» »

Racunovodski servis

Racunovodski servis

SkIDiver ::

Ob vsej poplavi ponudbe racunovodskih servisov me zanima, ce ima kdo kak nasvet kater racunovodski servis izbrat v LJ za s.p. z enostavnim knjigovodstvom, ki ni DDV zavezanec.

MadMicka ::

Za tako enostavno zadevo vzameš čim cenejšega. Lahko si pa tudi sam pišeš prihodke in odhodke, plačaš mesečne prispevke v višini in na račun, kot ti povejo na DURS-u in na koncu leta izpolniš par obrazcev, kar tudi ni neka znanost.

connel ::

ja ja, ni tako preprosto kot zgleda, še za sp ne, pa da nimaš veliko produktov ki jih prodajaš, kaj šele če si malo večji, pa še to ne gre popolnoma brez računovodje, preprosto preveč je vsega, da bi se normalen človek spuščal v to, razen če ima tako izobrazbo in je na tekočem s trenutno zakonodajo. Na koncu te ceneje pride, da ti nekdo to naredi.

krneki0001 ::

Finares d.o.o.
Slovenčeva 24
1000 ljubljana

djordjevic ::

No, no, nikar strašit. Če izdajaš malo računov in se ne ukvarjaš z maloprodajo, temveč ponujaš storitve in nemara celo ugotavljaš normirane stroške, nimaš z računovodstvom nič dela. Skopiraš izdane račune, jih vtakneš v mapo, plačaš prispevke in mesečno nosiš izpolnjen obračun zanje na davčno enoto. Simpl.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Pouh ::

Oprosti, ker si sposojam temo.
Jaz to delam za fotra (sp- storitvena dejavnost). Oz. sem ravno začel (pol leta)...prej je to počela druga oseba v družini, ki ni uporabljala računalnika, in je za knjiženje uporabljala tri knjige (knjiga prejetih, izdanih računov in knjigo prihodkov in odhodkov).
Z novim letom, pa bi kupili program, da knjižiš v računalnik. Predlaga kdo kakšno poceni(do 400€) rešitev? Pa da kupiš in imaš mir (brez mesečnega vzdrževanja..) z vsemi potnimi nalogi in to drobnarijo...
Če ne, bom sam sestavil nekaj v officih (access). Je inšpekcija zadovoljna s tisto datoteko pol?

username ::

Morda imamo ugodno rešitev zate. Poglej ZS.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Balandeque ::

No ni tako simpl. Treba je tudi voditi knjige in to. Jaz sem šel v dveurni tečaj (in potem ti milostno dovolijo še nekaj časa telefonirati tja za nasvete) in sem stvari peljal sam. Uspešno. Ma kaj uspešno, naduspešno. Sem daleč presegel normirane stroške, ki so bili prej v veljavi. Tečaje imajo pa bolj kot ne vsi servisi.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Tody ::

Odvisno koliko se ti da, obsega tvojega biznisa itd itd. Za par računov se ti res ne splača najemat rač servisa, no sej ti konec koncev ne bodo kej dost računal ampak, inšpektorji pač ne bodo zadovoljni z odgovorm sorry nisem vedel da morem to tko pa tko, če pa maš računovodski servis reče, tamle je gospa in to je to... Rač servisi pa so že namazani z vsem tem da vedo kako in kaj.

Lahko probaš zastojn birokrata ali pa MS money

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tody ()

SkIDiver ::

Hvala vsem za odgovore. No sam se v to vsekakor ne bom spuščal zato sprašujem za nasvet glede servisa.

matej12xx ::

Računovodstvo lahko poiščeš tudi izven Ljubljane, saj boš dobil dosti bolj ugodno ceno. Tudi obisk računovodstva ni potreben, saj lahko podatke preko spletnega programa vnašaš sam. Nekaj računopvodskih servisov: http://www.racunovodski-servis-fidelius..., http://www.racunovodski-servis-helena.s..., http://www.racunovodski-servis-profit.s...

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Normiran s.p.

Oddelek: Loža
234689 (2875) Ales
»

S.P. (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
577757 (5597) Kleemen
»

Prenakazilo iz Paypala (Zaslužek z Youtubom) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6016923 (14607) čuhalev
»

Delo po delu

Oddelek: Loža
276497 (5317) St235
»

Enostavno knjigovodstvo za popoldanski sp in ostale obveznosti

Oddelek: Loža
2616051 (15334) St235

Več podobnih tem