Forum » Elektrotehnika in elektronika » vibra in volti
vibra in volti
mulc007 ::
Odstranil sem vibro iz telefona in bi jo rad uporabil pri nečem kjer bo delovala brez problemov pol ure neprekinjeno.
Baterija telefona ima 3.6 V, mene pa zanima na koliko voltih bi smel poganjati vibro.
Baterija telefona ima 3.6 V, mene pa zanima na koliko voltih bi smel poganjati vibro.
DeeCoy ::
Zmeri v telefonu, kjer si jo odmontiral, koliko da na output. Je lahko različno od telefona do telefona, definitivno pa to ni toliko, kot je napetost baterije - razen mogoče po kakem srečnem naključju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenehanje kajenja - Nasveti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17733 (13944) | satfinder |
» | Prvi Sojuz brez posadke po 33 letih s seboj nosi robotaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4447 (3765) | Pac-Man |
» | Ranljivost v vseh operacijskih sistemih zaradi napačnega branja dokumentacije procesoOddelek: Novice / Varnost | 5042 (3227) | GizmoX |
» | samsung galaxy s5 in prazna ikona za omrežjeOddelek: Mobilne tehnologije | 2189 (1706) | bajsibajsi |
» | Facebook za 19 milijard dolarjev kupil WhatsAppOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 21098 (18565) | Matevz96 |