» »

JBL Flip 4 - šumenje pri nizki glasnosti

JBL Flip 4 - šumenje pri nizki glasnosti

someboody99 ::

Pozdrav, pred kratkim sem v BigBangu kupil Bluetooth zvočnik JBL Flip 4 in opazil sem, da pri nizki glasnosti šumi. Ni zelo glasno, je pa dovolj, da je moteče, če bolj tiho poslušaš glasbo. Vem, da je do neke mere šumenje pri zvočnikih normalno, a tule se mi zdi malenkost preveč. Je tole po vašem mnenju normalno ali ne? Hvala.

LeQuack ::

Ponavadi take zvočnike ne kupijo ljudje, ki hočejo potiho poslušati, prej obratno.
Quack !

zcetrt ::

Če govoriš o šumenju, ko zvočnik poslušaš 25 cm stran od glave v čisti tišini (jaz sem ga imel na nočni omarici, ko sem bil bolan), je z mojim Flip 4 isto. Ob običajni uporabi v dnevnem prostoru - še vedno ob več kot kulturni glasnosti - niti približno ne slišim šumenja. Šumenje je sicer prisotno tudi, če povsem izklopiš predvajanje.

Moja špekulacija je, da zvočnik precej sprocesira zvok, da da od sebe pri taki velikosti tako dober zvok. In da je posledica konstanten šum. Jaz sem še vedno naravnost navdušen nad tem zvočnikom sicer.
4.

Scorpy84 ::

Pri meni, če dam na charge nizko glasnost se zvok zelo popači. Zaenkrat rešim tako, da na telefonu dam zelo nizko glasnost, charge 3 pa pač kokr je in mi ne popači več zvok.

Gregex ::

Na mojem flip 3 ni nobenega šumenja tudi pri minimalni glasnosti. Prav tako je zvok enake kvalitete, če spreminjam glasnost na telefonu ali na zvočniku.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšen bluetooth zvočnik? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
18647685 (5372) Pithlit
»

Šumenje v zvočnikih

Oddelek: Pomoč in nasveti
94137 (1809) TheBlueOne
»

Kateri bluetooth zvočnik

Oddelek: Kaj kupiti
125270 (4827) mirancar
»

2.1 zvočniki za cca. 100€

Oddelek: Kaj kupiti
61612 (1506) Fr33man
»

[5.1] zvočniki - je smiselna menjava?

Oddelek: Kaj kupiti
61265 (1129) jest10

Več podobnih tem