» »

IrDa in Epox 8rda3+

IrDa in Epox 8rda3+

bozicek ::

Imam manjsi problem.
Kupil sem IrDa vmesnik za na plato, da bi povezal svoj telefon z racunalom.
Ampak ko sem instaliral PCSuite mi Conection Maneger ne zazna tellefona. Na kolegovem prenosniku pa stvar deluje BP. WinXP mi vmesnik prepoznajo brez problema. V cemu bu bil problem?

Ali pa naj mi nekdo, ki ima to plato pove kaksne ima nastavitve v BIOSu, da mu stvar deluje

T(he) Boss ::

Toti IRi, ki se na plato priklopijo so zanimivi, jaz se ze dalj casa zezam s tem, pa nic uspeha.:\

pin29 ::

Pa si obkljukal ta prava "vrata" na katerih naj mRouter išče naprave?

jz sm ga sam naredu pa mi vredi dela (abit VH6T)...

sicer pa mi na (če imam v biosu nastavljeno) "amplitude shift keyed IR" ne dela, drugače pa normalno. Tudi ni važno če je full al pa half duplex (zadnji je mal počasnejši).Če to kej pomaga...
lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pin29 ()

mihhec ::

Ej ta pc suite je mal kilav.Jes sm kupu bluetooth pa dau gonilnike use lepo dela pol pa dam pcsuite gor pa sploh nobene naprave ni zaznau, zdej pac uporablam program ki je bil zraven bluetooth naprave.Aje meu kdo tak poblem ker bi vseeno raj uporablo pcsuite.Al pa mogoc kdo ve ka bi blo narobe.

iso2000 ::

Ir za priklop na plato je tudi mene zajebaval na 8RDA+. Potem sem našel nastavitve za plato in stvar šiba. Če bo komu pomagalo(na 8RDA+ sigurno dela) v biosu nastaviš tako:
UART Mode Select: IrDA
Rxd, Txd Active: Hi Hi
Ir transmission Delay: Disabled
UR2 Duplex Mode: Full
Usw IR pins: IR-Rx2Tx2

LP

bozicek ::

Eh ja, ugotovil napako. Povsem banalno. Sam cudi me, da so winsi prepoznal IrDa.
Kaj je bilo? Kabel narobe obrnjen. Samo....Clovek pac pricakuje (vsaj tako je ponavadi), da gre crni kabel v desno, ker so pac vsi drugi crni kabli obrnjeni na desno (napajanje, reset,hdd led). Ampak ne, tu gre pa na levo stran. Pa tudi ne bi rekel, ce bi bil prikljucek nekje na drugem koncu plate, ampak je skupaj z prikljucki za pwr,hdd,reset. Eh...

Iso2000: Nastavitve imam povsem iste kot ti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IrDa vmesnik Y-160

Oddelek: Mobilne tehnologije
122420 (2152) TheHijacker
»

IrDA vmesnik

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
202061 (1409) prehlajeni
»

program za T310

Oddelek: Programska oprema
281616 (1254) Paramedic
»

ECS K7S5A & IrDA Actisys IR210L

Oddelek: Strojna oprema
61078 (1020) bozicek
»

Nokia 3650, IrDA in ne vem kaj povezati!

Oddelek: Pomoč in nasveti
51079 (1005) MadMicka

Več podobnih tem