Forum » Pomoč in nasveti » Ali je mogoče naročiti Googlove produkte v ne-podprtih državah?
Ali je mogoče naročiti Googlove produkte v ne-podprtih državah?
rofl_1 ::
Pozdravljeni,
že nekaj časa se zanimam za Googlove produkte, še najbolj Google Home, seveda pa Slovenija ni podprta, zato sem šel na Irsko verzijo (Ker je v angleščini in ima valuto €, ZK nima €), me pa skrbi, če je sploh mogoče naročiti tukaj v Slovenijo. Za Mimovrste pa vem, le da je tam pri njih Google Home Mini 80€, tako da, če je kakšna opcija, torej, če je mogoče naročiti v Slovenijo...
že nekaj časa se zanimam za Googlove produkte, še najbolj Google Home, seveda pa Slovenija ni podprta, zato sem šel na Irsko verzijo (Ker je v angleščini in ima valuto €, ZK nima €), me pa skrbi, če je sploh mogoče naročiti tukaj v Slovenijo. Za Mimovrste pa vem, le da je tam pri njih Google Home Mini 80€, tako da, če je kakšna opcija, torej, če je mogoče naročiti v Slovenijo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Echo Dot 3rd gen. - nakup (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 28260 (15397) | Reaper |
» | Deezer in kvaliteta glasbeOddelek: Pomoč in nasveti | 4579 (2106) | MrNighthawk |
» | itunes, spotfy, google music.....Oddelek: Mobilne tehnologije | 9487 (7379) | Romancek1 |
» | Alexa - kaj in katero je potrebno kupiti, da dela v SlovenijiOddelek: Kaj kupiti | 9478 (8674) | Reaper |