» »

Cena spletnega gostovanja

Cena spletnega gostovanja

Boomerang ::

Malo primerjam cene ponudnikov spletnega gostovanja.
Kaj točno rabim: Imam preprosto spletno stran, par podstrani, vsaka podstran na ločenem html fajlu (statična stran). Mogoče bom kdaj kasneje potreboval podatkovno bazo, ampak zaenkrat ni ključnega pomena. Rabim pa še en poštni nabiralnik.

Za primerjavo sem vzel Domenco (DHH) in Neoserv. Pri domenci mi zadostuje že osnovni "Email" paket, pri Neoserv pa paket "Oranžni" (nekatere stvari so omejene, ampak za evro več dobim še bazo). Pri DHH bi me gostovanje stalo 26,36€, pri Neoserv pa 27,44€. Ta del mi je popolnoma razumljiv. Evo še slika:

DHH in Neoserv

DHH in Neoserv

Sedaj pa gledam, da so tu upoštevani še neki prihranki in popusti. Če pogledam pri DHH, znesek brez popusta (prečrtano) je 65,30€... kaj to pomeni? Bom za podaljšanje, ko ne bo popusta moral plačati 65€?
Isto foro ima Neoserv. Prihranek je 27,45€... kaj to pomeni? Bom za podaljšanje čez eno leto plačal teh 27€ več kot letos?

Zanima me, koliko so redne cene, ko je treba storitev (domena +paket gostovanja) podaljšat. Ima kdo kakšne izkušnje?

carota ::

Več časa se boš ukvarjal s primerjavo ponudnikov gostovanja, kot je vredno gostovanje.

Večinoma imaš možnost izbrat tudi za več let, poglej po kakšni ceni. Vzemi za 3 leta in se posveti vsebini ter pozabi teh par eur razlike.

c3p0 ::

Ponavadi prvo leto velja močno znižana cena, nato pa tista prekrižana. Tako imajo zaradi močne konkurence praktično vsi. Nekateri se tako vsako leto selijo od ponudnika do ponudnika.

amacar ::

Js imam tule za 10€ na leto (brez domene), velja tudi za podaljsanje: https://www.gigaplanet.si

Boomerang ::

Se mi je zdelo, da je prvo leto cena zelo znižana. Malo so me zmedle te prečrtane cene, prihranki in popusti... vse skupaj je nejasno napisano. Bomo videli kaj bo čez eno leto.

scipascapa ::

to so akcijske cene za prvo leto.

neoserv ::

Tako je, gre za akcijski popust 50% za 1. leto.
V primeru Oranžnega paketa je 1. leto 19,95 €, podaljšanje naslednaj leta pa 39,90 € z DDV.
Za vaše potrebe (brez MySQL) bi sicer zadoščal že Beli paket (11,93 € oz. 23,86 €).
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iščem poceni gostovanje in domeno

Oddelek: Izdelava spletišč
498269 (1369) FireSnake
»

gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )

8624990 (1103) Lonsarg
»

Gostovanje spletne strani

Oddelek: Omrežja in internet
234171 (1468) starfotr
»

Novo gostovanje

173445 (2919) neoserv
»

Spletno gostovanje v Sloveniji