Forum » Operacijski sistemi » Windows 10 - položaj programov
Windows 10 - položaj programov
Invictus ::
Glede na to, da prihajajo ven veliki monitorji, me zanima sledeče:
- Kako lahko razdeliš monitor na več "monitorjev"? Kot bi imel prioklopljenih več fizičnih...
- Kako prisiliti program, da se vedno odpre na istem mestu in v enaki velikosti?
Vem da obstajajo "Display managerji", samo nimam nekih izkušenj...
Dalo bi se marsikaj narediti z AutoHotKey, ampak se mi ne da lotit učenja .
- Kako lahko razdeliš monitor na več "monitorjev"? Kot bi imel prioklopljenih več fizičnih...
- Kako prisiliti program, da se vedno odpre na istem mestu in v enaki velikosti?
Vem da obstajajo "Display managerji", samo nimam nekih izkušenj...
Dalo bi se marsikaj narediti z AutoHotKey, ampak se mi ne da lotit učenja .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Raw ::
Moje izkušnje za ultra wide screen:
Če imaš v mislih 8k monitorje morjo bit pa dost veliki, da se splača razdelit na recimo 4 monitorje.
...
Sem testiral top 3 windows manager aplikacije a po 2 mescih uporabe vse odstranil. Win tipka + smernice so povsem dovolj za moje potrebe, pre-redko se je splačalo komplicirat dlje kot to (npr simulacija 3 monitorjev ali pa kakšnih drugih posebnih postavitev). Bolj pomaga, da si postavitev vsake aplikacije prilagodiš po prostoru, ki ti ga UW nudi.
...
Če imaš v mislih 8k monitorje morjo bit pa dost veliki, da se splača razdelit na recimo 4 monitorje.
I am what I am and I do what I can
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velik monitor - slabosti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7799 (5865) | Han |
» | Ultrawide MonitorOddelek: Kaj kupiti | 3273 (1453) | edi45 |
» | Razlika: 21:9 vs 16:9Oddelek: Kaj kupiti | 3877 (3008) | tikitoki |
» | Grafični oblikovalci, kako je to možno?!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18836 (15908) | ST-777 |
» | Windows 8 je tu (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 66585 (50518) | HupChup |