Forum » Pomoč in nasveti » BIOS update - AMD
BIOS update - AMD
Bye ::
Pri funtechu me je letos ob nakupu kompa update BIOS-a koštal 15 evrov. Je še vedno potreben update pri novih AMD-jih?
Zheegec ::
Če vse deluje ni nobene potrebe po updatanju.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
hojnikb ::
Seveda je potreben, če plata out of the box ne podpira procesorja (recimo 300 series plate z apuji in 2000 ryzeni)
#brezpodpisa
Nikonja ::
Sej je Zheegec napisal "če vse deluje"
V večini primerov BIOS updejti samo dodajejo nove CPU ID-je, ampak če vse dela kot treba ne dotikaj, ker je veliko prostora za kaj zaj...
Če boš vseeno update delal, obvezno ga ne delat iz Windowsov!
V večini primerov BIOS updejti samo dodajejo nove CPU ID-je, ampak če vse dela kot treba ne dotikaj, ker je veliko prostora za kaj zaj...
hojnikb ::
Pri ryzenu je še mnogo več od tega, ker so tudi izboljšave za podporo rama recimo.... Se plača updejtat. Zajebat pa skor nimaš kej, razn če maš res srečo in gre štrom glih med updejtom papa
Dobra. 15 EUR za par minut dela.
nemci računajo še več :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Bye ::
BivšiUser2 ::
če ma plata dual bios ni neke bojazni...
Zakaj pa se update naj nebi z Windows nameščal?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
TOP ::
Daj ne nekaj tja v tri dni.In nimaš kaj zafrknit, tole strašit z tole elektriko je pa tud zeloooooo mala možnost, lih v nevihti ne boš tega menda delal.
gddr85 ::
prek windows je menda več možnosti za bad flash, lahko imaš pa tud slab usb ključek in gre komot kej narobe, brez dual biosa al pa plate, ki podpira auto prepis iz usbja je pa potem hitr game over
BivšiUser2 ::
prek windows je menda več možnosti za bad flash,
Zakaj?! Maš kakšen vir? Jaz sem svojo (dual bios) plato že parkrat (vedno) flashal preko W(10).
pa nobenih problemov.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
gddr85 ::
no idea, jst sem tud ene 2x prek software in je šlo bp, mogoče za tiste, ki imajo bolj nestabilen komp/os in je večja možnost, da zmrzne..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater antivirus ?Oddelek: Programska oprema | 2839 (918) | solatko |
» | BIOS Flash MSI Z68Oddelek: Strojna oprema | 707 (615) | m0LN4r |
» | Ni slike - nov računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 5262 (4403) | Dpool |
» | Moj prenosnik bios updateOddelek: Pomoč in nasveti | 1503 (1285) | Robi :P |
» | Novi strežniški procesorji iz Intela in AMD-jaOddelek: Novice / Procesorji | 4824 (4271) | Jst |