave.

Administratorje pa prosim, da to temo izbrišejo.
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.

Yohan del Sud ::

Heh. Nekdo je shekal njegov račun. :P
www.strancar.com

dosy ::

Auch .... nekomu so ocitno pravniki potrkali na vrata.

fikus_ ::

Jp, očitno je prišlo do kratkega stika med naročnikom in izvajalcem! Sicer podrobnosti ne poznam, ampak kaže, da so pri javni objavi bolj odzivni.

Invictus ::

Nekdo (mogoče celo on) je celoten post objavil na Slovenski Developerji FB grupi...

Sam da so ga tako hitro našli...

Je pa res kvaliteta večine računovodskih servisov podn...

Za to da odpreš računovodski servis, se ne zahteva nobenih izpitov in je dovolj 6 razredov osnovne šole.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

pis-it ::

Hvala vseeno za ta dva posta, in priporočilo =P. Šlo je za kritiko in kot uporabnik sem vesel realnih uporabniških izkušenj in ne nekih googel zvezdic ocen od sorodnikov in prijateljev.

Mare2 ::

Invictus je izjavil:


Sam da so ga tako hitro našli...

Je pa res kvaliteta večine računovodskih servisov podn...

Za to da odpreš računovodski servis, se ne zahteva nobenih izpitov in je dovolj 6 razredov osnovne šole.


terryww je v izvornem sporočilu samo malo okrcal rač. servise, torej čisto po forumsko, v stilu slo-techa v novejšem času. Očitno je bil opozorjen in naredil še celo reklamo dotičnim podjetjem. :)

chort ::

terryww, nisi edini, moje izkušnje (seveda z zgoraj omenjeno presvetlo in verjamem res izjemno četverico nimam nikakršnjih izkušenj, nujen disclaimer, preden name spustijo svoje pravne buldoge) so približno tako porazne, kot se je tebi (seveda, povsem po nepotrebnem) zdelo, da so tvoje.

Bivša računovodkinja društva je izginila neznano kam (literally, je ni že nekaj let), dan za tem ko je svoj servis prodala nič hudega slutečemu nasledniku. Ta je ugotovil, da pol knjig manjka, druga polovica pa je ne samo neurejena ampak tudi pomešana - računi enega podjetja v mapi drugega itd. Seveda je od same sreče izvedel stečaj. Plačeval sem 100€ na mesec za 2 prejeta računa.
Od takrat naprej ne uporabljam računovodij.

Prepričan sem, da obstajajo svetle izjeme, ampak sam res nimam dobrih izkušenj.

Furbo ::

Dolga leta brez ene težave pri https://www.nucleus.si/
niso pa za tiste, ki varčujejo pri napačnih rečeh.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ima kdo firmo, koliko plačujete računovodstvo?

Oddelek: Loža
255196 (1229) Steinkauz
»

Ustanovitev s.p-ja+vodenje posl.knjig

Oddelek: Programiranje
338421 (7668) chrush
»

Enostavno knjigovodstvo za popoldanski sp in ostale obveznosti

Oddelek: Loža
2615990 (15273) St235
»

Racunovodski servis

Oddelek: Loža
102171 (1278) matej12xx
»

Popoldanski s.p.

Oddelek: Loža
910182 (9679) username

Več podobnih tem