Forum » Hlajenje in modifikacije » TITAN silver grease
TITAN silver grease
mihhec ::
Neki sm slisu da bojda neki malga naj bi prevajala kok je pa res pa res pa ne vem bi mogu test nrdit ena kaplca pa na en stran plus na drug pa minus za pasto pa zarnivo vezat al pa diodo pa zice prerezat poj pa z voltmetrom zmert
TribesMan ::
Jest sem jo po pomoti dobil med nogice od RAMov na grafični, pa se sploh ne pozna, tak da ni panike. Je pa ta termalna pasta čist gnila, z navadno silikonsko dobim jest 3°C boljše rezultate, tako da ti priporočam da kupiš nekaj drugega.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
pingo76 ::
Nikar ne dajaj tega čuda gor. Po par mesecih (verjetno prej) se spremeni v žvečilni gumi. Daleč največja packarija kar sem jih videl. da ne bo pomote to je injekcija s sivo nalepko in redečo kapico. Gor piše titan in po možnosti si jo dobil zraven coolerja. Jaz jih redno mečem v smeti raje kot da bi komu to svinjarijo podaril. Naj ti ne bo žal, katerakoli bela brozga je boljše kot to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pingo76 ()
UWO (un.walking obj.) ::
To pasto sem dobil tako da se šel v trgovino z namenom da bi kupi termalno pasto. In prodajalec mi da to v roke. Ga prašam kolko in reče da je ni treba plačat. A to zato ker so ugotovili da je slaba?
T0RN4D0 ::
jst mam zdej to pa je slabi kot orinigal. (od AMD (box ))
Se mi je dopadla, ker je srebrna :) jebiga
Sm mislu da mogoč ni dobr gor dan...
Ko bom dubu hladilnik morm pol eno pasto nekje staknt
Keke AS ne grem kupvat, ker je skor draži od mojga novga coolerja
Si bom že kje kej sposodu :)
Se mi je dopadla, ker je srebrna :) jebiga
Sm mislu da mogoč ni dobr gor dan...
Ko bom dubu hladilnik morm pol eno pasto nekje staknt
Keke AS ne grem kupvat, ker je skor draži od mojga novga coolerja
Si bom že kje kej sposodu :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Fury ::
eh, jest mam to pa je cist ql... samo ce mate slab kontakt pac tko je.. jest sem to gor fuknu, dal blok gor in je prakticno vso pasto stran stisnilo.. cist mal je je tam kjer ni blo popolnoma ravno...
fora je v tem da je to pasto zajeban razmazat da se enakomerno nanaese.. in ce jo neenakomerno naneses pa nimas dost sile cez se ti ne zravna najbolje in pol mate tezave...
fora je v tem da je to pasto zajeban razmazat da se enakomerno nanaese.. in ce jo neenakomerno naneses pa nimas dost sile cez se ti ne zravna najbolje in pol mate tezave...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fury ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalna pasta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26525 (6285) | Valvoline |
» | Odstranjevanje termalne pasteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5661 (4770) | Pyr0Beast |
» | Core 2 Duo E6300 temperatureOddelek: Navijanje | 812 (812) | matija14 |
» | Artic SilverOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1174 (1036) | CashMAN1 |
» | volcano ali orb? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4421 (3671) | miguell |