Forum » Pomoč in nasveti » NUJNO! Kompjutr se ne pržge?
NUJNO! Kompjutr se ne pržge?
Lio ::
Problem tiči v tem da sem dons kompjutr razstavu. Sem zamenu vent na napajalcu, namontiru novo zvočno, pršramfu neonko, usposobu zalmana in stvar se je zataknila pr vklopu. K sem matično vn jemov sem mogu vse dol odklopt, tud kable za vklop, reset,itd. Pol sem tko(saj pomoje) prklopu te kable nazaj gor. Ampak komp se noče pržgt. Kaj je narobe? Aja pr priklopu sem upazu tole: shema kjer kaže kako prklopt stikala, in ledice kaže prbližn tk
HDD LED - : : - Power led
RESET - : : - Power sw
Fora pa je da štekar za POWER LED zased tri kontakte, seprav pokriva tud enga od power sw. Sem probu brez power led prklučka, pa usen ne dela?
P.S. Pikce so kontakti
HDD LED - : : - Power led
RESET - : : - Power sw
Fora pa je da štekar za POWER LED zased tri kontakte, seprav pokriva tud enga od power sw. Sem probu brez power led prklučka, pa usen ne dela?
P.S. Pikce so kontakti
Mr.B ::
Preščipni konektor na dva dela, pa bo šel samo na dva in ne na tri ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
mihhec ::
pa ne sipat jest sm ist problem pa prklopes sej ti u navodilih pise pol pa mal obracas da vidis ker je minus
Lio ::
Se posipam s pepelom. Problem je bil rešen takoj ko sem odpru temo. Me je mal sram povedat: Napajaln kabl ni biv utaknen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavljam Računalnik, prosim za pomoč !Oddelek: Pomoč in nasveti | 2938 (1688) | barocco |
» | Računalnik se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 8900 (8347) | Pšenični |
» | Računalnik ne vžgeOddelek: Strojna oprema | 1974 (1460) | benchy560 |
» | Težave z novo plato Asus M2N-E AM2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1819 (1703) | croatia21 |
» | en grozna tezava:(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1649 (1382) | blue96 |